Pink Beach Amsterdam – Tropische sfeer in roze strandbar

Pink Beach Amsterdam

Als je het hebt over gezellige hotspots, die je een zomerse strand vibe geven… Dan zeg ik Pink Beach Amsterdam. Alles is in roze tinten, en het is het terras van de Wondr Experience. Het klinkt nu al als een perfecte spot om een mooie dag door te brengen. Heb ik je enthousiast gemaakt? Lees dan snel verder en ik vertel je alles wat je moet weten!

Pink Beach Amsterdam

Pink Beach Amsterdam

Pink Beach is een terras, op nog geen tien minuutjes afstand vanaf Amsterdam CS. Het lijkt of je in een compleet andere wereld bent beland, zodra je er naar binnen stap. Een tropische wereld met roze zand, palmbomen en een kaart vol tropische cocktails.

Het is onderdeel van het interactieve museum Wondr Experience. Het goede nieuws: Je hoeft geen entree tickets voor het museum te hebben om te genieten van het terras. En oh ja: het terras is maar liefst 300 vierkante meter groot, dus er is plek genoeg om te chillen. Let op! Wel dien je van tevoren te reserveren. Het is hier meestal erg druk!

Patricia Bustos, ook wel bekend als de koningin van roze, is verantwoordelijk voor het indrukwekkende interieur van Pink Beach. Vorige jaar mocht de designer de FRAME award voor beste kleurgebruik in ontvangst nemen. Voor de openlucht bar liet de designer zich inspireren door Art Deco en het werk van fotograaf Slim Aarons met als doel een oase middenin een stad te creëren.

Het fun aspect is overal aanwezig, de sfeer is jong, onbezonnen, energiek en hyper fotogeniek. Het gaat erom dat de bezoekers plezier hebben, kunnen ontspannen en tot rust komen. Als gast kun je genieten van kleurrijke funky cocktails.

–> Bekijk ook: andere fijne hotspots in Amsterdam

Een hapje eten kan er ook, want de menukaart staat vol met lekkers. Van burgers tot salades tot nacho’s: tussen het chillen en borrelen door hoef je écht geen trek te krijgen. Lekker ongecompliceerd eten en vrolijke muziek.

Als je het aan mij vraagt, is Pink Beach Amsterdam een super fijne hotspot om te vertoeven. Je zou het ook kunnen combineren met een bezoekje aan de Wondr Experience, maar dat laat ik aan jou over!


Meer informatie

Pink Beach by WONDR
Meeuwenlaan 88, in Amsterdam (Noord)
Van maandag tot en met donderdag open van 12:00 – 20:00 uur
Van vrijdag tot en met zondag van 12:00 – 00:00 uur
Meer info: https://pinkbeach.nl/


Andere Restaurants

Opzoek naar meer fijne Restaurants waar je lekker kunt eten?
Bekijk hier dan andere Restaurants in Amsterdam of alle Restaurants binnen heel Nederland, die ik speciaal voor jou selecteerde.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: