OPI Grease collection || Limited Edition

OPI Grease collection

De filmmusical Grease, ken je vast wel? Zo niet, shame on you! En zeker even gaan kijken ;) Grease is precies 40 jaar geleden in première gegaan. Dat was voor OPI reden om een speciale limited edition collectie van 12 kleuren te lanceren. De collectie en de nagellak kleuren zijn geïnspireerd op de liefdesperikelen van de kaskraker. Is deze OPI Grease collection “the one that I want”?

De nagellak van OPI kenmerkt zich voor mij door de kwaliteit van de lak en de prettig werkbare kwastjes. En met de dekking van de meeste lakken zit het wat mij betreft wel goed.

OPI Grease collection

De verpakking van de OPI Grease collection is helemaal in Grease stijl. Zo staan er een aantal foto’s van de Grease karakters op. Er zitten vier kleuren OPI nagellak in de verpakking:

 • Don’t Cry Over Your Spilled Milkshake;
 • Was It All Just a Dream?
 • Pink Ladies Rule The School;
 • You’re the Shade That I Want.

De flacons waar de nagellak in zit zijn eigenlijk vergelijke met andere OPI nagellak flesjes. Doorzichtig glas met een zwarte OPI logo opdruk. Een zwarte dop met nagellak kwast.

OPI Grease collection

De kleur die je hier ziet is de Don’t Cry Over Spoiled Milkshakes. Het is net geen wit, maar ik vind hem wel erg mooi staan bij mijn getinte huid. Ik heb twee laagjes opgedaan op deze nagel. Goed dekkend kleurtje vind je niet?

OPI Grease collection

Hier zie je op mijn nagel de Was It All Just a Dream? Dit is toch wel mijn favoriet van de vier. Een babyblauwe kleur met een klein tintje groen erin. Prachtig!

OPI Grease collection

Een lichte roze kleur die ik zelf niet zo snel zou hebben gekocht, maar eigenlijk prima staat. Let net op de oneffenheden, dit komt niet door de lak, maar omdat ik weer zo dom was om op het laatste moment mijn nagel te stoten. Nooit nagellak aanbrengen als je haast hebt. Check!

OPI Grease collection

Een roze kleur, die als je het mij vraagt lekker knalt: You’re the Shade That I Want. En zoals de naam het al zegt vind ik dit de mooiste kleur. Hij past helemaal bij de zomer, maar toch ook wel bij het Grease thema. En geeft mijn handen gelijk een feestelijke look.

OPI Grease collection

Omdat ik niet kon kiezen en eigenlijk alle kleurtje wel erg leuk vond, heb ik ze per vinger verdeeld. Als je zoveel kleurtjes hebt, dan moet je ze gebruiken toch? Zo is het helemaal een zomerse bedoeling!

OPI Grease collection

Mijn Mening

Allereerst vind ik de namen van deze nagellakjes, echt geweldig! Elk lakje heeft namelijk een typische Grease naam. Ik vind het een onwijs leuke collectie nagellakjes. Mijn favoriet zijn de witte en de groenblauwe tint. Ze dekken bij het aanbrengen van 2 lagen prima. En zijn ook snel droog.

OPI Grease collection

Prijs & verkrijgbaarheid

De OPI-nagellakken zijn los te koop voor € 14,95 per stuk of in een mini pak (4 x 3,75ml) voor € 19,95.

Wat vind jij van de OPI Grease collection?

 

10 Reacties

 1. juni 15, 2018 / 9:12 am

  Ik vind dit echt een hele mooie collectie en zou alle kleurtjes zo dragen ::-).

 2. juni 15, 2018 / 4:20 pm

  Die namen vind ik ook altijd zo leuk, moet er altijd om glimlachen :-) De kleurtjes zijn wel heel vrolijk!

 3. juni 15, 2018 / 6:24 pm

  super toffe kleurtjes. helaas heb ik lelijke nagels, dus ik draag eigenlijk nooit nagellak, want dan vallen ze juist meer op

 4. juni 15, 2018 / 6:30 pm

  Dit setje is nog leuk om aan mijn moeder te geven, ze was tiener toen die film uitkwam en heeft er om de een of andere reden onwijs leuke herinneringen aan (eerste liefje enzo… ;) )

 5. juni 15, 2018 / 8:33 pm

  Was it all just a dream vind ik echt een mooie kleur. Die zou ik, als niet nagellak drager, zelfs opdoen!

 6. juni 16, 2018 / 11:19 am

  Wat een prachtige kleurtjes! Vooral de witte en blauwe zijn mijn favoriet! :)

 7. juni 17, 2018 / 5:30 pm

  De licht blauwe is ook wel mijn favoriet! Leuke kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: