Origineel aluminium foto cadeau van Photogifts.nl

Wij zijn inmiddels al 1,5 jaar getrouwd. Ja , echt! De tijd vliegt. Om de mooiste dag van ons leven te vereeuwigen waren wij opzoek naar een cadeau voor ons beiden voor aan de muur in ons nieuwe huis. Wij zijn als een blok gevallen voor een Origineel aluminium foto cadeau van Photogifts.nl. Nieuwsgierig geworden?

We zijn heel wat foto sites afgestruind, maar het wow effect kregen we nergens. Tot we op de site van Photoshopgifts terecht kwamen. Wij hebben gekozen om onze foto bij Photogifts.nl af te laten drukken omdat zij een foto op aluminium aanbieden. Hoe origineel is dat!

Orgineel Kado van Photogifts.nl

Aluminium hoor ik je denken? Ja, er is een speciaal druk techniek voor nodig en de inkt moet langer drogen, vandaar dat deze foto dan ook iets kostbaarder is dan de normale canvas bedrukte foto’s. Dit vonden wij heel niet erg, want het effect is prachtig!

Uniek effect dankzij de geborstelde toplaag

Hoe komt men aan dat unieke effect? Er wordt op een kunstof ondergrond een aluminium geborsteld toplaag aangebracht en hier wordt rechtstreeks op geprint. De witte kleur wordt niet geprint. Hierdoor wordt op de lichte (witte) plekken het aluminium zichtbaar en juist dat geeft deze foto zo’n aparte uitstraling!

Apart formaat?

Via het bestelsysteem kun je het formaat tot de centimeter nauwkeurig instellen. Het minimale formaat is 20×20 centimeter, het maximale formaat is 300x150cm. Ook worden er diverse ophangsystemen aangeboden waarmee je de foto op aluminium eenvoudig kan ophangen aan de muur.

Waarom een Origineel aluminium foto cadeau van Photogifts.nl?

  Aluminium van topkwaliteit                          ✔  Snel en eenvoudig besteld
  Fine-art print techniek                                    ✔  Binnen 3-5 werkdagen in huis
   Nauwkeurig en in detail geprint                  ✔  100% tevredenheidsgarantie
  Verschillende formaten mogelijk

Orgineel Kado van Photogifts.nl

Als je de aluminium foto heen en weer beweegt, zie je dat verschillende delen van de foto licht weerkaatsen. Dit geeft de foto een super echt, maar ook levendig effect. Onze trouwfoto straalt en wij kijken er met veel plezier terug naar deze ontzettend mooie dag!

Wat vind jij van dit aluminium foto product?
Zou jij dit cadeau willen krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: