Preview | Guhl introduceert duurzame Nature Repair range en Shampoo bars

Natuurlijke ingrediënten en recyclebare verpakkingen vormen de basis van de nieuwe Nature Repair range en Shampoo bars van Guhl. De Nature Repair producten herstellen beschadigd haar en geven glans en souplesse. De Volume Shampoo bar geeft fijn, futloos haar meer grip en volume.

Nature Repair

Herstel je haar en geef het zijn natuurlijke glans terug met de nieuwe Nature Repair lijn. De voedende shampoo en conditioner en het haarmasker bevatten tot 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong*.  De verzorgingslijn is verrijkt met biologische Borage olie en Vitamine E + Pro-Complex, dat het haar herstelt en versterkt.

Nature Repair – Shampoo ━ € 8,99

Herstelt en versterkt langdurig. Voedt effectief en geeft gezonde glans

Nature Repair – Conditioner ━ € 8,99

Geeft verzorging en versterkt langdurig. Geeft veerkracht en gemakkelijke doorkambaarheid.

Nature Repair – Masker ━ € 8,99

Holistisch, intensief herstel en kracht.

Guhl-nature-repair-shampoobars

Shampoo Bars ━ € 9,99

Wil je je haarverzorgingsroutine verder verduurzamen? Kies dan voor één van de Guhl Shampoo bars. Dankzij de  verpakking van FSC-gecertificeerd papier, bevatten de shampoo bars geen plastic – dit beschermt het milieu en bespaart grondstoffen. Niet alleen de verpakking is recyclebaar, ook de shampoo zelf is voor 95% biologisch afbreekbaar**. Daarnaast is de Guhl shampoo bar twee keer zo efficiënt als een normale shampoo. Afhankelijk van de haarlengte en gebruik kan een Guhl shampoo bar tot 38 haarwassingen gebruikt worden. De Shampoo bar is verkrijgbaar in twee varianten: Nature Repair & Langdurig volume. 

Verpakkingen

De Guhl shampoo flessen zijn namelijk gemaakt van 50% gerecycled polyethyleentereftalaat (rPET), terwijl de conditioner-verpakking gemaakt is van 100% polypropyleen (PP) waardoor het volledig recyclebaar is.

Verkrijgbaarheid

De gehele Guhl Nature Repair range en Shampoo bars zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en op www.kruidvat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: