Mooi The apartment event

Mooi The Apartment event

Afgelopen vrijdag werd er een heel nieuw soort event georganiseerd, namelijk het Mooi The apartment event. Een prachte ruimte werd voor twee dagen omgetoverd tot appartement waar diverse fashion, lifestyle en beauty merken hun laatste nieuws en innovaties toonden. En ook ik mocht hierbij zijn. Omdat ik op het event ogen en oren tekort kwam en zó veel te zien en te beleven was. Geef ik jullie vandaag een korte sneak peak van de leukste dingen die ik heb gezien.

Mooi The Apartment event

L.O.V. Make-up

L.O.V. was tot voor hetMooi The apartment event voor mij geheel onbekend. Maar wat een mooi merk met prachtige verpakkingen. De prijzen variëren tussen de € 9,99 voor een lipstick tot € 14,99 voor een oogschaduwpallets. Het merk is bij geselecteerde Etos filialen verkrijbaar in Nederland. Zo maakte ik op het Mooi The apartment event kennis met de DualCover Concealer van L.O.V. Het mooie aan deze concealer is dat het een vloeibare én een stick concealer in één is. Hij is in twee tinten verkrijgbaar voor maar €12,99. De stick (retouch pen) is geschikt voor de pukkeltjes en de roodheden en de vloeibare concealer kan goed worden gebruikt om donkere kringen weg te werken onder de ogen. Hier volgt snel een review over! Maar dat is voor een volgende blog ;)

Mooi The Apartment event

Invisibobble

Waarschijnlijk heb je vast wel eens gehoord van Invisibobble. Het elastiekje dat geen afdruk achterlaat in je haar en hoofdpijn voorkomt. Leuk als armband te dragen en op deze manier ook handig om altijd bij je te hebben.

Mooi The Apartment event

Merci handy

Naast super fijne handcleansing gels en face mists komt Merci handy nu met handcrèmes met super schattige verpakkingen. De handcrèmes van Merci handy zijn verkrijgbaar in 4 geuren: Chérie cherryb (rood): deze ruikt naar kersen, Hello sunshine (geel): doet me qua geur denken aan een zonsopkomst.  New wave (blauw): en tot slot Flower power (paars). De handcrèmes zijn verrijkt met vitamine E en bevatten daarnast emollient pareltjes. Deze scrubben je handen lichtjes en verdwijnen tijdens het uistmeren. Ze zijn verkrijgbaar bij Douglas en kosten € 4,90 per stuk en bevatten 30 ml.

NARS

Mooi The Apartment event

Ook Nars was op het event aanwezig. We werden opgemaakt met nog te lanceren NARS make-up producten die top secret zijn… Dus helaas mag ik er niet teveel over schrijven…ik was in zo blij als een kind in een snoepwinkel.  Maar dat was ook wel te zien aan het resultaat, dat vrijdag al te zien was op mijn instagram. Ik ging op de foto samen met Liset van Beautydagboek.

Maria Nila en Floor Kleyne

Floor Kleyne gaf mij mijn dikke bos haar terug. Hiervoor gebruikte ze diverse producten van Maria Nila. Eerst behandelde ze mijn haar met een sea salt spray. Hierdoor werd het wat stugger waardoor je sowieso wat meer hold hebt.

Mooi The Apartment event

Om wat meer volume te creëren bracht Floor een droogshampoo van Maria Nila in bij de haaraanzet en dan heb je dus een prachtige bos haar (zie onderstaande foto).

Mooi The Apartment event

Taart van Willem-Pie

Deze heerlijke vegan en glutenvrije citroenncake van Willem-pie was zo ontzettend lekker. Ik genoot van mijn snack en was bijna geneigd om een tweede te nemen. Zo slecht zou dat niet geweest hoor, want in deze cake zitten geen toegevoegde geur, kleur en smaaktstoffen en ook geen suiker. Hij is namelijk gezoet met dadels.

Mooi The Apartment event

HI Mirror

HI Mirrorr is een slimme spiegel die dient als jouw persoonlijke beauty consultant.  Aan de hand van het weerbericht weet je of je wel of geen zonnebrand moet dragen. Of juist je paraplu moet meenemen vandaag. paraplu moet meenemen. Als je maandelijks meerdere huidmetingen laat uitvoeren door de camera op de spiegel. Dan geeft HI mirror aan of de producten die je gebruikt na verloop van tijd daadwerkelijk iets doen voor de conditie van je huid! Naast al deze snufjes bevat de spiegel nog zoveel meer info en handigheidjes… een beetje veel om zo kort te beschrijven. Dus wie weet voor een volgende blogpost. De HI mirror is nu alleen verkrijgbaar in een variant die je aan de muur plakt en kost € 350,- maar binnenkort komt er ook staande variant uit, waarvan de prijs nog onbekend is.

Mooi The Apartment event

L’Occitane Terre de lumière

L’Occitane heeft niet alleen heerlijke face en bodycare producten, maar ook de parfums mogen er zeker zijn! Met de Terre de lumière lijn ruik je de heerlijke dag lekker fris. Deze lijn is geïnspireerd op de zonsopkomst. Naast face en bodycare producten zit er ook een heerlijke eau de parfum in deze lijn waar je een bloemenzee in terug ruikt. Heerlijk voor het opkomende lente weer. maar ook prima in de zomer te dragen.

Mooi The Apartment event-L’Occitane

Ow en als verassing hadden ze ook nog deze schattige koekjes!

Mooi The Apartment event -L’Occitane

My granolo

Sinds vorige week op de markt verkrijgbaar: My granolo. Een zorgvuldig samengestelde muesli mix en drie basis granolo’s: ‘healthy’, ‘boost’ en ‘balance’ zonder toegevoegde suikers!

Mooi The Apartment event - my granolo

Je kunt ze zo eten, of een gepersonaliseerde granolo laten maken met een persoonlijke topping. Denk hierbij aan  verschillende soorten superfoods en nootjes.

Mooi The Apartment event

De producten van My granolo zitten in handige milieu vriendelijke verpakkingen die bij jou door de brievenbus passen. Je kunt via een abonnement structuur zelf aangeven hoe vaak je de Muesli of granolo’s thuis wilt ontvangen. Super handig, want zo grijp je nooit mis. Ik heb zelf twee soorten Healthy granolo’s geproefd met yoghert en fruit en vond ze heerlijk.

Mooi The Apartment event - my granolo

Christian Faye Blitz face kit

Helaas heb ik van Christian Faye geen foto gemaakt, maar dat geeft niks. Een nieuw gelanceerd product: de Blitz face kit. Een pallet waarmee je je gezicht kunt contouren, stroben en highlighten. Hij is verkrijgbaar in twee uitgaves, dus voor ieder wat wils. En naast deze prachtige kit staat Christian Faye natuurlijk ook bekend om zijn wenkbrauwen producten en oogschaduw kits.

Rock & Ruddle

Rock & Ruddle komt met betaalbare borstels gemaakt van natuurlijk everzwijn haar en het beste soort nylon. Ik vind de Flamingo variant helemaal geweldig!

Mooi The Apartment event

Make-up Eraser

Ken je de Original MakeUp Eraser al? Hiermee verwijder je al je make-up met enkel water. Ook deze was terug te vinden op het Mooi The apartment event. De MakeUp Eraser is herbruikbaar en gaat minimaal 1000 wasbeurten mee. Door de speciale vezels is hij speciaal geschikt voor de gevoelige huid.

Mooi The Apartment event

Beautyblender BFF

De Beautyblender ken je inmiddels vast wel.  Dit voorjaar komt het merk echter met een speciale, maar ook originele verpakking, namelijk de zogenaamde BFF uitvoering. In de hart verpakking zitten niet één maar twee beautyblenders; één voor je jou en één voor je bestie. De helften kun je van elkaar afhalen, zodat je de andere helft aan je bestie kunt geven. Ik vind het een super leuk concept!

Mooi The Apartment event

Guhl Herstel en balans

Ook Guhl komt weer met een heerlijke nieuwe lijn: De Herstel en balans haarverzorgingsproducten. Toen ik het bledje zo zag staan kreeg ik instant zin om in bad te gaan!

Mooi The Apartment event

Omdat de middag zo snel voorbij ging, nam ik nog een klein pita burgertje als lunch. Om vervolgens mijn weg te vervolgen naar huis.

Mooi The apartment event

Ik was echt enorm onder de indruk van de styling en het huiselijke gevoel dat ik kreeg bij het Mooi The apartment event. In deze blogpost heb ik de producten die mij het meest aanspraken met jullie gedeeld, maar dit was nog lang niet alles!

Ben jij wel eens naar een persevent geweest? En van welke producten/merken zou je wat meer willen lezen op Me-licious?

10 Reacties

 1. april 11, 2018 / 10:03 am

  Dat ziet er inderdaad allemaal wel heel erg mooi uit. Die pita burgertjes zien er uit om te smullen en de taart ook. Wat een prachtig effect heeft die droogshampoo.

  • Mariëlle
   Auteur
   april 12, 2018 / 9:08 am

   Ja hé! Vond ik dus ook het is net of ik er een bos haren bij heb!

 2. april 11, 2018 / 10:28 am

  Ah, de invisibobble! Die ken ik inderdaad wel. Ik heb er ook een keer eentje gekocht, maar ik gebruik hem eigenlijk zelden.

  • Mariëlle
   Auteur
   april 12, 2018 / 9:07 am

   wat jammer Nicole. Het probleem wat ik ermee heb is dat als ik ga douchen ik hem in de badkamer leg. Vervolgens zit ik op mijn werk en dan heb ik hem niet bij me. Ik zou er dus eigenlijk meerdere moeten kopen.

 3. april 11, 2018 / 12:13 pm

  Ik vond het echt zo enorm leuk! De aankleding was ook echt prachtig he!!

 4. april 11, 2018 / 12:41 pm

  Ik hou van deze heeeeeeeeeeele blog! Wat een geweldige producten en hoe tof dat je daarbij was!

 5. april 11, 2018 / 1:09 pm

  wat een leuke producten allemaal! Vooral die spiegel ben ik wel nieuwsgierig naar, maar die prijs OMG!

 6. april 12, 2018 / 10:13 am

  Mooi event met echt mooie merken! Ik wil heel erg graag de make-up eraser uitproberen.

 7. april 12, 2018 / 7:49 pm

  Hahaha, ik was er ook en ik kreeg mijn artikel niet korter dan 3000+ woorden. Het was dan ook zo gaaf, uitgebreid en inspirerend. Ik heb je inderdaad ook zien lopen. Volgende keer schiet ik je zeker aan.

 8. april 16, 2018 / 7:15 pm

  Wat een tof evenement zeg! Allemaal prachtige producten daar! De invisibobble vind ik ook een fantastisch ding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: