Home » Beauty » Preview | Aveda Blonde Revival Shampoo en conditioner

Preview | Aveda Blonde Revival Shampoo en conditioner

Aveda Blonde Revival Shampoo en conditioner

Persbericht | Aveda introduceert de nieuwe vegan Blonde Revival ™ een 96% natuurlijk afgeleid *, veganistisch en siliconenvrij systeem dat speciaal is ontwikkeld voor blond haar. Het Triple-action-systeem doet de kleur, zachtheid en gladheid van je haar herleven na slechts één keer gebruiken.

Aveda Blonde Revival Shampoo en conditioner

De nieuwe Aveda Blonde Revival Shampoo en conditioner doen je haarkleur herleven met violetrijke pigmenten. Terwijl acai- en passievruchtoliën helpen bij het voeden, hydrateren en conditioneren van oververwerkt haar. De producten zijn doordrenkt met een zoet, fruitig bloemenaroma met osmanthus, gecertificeerde biologische sinaasappel ** en cederhout. Het aroma is helder en kleurrijk en biedt bij elk gebruik een uitbarsting van aromatische levendigheid. De Blonde revival ™ -verpakking is ontworpen met het milieu in gedachten. De tubes zijn gemaakt met minimaal 65% post-consumer polypropyleen.

Aveda Blonde Revival

Hoe het Triple-action-systeem werkt

  • Wekt salonfrisse blonde kleur opnieuw op: Violetrijke pigmenten helpen ongewenste gele of koperachtige tinten te neutraliseren voor een helderder, meer verlicht resultaat.
  • Herleeft zachtheid: een mix van voedende lichtgewicht oliën, waaronder acai en passievrucht, hydrateert en conditioneert overbehandeld haar – waardoor elke lok een ongelooflijke zachtheid krijgt
  • Herstelt de gladheid: Herhaaldelijk optillen en oplichten om de perfecte blonde tint te krijgen, kan de conditie van uw haar beïnvloeden. Dit voedende systeem brengt de haarvezel onmiddellijk weer naar boven, waardoor deze glad en gezond aanvoelt.
Aveda Blonde Revival Shampoo

Aveda Blond Revival Purple Toning Shampoo

Formule zonder sulfaat, ontwikkeld met een laag schuim om de tonificerende voordelen te maximaliseren, aangezien het het haar op milde wijze reinigt zonder te strippen. Violetrijke pigmenten doen het uiterlijk van een salonfrisse blonde kleur herleven door koperachtige gele tinten te neutraliseren voor een helderder blond resultaat. Bevat een progressief tonifiërend effect en kan tot drie minuten worden aangebracht, afhankelijk van de gewenste hoeveelheid neutralisatie. 97% natuurlijk afgeleid *.

Aveda Blonde Revival conditioner

Aveda Blond Revival Purple Toning Conditioner

Siliconenvrije formule conditioneert, verzacht, verzacht en ontwart onmiddellijk. Met een mix van voedende lichtgewicht oliën, waaronder acai en passievrucht, om overbehandeld haar te hydrateren en te conditioneren, terwijl de haarvezel onmiddellijk weer op de huid komt. Het haar voelt zijdezacht, zacht en glad aan en voelt gezond aan. 96% natuurlijk afgeleid *.

Prijs en beschikbaarheid

De Aveda Blonde Revival Shampoo en conditioner zijn vanaf 1 mei 2021 verkrijgbaar in Aveda salons, Douglas en online op aveda.eu.

  • Aveda Blond Revival Purple Toning Shampoo – 200 ml – € 30, –
  • Aveda Blond Revival Purple Toning Conditioner – 200ml – € 33, –

Zou jij deze Aveda Blonde Revival Shampoo en conditioner willen uitproberen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: