Water is dé bron van gezondheid, wat je dag ook brengt en waar je ook bent. Het hydrateert en verfrist, op de meest gezonde manier voor ons lichaam. Naast ‘gewoon’ water zoeken we graag naar variatie – het liefst zonder koolzuur en calorieën maar wel met een subtiele smaak.

Spa Reinie Subtile

SPA Reine Subtile is de verfrissende combinatie van natuurlijk, koolzuurvrij mineraalwater en een heerlijk subtiele smaak. Zonder calorieën, mét 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Spa Reine Subtile

De basis is het zuivere mineraalwater uit de SPA Reine bron in het hart van de Belgische Ardennen, gecombineerd met natuurlijk aroma’s uit verschillende vruchten en kruiden.

Er is natuurlijk niet voor niets gekozen voor de naam ‘Subtile‘ dit heeft te maken met het subtiele smaakje dat toegevoegd is aan het water. Dat maakt Spa Reine Subtile ideaal voor iedereen die graag meer water wil drinken en daarbij wil genieten van een vleugje smaak!

Drie nieuwe smaken!

SPA Reine Subtile is verkrijgbaar in maar liefst drie verrassende en super lekkere smaakcombinaties: Raspberry-Apple, Orange-Cardamom en Lime-Jasmine. En met de gekleurde doppen en het kleurrijke etiket is SPA Reine Subtile ook een lust voor het oog.

Mijn Mening

Mijn mening over de Spa Subtile varianten? Ik verwachtte dat ik zelf de Raspberry-Apple niet zo heel erg lekker zou vinden. Ik moest bij de gedachte aan appel gelijk denken aan appelsap, maar deze Spa Subtile variant was juist lekker fris met een zoetje.

De Orange-Cardamom vond ik heel erg lekker. Deze zou ik de hele dag kunnen drinken. Je proeft de aanwezigheid van cardamom amper, maar dit zorgt wel voor een aparte smaak, die ik maar moeilijk kan omschrijven.

De Lime-Jasmine bevat de geur van limoen, maar smaakt niet zuur. Een echte dorstlesser als je het mij vraagt.

Wat een heerlijke smaken heeft Spa gelanceerd. Er zijn geen extra calorieën of koolzuur toegevoegd. Ik ga deze zeker Spa varianten zeker vaker drinken!

Spa Reine Subtile

Prijs en verkrijgbaarheid

SPA Reine Subtile is verkrijgbaar bij de grote supermarkten, benzinestations en Kiosks voor:

❥ 0,5 liter ― € 0,85
❥ 1 liter ― € 1,29

Ga jij deze nieuwe Spa Reine Subtile smaken uitproberen?
Welke smaak lijkt jou het lekkerste?