Opening primark utrecht is een feit! + shoplog

Opening primark utrecht

Vorige week zondag was het zover. Het eerste Utrechtse filiaal van de budget keten Primark ging open! Helaas was ik zelf niet bij de opening Primark utrecht, maar ik nam wel afgelopen zondag een kijkje. Kijk je mee?

Het nieuwe Primark filiaal in Utrecht is de op één na grootste Primark van Nederland. De winkel heeft een oppervlakte van 6336 vierkante meter, en 53 kassa’s. En maar liefst 72 paskamers! Dus als je nu nog in de rij moet staan om te passen, dan ga je of op het verkeerde tijdstip, of mensen jullie passen teveel!

Primark Utrecht op één na grootste filaal van Nederland!

Primark Utrecht: vier verdiepingen

De primark telt maar liefst vier verdiepingen! Twee verdiepingen geheel voor ons dames, één voor kinderen en één voor heren kleding en woonaccessoires.  Maar natuurlijk kun je er ook beautyproducten shoppen.

Ik maakte eerder al een preview artikel over de Primark zomer collectie 2019. En deze was zoals je ziet al te vinden in de winkel!

denim afdeling primark utrecht.

Ze hebben een gehele afdeling met denim kleding bij Primark utrecht, speciaal voor de denim lovers onder ons.

primark utrecht oranje / blauwe badkleding

Maar ook een afdeling met ontzettend veel leuke badkleding. Vooral de warme aarde en roest tinten zijn helemaal hot. Maar ook vond ik veel oranje en azuur blauw, en neon roze kleuren terug.

primark utrecht badkleding
primark shoppers

Wat accessoires betreft heb je ook zeker niks te klagen als je hiernaartoe gaat om los te gaan. Of je nou opzoek bent naar een grote shopper of naar een hippe rotan tas. Je vind het hier allemaal voor een ‘prikkie’!

primark rotan tassen

Wat heb ik geshopt bij Primark Utrecht?

mini mouse spulletjes primark

Ze hebben bij de primark op de beauty afdeling allemaal leuke Disney spullen. En laat ik nou ontzettend weg zijn van Mini Mouse. Dus ik kocht een Mini Mouse borstel en Mini Mouse wimpers.

primark utrecht mini mouse wimpers

Omdat er geen lijm bij zat kocht ik deze los voor maar € 0,80 cent heb je twee flesjes wimperlijm. Maar of hij ook goed is? I don’t know ik moet het nog uitproberen.

primark mini mouse wimpers close-up

Hierboven zie je een close-up van de wimpers. Ze zijn er erg fijntjes uit, zodat ze niet fake lijken. Ze kosten trouwens maar € 2,50! Koopie hé?

Op de beauty afdeling kocht ik deze bronzer en blush uit de ‘Wild One’ collectie. Ze glimmen ontzettend mooi en hebben een panter vlekken patroon. Tof hé! Ze zijn te krijgen voor €4,00 per stuk.

Ook kocht nog een oker gele blazer met een strikje in het midden voor €22,- als je het mij vraagt misschien iets aan de dure kant voor de Primark, maar ik heb er al meerdere complimenten over gekregen. Dus hij was zeker zijn geld waard!

Primark droogshampoo's, handencreme

Ik zag verschillende soorten droogshampoo bij de Primark utrecht staan en toevallig was mijn droogshampoo op. De flesjes zijn niet duur en kosten € 1,50 per stuk. Je hebt ze speciaal voor brunettes, maar ook een normale variant. Ik kocht ze beiden ;) En daarnaast nog een panter handcreme. Leuk voor in mijn handtas. Ook deze was € 1,50.

primark nude lipstick en lipliner

Ook kocht ik deze nude lipstick en een bijpassende lipliner voor beide € 1,50 per stuk.

Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn Opening primark utrecht post + shoplog. En ben benieuwd…

Ben jij al bij de Primark Utrecht geweest?
Of staat dit nog op de planning?

28 Reacties

 1. mei 20, 2019 / 9:54 am

  Ik ben zo geen Primark type, in die zin, dat het me een fantastische winkel lijkt, maar ik ben ooit een in geweest en niets paste mooi. Dus eigenlijk ga ik er nooit meer heen. Ik wist trouwens niet dat ze ook make-up hebben, dus dat is misschien el iets waardoor ik gewoon weer eens de winkel in moet :)

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 21, 2019 / 8:19 am

   Ja, maar ze hebben ook super leuke kinderkleding en een home afdeling. Deze is trouwens niet in elke winkel even groot. Maar soms hebben ze wel leuke home deco dingen. Bij mij past ook niet altijd alles even goed. Maar goed dat is het risico van het vak bij budget shoppen toch?

 2. mei 20, 2019 / 9:57 am

  Leuke dingen!! Welk nummer/naam is die nude lipstick? Die ziet er prachtig uit!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 21, 2019 / 8:18 am

   Hey Lisanne, ik moet je teleurstellen er zit geen stickertje meer op de bodem. Dus ik kan je de kleurcode helaas niet vertellen…

 3. Emmy truyens wennekes
  mei 20, 2019 / 10:24 am

  Wat leuk zeg..deze info …ga er ook eens kijken voor de make-up…en de jas/vest stond je ind beeldig …
  Gr Emmy…x

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 21, 2019 / 8:17 am

   Bedankt Emmy! Ze hebben ook een grote kinder afdeling. Hier kun je leuke kleding voor Nileyna en Divana scoren ;)

 4. mei 20, 2019 / 10:56 am

  aan alle primark tasjes te zien die ik elke dag in de trein vanaf Utrecht zie, voorziet het duidelijk in een behoefte!

 5. Laura - I scream beauty!
  mei 20, 2019 / 1:05 pm

  Leuk al die printjes!

 6. mei 20, 2019 / 8:00 pm

  Wauw die foto’s zien er prachtig uit! Ik hou van de Primark, als ik in Utrecht kom, zal ik zeker een kijkje nemen!

 7. mei 20, 2019 / 9:16 pm

  Nice! Ik ga gauw eens kijken! Toevallig dit weekend nog bij de Primark in Amsterdam geweest. Iets te veel gekocht, Hihi!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 21, 2019 / 8:22 am

   Oepsie! Dan zou ik nog even wachten met naar de Primark in Utrecht gaan. Omdat de winkel net open is, is de collectie goed aangevuld en dat is echt NIET goed voor je portemonnee ;)

 8. stefaanvivant
  mei 20, 2019 / 9:17 pm

  leuke dingen kunnen scoren! Soms vind ik daar men zin soms totaal niet! maar ga er graag altijd wel is binnen!

 9. mei 21, 2019 / 11:33 am

  Wauw, maar liefst vier verdiepingen! Wat een enorme winkel. Ik kom zelf wel eens bij de Primark in Enschede. Dat vind ik ook wel een mooie winkel. Ik raak wel een beetje overweldigd vaak door de grote hoeveelheden.

 10. mei 21, 2019 / 1:00 pm

  Ik ben echt fan van deze winkel, ze hebben zo veel en eindelijk is hij in Utrecht! Wees blij dat je niet bij de opening was, zou wel gekkenhuis zijn geweest haha. Ga binnenkort ook is kijken:)

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 22, 2019 / 9:54 am

   Wat ik zo zag op de kanalen van andere influencers zeker weten. En zelfs na de opening is het een gekkenhuis als je midden op de dag gaat. Dus een tip: Ga lekker vroeg in de ochtend op een doordeweekse dag.

 11. mei 21, 2019 / 6:14 pm

  Ik kom zelden in de Primark, omdat ik schrik heb dat het niet mijn maat van kleren is!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 22, 2019 / 9:52 am

   Owjee Amelie, dat is toch helemaal niet nodig! Ik weet niet welke kleding maat je draagt? Maar je kunt hier prima terecht tot een maat 44/46.

 12. mei 22, 2019 / 9:27 am

  Ik zie en hoor om me heen, dat Primark het fantastisch doet. Maar het is absoluut niet mijn winkel en dat zal het ook nooit worden. De leeftijd telt … gr. Jeannet

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 22, 2019 / 9:51 am

   Hey Janet, ik denk dat je je niet moet laten afleiden door al die jonge meiden die met tasjes naar buiten komen hoor! Mijn moeder is ook al wat ouder en koopt hier regelmatig toch wel wat. Het aanbod is misschien wat minder, maar het is niet zo dat er niks te krijgen is ;)

 13. mei 23, 2019 / 12:57 pm

  Zalige winkel eh! Ik was heel blij dat er eentje kwam in Antwerpen :)

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 24, 2019 / 9:41 am

   Kan ik me voorstellen. Nu niet te vaak gaan shoppen hé!

 14. mei 24, 2019 / 10:41 am

  Wat leuk dat er nu ook een primarkt is in Utrecht. In Dordrecht zit er ook een. Heerlijke winkel voor goede goedkope dingen.

 15. mei 31, 2019 / 8:25 pm

  Ik moet hoog nodig weer eens naar de primark. In Utrecht ben ik tot nu toe nog niet geweest, maar staat nog wel een keer op de planning !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: