Preview | Catrice Loves PETA Limited Edition

 Catrice Loves Peta

Catrice lanceert de collectie: Catrice loves PETA samen met organisatie PETA die voor dieren rechten vecht. Met deze samenwerking willen Catrice en PETA ervoor zorgen dat cosmetica niet wordt geproduceerd ten koste van dieren. En lanceren zij tien lipsticks die 100% vegan zijn en, ondanks hun intensieve kleur, geen karmijn bevatten (pigmenten verkregen van schaaldieren). Meer weten over deze collectie? Lees dan snel verder…

Catrices Loves PETA

De Limited Edition laat ons er ten slotte beestachtig goed uitzien, zonder het gebruik van dierlijke producten: de lipsticks zijn 100% vegan en, ondanks hun intensieve kleur, bevatten ze geen karmijn: pigmenten verkregen van schaaldieren. En de Charity Edition is natuurlijk – net zoals alle andere Catrice producten– niet getest op dieren! Dus beauty lovers, een dierproefvrij alternatief zonder de kwaliteit en houdbaarheid van je favoriete producten op te geven. Daarnaast profiteert PETA van tien procent van de netto-opbrengst van de verkoop van de lipstick. Dat de twee partners erg close zijn en dezelfde waarden hanteren, wordt ook duidelijk gemaakt door het feit dat CATRICE al vele jaren gecertificeerd is door PETA.

 Catrice Loves Peta plumping lip colour

CATRICE PLUMPING LIP COLOUR – € 4,99

Voor volle en expressieve lippen die een indruk achterlaten: de Catrice Limited Edition Plumping Lip Colour heeft een gel textuur dat een plumping effect creëert, de lippen voorziet van een fijne glans en heerlijk fijn aanvoelt. De formule bevat ook hydraterende hyaluronzuur voor een intensieve verzorging. In totaal vier draagbare nude en rosé tinten verzekeren een fijne glans en volle lippen. De textuur is 100% vegan en vrij van dierproeven.

 Catrice Loves Peta matt lip colour

CATRICE MATT LIP COLOUR – € 4,99

De nieuwe Matt Lip Colour Lipsticks van Catrice, welke ook deel zijn van de PETA-samenwerking, voorzien een matte finish in zes bes-, rozenhout-, en rode tinten. Hetzelfde geldt hier ook: ze zijn 100% vegan en vrij van dierproeven – voor een bijzonder goed gevoel, en niet alleen op de lippen! De romige textuur streelt zachtjes de delicate huid van de lippen en de maximale dekking verzekert een betrouwbare en langdurige kleurervaring. Alle zes de lipsticks hebben een matte finish voor een perfecte look.

Verkrijbaarheid

De tien lipsticks zijn verkrijgbaar vanaf midden maart tot en met eind april, exclusief bij Kruidvat.

Wat vind jij van de Catrice Loves PETA collectie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: