Must have app DoodleSnap

Ken je die nonchalante foto’s met van die te gekke krabbels, plaatjes en afbeeldingen? Doodles worden ze ook wel genoemd. De één is er gek op en de ander heeft er een ontzettende hekel aan! Ik vind ze vet stoer en heb dan ook al meerdere apps waarmee ik doodles op random foto’s kan plakken. Laatst kwam ik dus een nieuwe tegen de Must have app DoodleSnap.

 doodlesnap3

 

Doodlesnap is een fotoapp gericht op het toevoegen van doodles. Ik moet eerlijk toegeven dat de thumbnail van de niet echt bijzonder oogt (cameralens). Maar de app zelf mag er zeker wezen. Hij is overzichtelijk en clean opgemaakt maar dan met je raad het al… Doodles! De gratis versie van de app bestaat uit een kleine selectie van de gehele doodle collectie. Zoals bijvoorbeeld schattige hartjes, een bossy snor, verschillende tekst wolkjes enz… Een prima basis om een hoop foto’s leuk te kunnen doodlen.

 

Doodlesnap2

Mocht je er meer willen? Dan is het mogelijk om je doodle collectie uit te breiden tegen betaling. Zo is er een collectie voor beauty liefhebbers met lippenstiftjes en beauty teksten of beren en poezen oortjes. Maar ook zijn er collecties te verkrijgen per feestdag en jaargetijde. Denk bijvoorbeeld aan kerst, oud en nieuw of de winter.

Als je een beperkt budget hebt wordt het wel erg lastig kiezen en moet je best kieskeurig zijn. Er zijn namelijk 10 doodle pagina’s en elke pagina á 24 doodles kost €0,99 cent. Als je de hele collectie zou willen hebben ben je dus € 10,- euro kwijt! Wat mij betreft te veel geld voor een app! Maar mocht je nou bijvoorbeeld wat te doen willen hebben op vakantie dan is het best te doen om deze collectie te kopen en je vakantiefoto’s wat op te leuken.

De DoodleSnap-app is gratis verkrijgbaar voor zowel iOS als Android. 

Wat vinden jullie van mijn Doodle pics?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: