nieuwe nude lipstick collectie van Nicki Minaj en MAC

Goed nieuws voor alle MAC en Nicki liefhebbers. Er is een nieuwe nude lipstick collectie van Nicki Minaj en MAC gelanceerd. Na de succesvolle Nicki Minaj Viva Glam collectie komt MAC deze maand met de MAC x Nicki Minaj collectie: Een prachtige nude make-up lijn met natuurlijke kleurtjes geschikt voor iedere huidkleur. De collectie is met zijn nude kleuren compleet anders dan Viva Glam, een lijn die bestond uit felle roze en lila tinten.

#NickiNudes

nieuwe nude lipstick collectie van Nicki Minaj en MAC

In totaal bestaat de gehele MAC collectie uit 18 nudekleurige lipsticks en 6 nudekleurige lipglasses en de 2 lipstickkleuren die speciaal door Nicki zelf zijn ontwikkeld. De kleuren zijn  limited edition en heten Nicki’s Nude en Pinkprint. De Pinkprint is het beste te omschrijven als een zachte, pastelkleur roze met een vleugje koraal.  Nicki’s Nude is het beste te omschrijven als een roze kleur met een vleugje peach en een vleugje mokka. Hierdoor komt hij iets warmer, romiger en caramelachtiger over dan de Pinkprint.

De De rest van de nudekleurige lipstickcollectie blijft wel gewoon in het vaste assortiment. De #NickiNudes onderscheiden zich door de mooie oud roségouden huls met een koperen metallic glans en uiteraard de handtekening van Nicki. Ik vind de verpakking er luxueus en trendy uitzien! Deze staan toch prachtig op je make-up of wastafel? En door de kleur van de lipstickhuls weet je direct dat het om de Nicki Nudes gaat!

Helaas heb ik zelf de nieuwe nude lipstick collectie van Nicki Minaj en MAC nog niet kunnen bemachtigen. Jeej! Wat zou ik deze graag aan mijn make-up collectie willen toevoegen!

Vanaf 9 september 2017 is de collectie bij alle MAC verkooppunten verkrijgbaar,
als ook via de officiële maccosmetics.nl webshop.

Let op! Je moet wel snel zijn, want de einddatum van de collectie is 19 oktober!

Ga jij de nieuwe nude lipstick collectie van Nicki Minaj en MAC uitproberen?

Opzoek naar meer beauty artikelen? Lees hier dan verder…

2 Reacties

  1. september 16, 2017 / 9:40 pm

    Mooie lipstick al gebruik ik het zelf niet. Vind alleen seks niet nodig om reclame ervoor te maken maar tja Nicki Menaj natuurlijk wel. Ieder zijn ding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: