Preview | MAC Cruella Collectie

MAC-Cruella

In mei kwam de nieuwste film van Disney uit: Cruella. De film volgt Cruella de Vil, natuurlijk bekend van de 101 dalmatiërs, in haar jeugdjaren. MAC komt met een gloednieuwe make-up collectie met producten gebaseerd op Disney’s Cruella. In dit artikel laat ik ze je zien!

Mac Cruella

Het meest karakteristieke aan deze MAC Cruella collectie zijn de verpakkingen die helemaal aan sluiten bij Cruella. Haar twee kleuren haar, in combinatie met de rode lippen! Alle verpakkingen zijn zwart met wit, en de rode letters als accent maken het af.

MAC  matte Lipsticks

MAC Matte Lipsticks – € 21,-

Deze MAC Cruella collectie bevat drie kleuren Matte Lipsticks. Van links naar rechts zie je hierboven:

  • Sweet-N-Vicious
  • De Vil In The Details
  • Camden Caper.

Ze hebben een matte finish, goede dekking en blijven tot 10 uur zitten.

MAC Retro Matte Liquid Lipcolours

MAC Retro Matte Liquid Lipcolours – € 26,-

Dezelfde tinten vind je terug in de vorm van Retro Matte Liquid Lipcolours. Zij hebben van links naar rechts de volgende namen:

  • Queen Of Mean
  • Mayhemmed
  • Glamarchy

Deze vloeibare lipsticks hebben een matte finish, lopen niet uit en blijven tot 8 uur zitten.

ended Pro Longwear Eye Line

MAC Cruella Dual-ended Pro Longwear Eye Line – € 24,50

Je vind in deze collectie één Dual-ended Pro Longwear Eye Liner, maar dat is er wel eentje met twee kleuren zoals de naam al doet vermoeden. Uiteraard heeft hij een zwarte en een witte kant. Handig voor zowel eyeliner als je waterlijn!

MAC Cruella oogschaduwpalette

MAC oogschaduwpalette – € 44,-

Uiteraard kon een oogschaduwpalette in deze MAC Cruella collectie niet ontbreken! En dit is niet zomaar een palette, hij bestaat namelijk uit vier losse delen. Ze klikken tegen elkaar als één palette, maar je zou ze dus los kunnen halen, bijvoorbeeld om een deel mee op reis te nemen. Het palette bevat 8 tinten met verschillende finishes (Matte, Frost en Satin finishes).

MAC false lashes

MAC false lashes -76 super model – € 14,-

Om je look helemaal af te maken breng je deze kunstwimpers aan. Ik had ze eigenlijk wat opvallender verwacht, maar MAC heeft voor deze collectie gekozen voor 76 Supermodel. Die zijn vrij natuurlijk en daardoor natuurlijk ook goed draagbaar. Al kan dit ook aan de foto’s liggen natuurlijk.

MAC Blush duo – € 31,-

Voor je gezicht is er in deze collectie het Blush duo. Hij bevat de kleuren: Tickled Punk (roze) en Cruel-La Intentions (nudetint).

MAC Blush duo

MAC Facebrush – € 40,-

Als laatste bevat deze collectie een face brush en een eye brush. Ze hebben de karakteristieke witte en zwarte haren. De steel is zwart met rode letters en de bus is glimmend rood. De face brush is de 129 Synthetic powder / blush brush.

MAC eyebrush – € 23,50

En dit is de eye brush (217S Synthetic Blending Brush).

MAC Cruella eyebrush

Verkrijgbaarheid

Deze nieuwste collectie van MAC is verkrijgbaar vanaf 14 mei 2021. Je koopt de producten exclusief bij Douglas of natuurlijk bij MACcosmetics.nl.

Wat vind jij van deze MAC Cruella collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: