PREVIEW: CATRICE BLESSING BROWNS

Ben jij bekend met de trend uit de jaren ‘90? Bruine lippen zijn terug van weggeweest! De Limited Edition Blessing Browns van Catrice verzekert je van statement lippen in de kleuren mahonie rood, warm karamel en pruimkleurig bruin. Zelf was ik niet gelijk super enthousiast over deze collectie, omdat ik zelf de kleur bruin met mijn donkere huidskleur niet erg goed vind staan. Maar toen ik de collectie zag vond ik hem wel erg mooi en was ik helemaal verkocht! Kijk je mee naar de preview van de Catrice Blessing Browns collectie?

CATRICE BLESSING BROWNS MELTING LIP COLOUR – € 4,99

Catrice Blessing Browns

De Melting Lipcolors hebben een crèmige textuur met een medium dekking en een glanzende finish. Verkrijgbaar in 4 kleuren: Crème Brulée, Tarte Au Chocolat, Macaron Kiss en Café Au Lait.

CATRICE BLESSING BROWNS MATT LIP LINER – € 2,59

Catrice Blessing Browns

De Matt Lip Liners passen perfect bij de Melting Lip Colours. Een Lipliner die lang blijft zitten, een matte textuur heeft en de kleur intensifieert. Ook zou deze lipliner langer blijven zitten. Verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Melting Lip Colour: Café Au Lait, Crème Brulée, Tarte Au Chocolat en Macaron Kiss.

CATRICE BLESSING BROWNS METALLIC LIQUID LIP LINER – € 3,59

Catrice Blessing Browns

Deze Liquid Lip Liner heeft een metallic finish. De puntige viltstift applicator maakt het creëeren van nieuwe looks snel en gemakkelijk. Verkrijgbaar in de twee kleuren: Copper To Go en Rosé Frappé.

CATRICE BLESSING BROWNS MATT LIP CREAM – € 3,99

Catrice Blessing Browns

De Matt Lip Cream droogt de lippen niet uit en zorgt voor een hoge pigmentatie met een super matte finish. Verkrijgbaar in de kleuren Café Au Lait, Café Noir, Mousse Au Chocolat en Plum Sucrée.

De collectie heeft mij echt verrast, als zou ik de kleuren zelf niet snel hebben gekocht toch vind ik ze prachtig! Als ik ze in de winkel kan vinden, dan wil ik ze zeker uittesten op Me-licious.

LET OP!De Catrice Blessing Browns collectie is maar een beperkte periode verkrijgbaar: vanaf half september tot en met half oktober.

Is Bruin helemaal jouw kleur? Of is het toch even wennen die nieuwe liptrend?

Wat vind jij van deze CATRICE BLESSING BROWNS lipcollectie?

1 Reactie

  1. juli 26, 2017 / 2:04 pm

    Zien er heel mooi uit, maar denk dat de kleuren jammer genoeg niet bij mij passen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: