Preview | Catrice Sungasm Limited Edition

Catrice Sungasm collectie

Eindelijk is de zomer daar – de tijd voor rokjes, shorts en off-shoulder jurkjes is weer daar! En elke make-up look is perfect wanneer je huid straalt dankzij een prachtige zomerse glow. De nieuwe Catrice Sungasm Limited Edition collectie biedt een selectie van beauty producten die zorgen dat jouw zongebruinde huid gaat stralen. Benieuwd welke beauty producten er in deze collectie zitten? Kijk dan snel mee…

Catrice Sungasm Collectie

De Limited Edition is geschikt voor elke huidskleur en gelegenheid. De producten kunnen gebruikt worden om een subtiele of een intense zomerse tan te creëren met een glinsterend effect op het hele lichaam.

Catrice Sungasm - Face & Body Highligther

Catrice Sungasm – Face & Body Highligther – € 5,99

Bronzers zijn het geheime wapen voor een direct frisse touch – een zachtgebruinde huid met een glinsterend effect is de ultieme, zichtbare “wake-up call”. De ultra fijne bronzing poeder, die beschikbaar is in twee verschillende tinten, past bij elke huidskleur en laat een zacht glinsterende finish achter. Zo geeft de Luminizing Bronzer ons direct een verjongende look.

Catrice Sungasm - Illuminating Brozing Pebbles

Catrice Sungasm – Illuminating Brozing Pebbles – € 4,99

De glinsterende poedersteentjes van verschillende grootten en vormen verzekeren je van een stralend gezicht – voor een huid die eruitziet alsof het verfijnd is met een soft focus effect. De licht reflecterende pigmenten geven een subtiele glow. De aanbreng is extreem gemakkelijk: haal zacht een poederkwast over de parels en breng van buiten naar binnen aan op het gezicht of spreidt royaal over de gewenste delen van het lichaam.

Catrice Sungasm - Face & Body Highlighter

Catrice Sungasm – Face & Body Highlighter – € 5,99

In de stemming voor een finish met een extra beetje glow? Dan is de geperste poeder highlighter met een zijden textuur perfect voor jou, want het laat je pronken met je zomerhuid op je gezicht en lichaam. Het bevat lichtreflecterende pigmenten voor een stralende glow en het siert elke huidskleur.

Catrice Sungasm - Summer Glow Make-up Setting Mist

Catrice Sungasm – Summer Glow Make-up Setting Mist – € 4,99

Verfrissend met een glow effect – en met de geur van de zomer, zon en een goed humeur: de superlichte setting mist is een primer en fixing spray in één en heeft een geweldig, verjongend effect. Dankzij de fijne vernevelaar wordt de spray gelijkmatig over de huid verspreid, kunnen poedertexturen blenden en creëert het een gladde huid. Het resultaat: een prachtige, stralende en langdurige zomerhuid!

Mijn mening

Deze Catrice Sunggasm collectie is als je het mij vraagt klein maar fijn. Er zitten veel beauty producten in die je huid een zomerse glow geven. Dit jaar zal een vakantie naar de zon er waarschijnlijk niet in zitten… En dan komen deze producten zeker weten van pas!

Prijs en verkrijgbaarheid

  • Catrice Sungasm – Face & Body Highligther – € 5,99
  • Catrice Sungasm – Illuminating Brozing Pebbles – € 4,99
  • Catrice Sungasm – Face & Body Highlighter – € 5,99
  • Catrice Sungasm – Summer Glow Make-up Setting Mist – € 4,99

De collectie is vanaf juni tot en met juli tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van deze collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: