Mijn 5 favoriete lipsticks zomer 2023

Mijn 5 favoriete lipsticks voor de zomer 2023

Als je mijn blog al een tijdje volgt weetje dat ik hou van make-up producten. Zo ben ik steeds opzoek naar nieuwe lipstick tinten die passen bij de seizoenen. Mijn standaard dagelijkse tint is een nude, dus een nude-kleurige lipstick die heb ik altijd in mijn handtas. In de zomer ben ik gek op knalrode en roze tinten. En daarin ga ik helemaal mee met de laatste lippenstift trend 2023. En vertel vandaag aan jouw mijn 5 favoriete lipsticks voor zomer 2023! Lees je mee?

5 favoriete lipsticks zomer 2023

Elke zomer ga ik weer opzoek naar de mooiste lipsticks. De lipsticks die ik selecteerde voor mijn favoriete lipsticks zomer 2023, zijn van grote beauty merken. Wellicht dat je sommige lipsticks al kent, of op andere platvormen voorbij hebt zien komen.

Charlotte Tilbury. Hyaluronic Happikiss in Happilove

1. Charlotte Tilbury. Hyaluronic Happikiss in Happilove

Charlotte Tilbury is een echte beauty guru. Zo zijn eigenlijk alle lipsticks van Charlotte Tilbury iconische lipsticks. Deze roze kleur geef jouw lippen een prachtige wonderbaarlijke tint die bijna iedereen geweldig staat.

Shop hier

Dior Rouge Dior Refillable Lipstick in 666

2. Dior Rouge Refillable Lipstick in 666

Het proberen van een koraal roze kleur kan best gewaagd zijn als je normaal voor nude kleuren kiest. Maar met deze Dior Rouge refillable lipstick 666, hoef je daar geen zorgen om te maken. De prachtige koraal roze kleur komt prima tot zijn recht als je een zongebruinde huid hebt. Heeft een intense kleur en lichtgewicht gevoel.

Shop hier

MAC Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick - lipstick

3. MAC Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick – lipstick

MAC is al lang een go-to merk voor alles wat met lippen te maken heeft. En heeft over de afgelopen 30 jaar de meest populaire lipsticks ontworpen. De Powder Kiss Lipstick is een gewichtloze, matte lippenstift die de lippen hydrateert en een zachte kleurvervaging geeft en een subtiele glans biedt.

Shop hier

MAC Candy Yum Yum

4. MAC Candy Yum Yum

Wanneer je gaat voor een simpele make-up en je je lippen in de spotlight wilt zetten. En een nude lipstick niet volstaat? Dan is deze roze tint van MAC Candy Yum Yum precies wat je zoekt! Deze lipstick geeft jou die knal roze lippen perfect voor een zomerse look! Lichtgewicht en hydraterend met een finishing glans.

Shop hier

Nars Orgasm Lip Balm

5. Nars Orgasm Lip Balm

Het merk NARS begon met een aantal lipstick en groeide uit tot één van de grootste beautymerken. Nu staat NARS vooral bekend om haar blushes en de beroemde Lip balms. Zo ook de Orgasm Lipbalm, die een subtiele glans en kleur aan de lippen geeft. De Balm is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zelf vin d ik de afterglow een prachtig effect geven. En naast dat het er mooi uit ziet, verzorgt en hydrateert de balm je lippen ook nog eens.

Shop hier

Nu ik mijn 5 favoriete lipsticks zomer 2023 met jou heb gedeeld ben ik benieuwd? Staat jouw favo lipstick hier tussen? Heb je nog tips? Laat het me weten in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: