Trinny London | Natural glow look

Trinny London make-up producten

Afgelopen maand kwam er een pakketje binnen, met diverse producten van Trinny London om een Natural Glow Look mee te maken. In dit artikel vertel ik wat meer over deze producten en laat ik je mijn Natural Glow look zien. Kijk je mee?

Trinny London

Premium make-up merk Trinny London van Trinny Woodall, is sinds de start in 2017 niet te stoppen. Met haar positieve houding wil ze iedereen een natuurlijke look geven, in een kwestie van minuten. Ik heb het merk Trinny London pas deze maand ontdekt en ben met een aantal producten voor je aan de slag gegaan. Kijk je mee?

Trinny London BBF Cream Skin Perfector SPF 30 - Medium

Trinny London BBF Cream Skin Perfector SPF 30 – Medium ― €42,-

Wat Trinny London zelfs zegt over de BBF Cream Skin Perfector SPF 30:

“The perfect base product, we set out to create one ultimate skin perfector and so BFF SPF 30 Cream was born. Use our glow-booster as the first step in your routine or wear alone for light, barely-there coverage.”

De BBF Cream Skin Perfector is een soort foundation, maar dan met een lichte dekking. Er zit 30ml in de verpakking. En de BBF Skin Perfector heeft een handig pompje. Super hygiënisch en handig in gebruik. De crème is wit als je hem aanbrengt, en veranderd door micro-ingekapselde pigmenten bij aanraking met de huid naar een beige/lichtbruine kleur. Ik testte al eerder een soort gelijke foundation die van kleur veranderd van Meroda.

Ook gaat de BBF Cream roodheid tegen. Gelukkig heb ik hier zelf niet zo’n last van, maar heb je bijvoorbeeld rosea of last van roodheid in je gezicht, dan is de Skin perfector echt een uitkomst. Ik heb de de medium variant gebruikt, dat is momenteel een goede match met mijn huid. En ik moet zeggen dat dit wel veel fijner is dan andere typen foundation. Je hebt niet het gevoel dat je je huid dicht smeert. Het is een lichte formule die gemakkelijk in je huid trekt. Hij hydrateert mijn huid ook gelijk. En er zit een SPF factor 30 in, wat mijn huid tijdens de weer wat zonnigere dagen beschermt tegen de zon. Daarnaast gaat mijn huid prachtig glazen van dit product.

Natural-Glow-look-Trinny-London-Just A Touch Foundation Concealer - Amelia

Trinny London Just A Touch Foundation Concealer – Amelia ― €33,50

Wat Trinny London zelfs zegt over de Just A Touch Foundation Concealer:

“Just A Touch provides easy-to-control, targeted coverage exactly where you want it.”

Deze foundation concealer is ideaal! Heb je op sommige plekken net wat meer dekking nodig? Bijvoorbeeld omdat je een puistje hebt? Dan kan je de Just A Touch Foundation Concealer aanbrengen. In de verpakking zit 4 gram product. En geloof me dat gaat een tijd mee. De foundation concealer is erg fijn in het gebruik. Voelt een beetje olie achtig aan en smeert en dekt hierdoor beter dan ik gewend ben van andere concealers. Daarnaast blend het hierdoor ook gemakkelijk met de huid. Het fijne is dat dit product in diverse kleuren verkrijgbaar is, voor mij is Amelia een goede match (de swatches vind je onderaan het artikel).

Natural-Glow-look-Trinny-London-Just A Touch Foundation Concealer - Amelia

Trinny Londen The right light – Candle light ― € 30,-

Wat Trinny London zegt over The right ligth candle light:

“Our subtly transformative cream-based highlighter lets you take The Right Light with you wherever you go’.

The right light is een highlighter, prachtige naam die het product eer aan doet. Ik heb de variant Candle light die een peachy – geelachtige glow geeft. Het product bevat 4 gram highlighter genoeg om 9 maanden te gebruiken bij dagelijks gebruik. Als je het mij vraagt creëert deze highlighter de perfect subtiele glans. Ik bracht hem aan onder mijn wenkbrauwbot en in de ooghoeken voor onmiddellijke opheldering van mijn ogen.

Natural-Glow-look-Trinny-London-Flush-blush-electra

Trinny Londen Flush Blush – Electra ― €24,-

Wat Trinny Londen zelf zegt over de Flush Blush:

“The go-to for a healthy-looking complexion, Flush Blush is our creamy formula that builds and blends in seconds so it’s impossible to overdo. Forget clown cheeks – this is your post-pilates glow.”

Nog een favoriet is de Flush Blush, ik heb de kleur Electra. Wanneer je het product aanbrengt op je huid is deze veel rozer dan hij lijkt in de verpakking, het lijkt of dit product net als de BBF Cream mee kleurt. Het is een crèmige blush die je gemakkelijk kunt aanbrengen met je vingers. Of een een stevige blush kwast. Hij blend en smelt makkelijk samen met de huid. En wat ik fijn vind aan deze blush is dat hij goed opbouwbaar is. Je kunt hem dus zo intens maken als je zelf wilt. De kleur gaat goed samen met mijn huid, maar de volgende keer zou ik een wat intensere kleur nemen.

Natural-Glow-look-Trinny-London-lip2cheek-bunny

Trinny Londen Sheer Shimmer Lip2Cheek – Bunny ― €30

Wat Trinny Londen zelf zegt over de Sheer Shimmer Lip2Cheek:

“Lip2Cheek is our bestselling, multitasking lip and cheek hero that brings your entire complexion to life.”

Deze Lip2Cheek kun je op meerdere manieren gebruiken. En hoe fijn is dat als een product multifunctioneel is? Je kunt hem aanbrengen op je lippen – als een gloss met shimmer. Of bijvoorbeeld op je wangen. Ik heb de kleur Bunny, dit is de lichtste kleur van allemaal. Hij zorgt voor een prachtige glans op mijn lippen en heeft een subtiele champagne-achtige kleur.

Natural-Glow-look-Trinny-London-lip2cheek-bunny
Natural-Glow-look-met-Trinny-London-Eye2Eye-Sun

Trinny London Eye2Eye – Sun ― €21,50

Wat zegt Trinny London zelf over de Eye2Eye:

“A range of moisture-enriched cream-based eye shades and liners, Eye2Eye is the ultimate eye enhancer.”

De Eye2Eye is een crème oogschaduw. Om deze de hele dag goed te laten zitten kun je bij een vettige huid, zoals ik die heb beter eerst een oogschaduwbasis aanbrengen.

Natural-Glow-look-met-Trinny-London-Eye2Eye-Sun

Ik heb de kleur Sun, een mooie warme goudachtige kleur met voldoende glans. Een lastig product om goed op de foto te krijgen vind ik zelf. Je kan hem beter zien als je de swatches onderaan dit artikel bekijkt. En het fijne is, je kunt deze ook prima gebruiken als highlighter, al is hij hiervoor helemaal niet bedoeld.

Natural-Glow-look-met-trinny-London-swatches

Swatches

Hierboven zie je de swatches van rechts naar links:

  • BBF cream
  • The right light candle light
  • Just A Touch Foundation Concealer – Amelia
  • Flush Blush – Electra
  • Sheer Shimmer Lip2Cheek – Bunny
  • Eye2Eye – Sun

Mijn mening + Trinny London natural glow look

Met de make-up producten van Trinny Londen, breng je binnen no-time een glow look aan. Het fijne van deze producten vind ik zelf, dat alles erg natuurlijk oogt. Alleen de Eye2Eye vind ik net iets te shiney. Alhoewel ik het wel een prachtige oogschaduw vind.

Het product dat mij vooral verraste was de BBF Cream. Wat een fijne foundation en wat voelt hij prettig aan op de huid. Ook dat hij van kleur veranderd vind ik super. En de kleur sluit ook mooi aan bij mijn huidskleur. Dat er daarnaast SPF 30 in verwerkt zit vind ik ook een dikke plus.

En dan de Just a touch concealer, waar ik bij andere concealers snel last heb van een droge huid. Is dat bij deze concealer helemaal niet het geval. Ik breng hem alleen op de hoog nodige plekken, waar hij voldoende dekking geeft.

Trinny London natural glow look

Om eerlijk te zijn vond ik de make-up producten in de verpakkingen qua kleur best veel op elkaar lijken. Maar toen ik de producten aanbracht om te swatchen, kwamen er mooie kleuren naar voren. De Sheer Shimmer Lip2Cheek – Bunny vind ik een prachtige lipgloss die ik nog vaak zal dragen. Hij voelt prettig aan op de mond en hydrateert mijn lippen.

Trinny London natural glow look

Nog een favoriet is de Flush Blush de kleur Electra vond ik persoonlijk net iets te licht. Het product zelf is helemaal top en kun je goed opbouwen. Ik zou graag nog eens de kleur Deep pinky suede uit willen proberen. Deze lijkt zo meer bij mijn wat getintere huidskleur te passen.

Al met al brengen alle producten fijn aan en brengen ze de mooiste aspecten van je gezicht naar voren. De producten van Trinny London zijn dierproefvrij. En wat ik nog een extra plus vind is dat je de verpakkingen van de kleine potjes gemakkelijk op elkaar kunt stapelen (handig voor bijvoorbeeld in je toilettas). En daarnaast heb je geen problemen met een highlighter of blush of die kapot valt, omdat dit vloeibare make-up producten zijn.

Verkrijgbaarheid

Alle make-up producten zijn verkrijgbaar via de website van Trinny London.

Ken jij het merk Trinny London al? En wat vind je van mijn Trinny London natural glow look?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: