Paula’s Choice – Resist Cellular Defense Daily Moisturizer

Paula’s Choice - Resist Cellular Defense Daily Moisturizer

Afgelopen zomer heeft mijn gezichtshuid heel wat te verduren gehad. Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar een Hydraterende moisturizer waar ook SPF in verwerkt zat. Zo bescherm je je huid tegen de zon,  maar ook tegen milieu ­vervuiling en voorkom je nieuwe tekenen van huidveroudering. De dagcrème die ik heb uitgetest is van Paula’s Choice en heet Resist Cellular Defense Daily Moisturizer. Naast dat deze crème de huid beschermt, helpt hij ook bij het verminderen van bestaande zonneschade en gaat hij roodheid tegen. En dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Zelf heb ik een normale huid en een vette t-zone. Ik gebruik deze dagcrème dagelijks als laatste stap in mijn huidverzorgingsroutine. Ik breng ’s ochtends een royale hoeveelheid van de Resist Cellular Defense Daily Moisturizer aan over mijn hele gezicht en hals.  Ook rond de ogen, al moet ik zeggen dat het hier bij mij wat onaangenaam aanvoelt en prikt. Dus of ik dit blijf doen, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Vervolgens laat ik de dagcrème even intrekken voordat ik mijn foundation en gezichtspoeder aanbreng.

Paula’s Choice - Resist Cellular Defense Daily Moisturizer

Net zo effectief als een zonnebrandcrème

Cosmetica producten waarbij de SPF minimaal 30 is en een actieve bescherming tegen UVA en UVB stralen bevat, zijn net zo effectief als een gewone zonnebrandcrème. Zo ook deze Resist Cellular Defense Daily Moisturizer van Paula’s Choice. Het mooie van deze dagcrème is dan weer dat deze nog veel meer verzorgende ingrediënten voor je huid bevat zoals antioxidanten en huid herstellende stoffen.

Paula’s Choice - Resist Cellular Defense Daily Moisturizer

Ingrediënten

Als ik kijk naar de ingrediënten in de Resist Cellular Defense Daily Moisturizer van Paula’s Choice dan zie ik bijv Avobenzone op de ingrediëntenlijst staan. Dit is een veel gebruikte synthetische zonnefilter tegen UVA-straling in cosmetica. Ook zit er Nicacinamide de benmaing voor vitamine B3 in. De vitamine B3 in dit product zorgt voor een sterk huidherstellend effect. Bijvoorbeeld bij de zichtbaarheid van grove poriën en fijne lijntjes aanzienlijk kan verminderen, en een doffe, oneffen huid verheldert. Kariteboter is een plantaardige vetstof die wordt gewonnen uit de kariteboom. Deze vetstof helpt je uitgedroogde huid door hem te hydrateren en de irritatie te verzachten. Ook is het een goede bron van antioxidanten. De Resist Cellular Defense Daily Moisturizer is anti-allergie, bevat geen toegevoegde parfum en wordt niet op dieren getest. Kijk daar word ik blij van!

Paula’s Choice - Resist Cellular Defense Daily Moisturizer

Ik heb deze dagcrème nu een tweetal maanden gebruikt en het verschil met de Resist Cellular Defense Daily Moisturizer SPF 25 van Paula’s Choice is dat de crème vrij vloeibaar is voor een SPF 50 en verrassend goed uitsmeert. Ook trekt de dagcrème mooi mat in. Hij ruikt heerlijk en laat het geen witte waas achter op mijn gezicht. Ik kan sneller mijn make-up aanbrengen dan met de vorige versie. Ik heb het idee dat mijn huid soepeler is. Over de veroudering kan ik niet zo heel veel zeggen, het is lastig om dit zelf te zien… maar hé ik werd wel 21 geschat van de week, dus wie weet heeft het met mijn nieuwe moisturizer te maken?

De Resist Cellular Defense Daily Moisturizer bevat 11 ml en is verkrijgbaar via de website van Paula’s Choice voor € 11,-

Heb jij de Resist Cellular Defense Daily Moisturizer al eens uitgeprobeerd? Gebruik jij graag een dagcrème met SPF?

Ben je opzoek naar meer make-up reviews? Lees dan hier verder…


* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: