NARS Orgasm Afterglow Lip Balm – Dolce Vita

Het merk NARS is echt een geweldig make-up merk. En een van de populairste producten van NARS op dit moment is toch wel de NARS Orgasm Afterglow Lip Balm. Het werd tijd dat ik deze eens ging uitproberen.En ik ben zo vrij geweest om er voor jullie een review over te schrijven. Wat ik vind van deze lippenbalsem, je leest het in deze review.

NARS Orgasm Afterglow Lip Balm

Deze NARS Orgasm Afterglow Lip Balm is verrijkt met een Monoï Hydrating Complex. Hierdoor maakt het de lippen glad en een mix van antioxidanten zorgt voor bescherming. Klinkt top en ideaal voor de winter! Vooral wanneer je veel last van droge lippen hebt.

Verpakking

NARS staat bekend om haar zwart met witte verpakkingen. Van de buitenkant is daar ook niks aan veranderd. Dat is bij deze Orgasm collectie wel even anders aangezien roségoud het nieuwe zwart is. Want even serieus, hoe mooi is deze verpakking? Ik was er eerlijk gezegd onmiddelijk verliefd op! De huls is vierkant met op het onderste gedeelte het NARS logo. Op de onderkant van de huls vind je een sticker met daarop wat extra informatie over het product. Verder hebben ze de verpakking clean gelaten, just the way I like it! 

Ik heb gekozen voor de kleur ‘Dolce Vita’

En kijk die huls eens zo prachtig dat hij is. Hij is koperachtig-roze. En weerkaatst in het licht. OMG, ik kan mijn ogen er niet vanaf houden!

Het is een Lip Balm, houd daar even rekening mee. Verwacht dus geen mega gepigmenteerde, matterende lipstick. Nogmaals, het is een Lip Balm.

Hij heeft een hele mooie transparante zachtroze/peachy tint met een gouden gloed. Hij doet me absoluut denken aan de blush en snap de keuze van NARS daarom erg goed.

Het aanbrengen gaat gemakkelijk. De lipbalm laat zich gemakkelijk uitdraaien en glijd als het ware over je lippen.

Op de foto hieronder zie je mijn lippen zonder iets erop.

Hieronder zie je de lipbalm swatch op mijn lippen. De kleur pakt mooi natuurlijk uit. En toch is er een subtiel roze kleurtje aanwezig. I love it!

Mijn mening

Wat leuk om eens een Lip Balm van NARS te proberen. Na diverse blushes, highlighters, foundations en lipsticks is een Lip Balm toch even net iets anders. Tijdens het reviewen moest ik me dan ook echt een aantal keer herinneren aan het feit dat het echt een lip balm is. Dit is echt mijn meest favoriete product op dit moment. Het is zelfs zo erg dat de lippenbalsem al voor de helft op is! Ik draag hem vooral nu met het koude weer echt iedere dag naar werk, en werk hem meerdere keren per dag bij.

De NARS Orgasm Afterglow Lip Balm voelt ontzettend zacht op de lippen aan en laat een hele mooie subtiele kleur achter. Echt een super product vind ik dit! Normaal zou ik nooit zo’n dure lippenbalsem kopen, maar ik denk er zelfs aan om nog een twee kleur aan te schaffen.

Eenmaal op mijn lippen pakt de kleur mooi uit, en geeft hij zelfs voorgevoel een plumping effect. Hij daarnaast redelijk lang zitten en hydrateert mijn lippen goed. Ik heb geen last meer van velletjes of een trekkerig gevoel. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is de prijs. Dus de vraag is meer heb jij het ervoor om een goed product op je lippen te dragen? Mijn antwoord was ja, dat heb ik. Zeker na het uitproberen van deze lippenbalm

Prijs en verkrijgbaarheid

De NARS Orgasm Afterglow Lip Balm kost € 27,- en is online te koop via de Bijenkorf, en in de Bijenkorf Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Wat vind jij van de NARS Orgasm Afterglow Lip Balm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: