Getest | Queen Tarzi Lashes

Queen Tarzi Lashes

Eerder gehoord van de wimpers van LashQueen? Queen Soraya Tarzi, in het kort Queen Tarzi, richtte het merk al iets meer dan een jaar geleden op. Ze regeerde 3 jaar over Afghanistan als de enige vrouw van koning Amanullah. En stond bekend als ware powervrouw en voorvechtster van vrouwenrechten. Samengevat laat Queen Tarzi zich omschrijven als een Koninklijke, krachtige en ruimhartige vrouw met een missie; het versterken van de kracht van de vrouw.

En hoe kan een vrouw zich nou zelfverzekerder en mooier voelen? Met een paar super mooie lashes natuurlijk! Ze bracht een collectie lashes op de markt bestaande uit 9 verschillende nepwimpers en een speciaal ontwikkelde wimperlijm die verkrijgbaar is in een white-tone (transparte variant) en black-tone (zwarte variant).

Queen Tarzi Lashes

Van alle lashes die Queen Tarzi ontwierp, ontving ik de Ivy Lashes. Ze zitten verpakt in een prachtig rond doosje met een gouden logo. I love it!

Queen Tarzi Lashes

De haartjes van deze lashes glanzen niet en zien er heel mooi en fijntjes uit. Ze zijn gemaakt van synthetische zijde. Het is een soort namaak bont. De kwaliteit zou hetzelfde moeten zijn als echt bond. Maar uit ervaring weet ik dat echte mink haartjes wat dikker zijn en faux mink oftewel zijde wimpers wat dunnere haartjes hebben. Je kunt de haartjes vergelijken met je eigen wimpers. Het is net zo zacht van structuur.

Queen Tarzi Lashes

De wimpers zijn aan het uiteinde wat dunner en bij de aanzet wat dikker. Het zijn lashes die zorgen voor een ‘real lash’ effect. Prima geschikt om te dragen bij je dagelijkse look! Het lijken net echte wimpers, maar dan langer en voller. Ze zien er heel luxueus en glamoureus uit!

Queen Tarzi Lashes

Wat ik prettig vind aan deze lashes is dat je bij het verwijderen uit de verpakking, de lashes niet uit hun vorm trekt. Toch zijn ze wel vast gelijmd aan de verpakking. De lashes zijn dus stevig en blijven goed in model.

Waar je goed op moet letten bij het aanschaffen van nepwimpers is de plakstrip. Ik heb al een aantal keer gehad dat ik goedkope lashes bestelde van Alieexpress. Deze bleven niet goed zitten door de dunne rand. Als deze te dun en flexibel is, blijft de lijm minder goed op de wimper zitten. Met als gevolg dat de wimper ook niet goed plakt op je ooglid. Als de band te breed is, is er een grotere kans op loslaten.

Queen Tarzi Lashes

Wat trouwens GE-WEL-DIG is! Is dat je deze lashes meer dan 20 keer kunt gebruiken, uiteraard wel mits je er zorgvuldig mee omgaat. Ow, ja en geen mascara op smeren, want dan zijn ze ook zo lelijk!

De plakstrip van deze Queen Tarzi lashes is goed. Niet te dun, niet te dik, stevig, maar niet te flexibel. Fijn om mee te werken, al is het aanbrengen van lashes niet één van mijn favoriet werkjes. Als je er geen ervaring mee hebt, gaat het helemaal niet zo makkelijk. Maar als je eenmal wat ervaring hebt opgedaan, gaat het steeds beter. Oefening baart kunst, zullen we maar zeggen!

Om de wimpers perfect aan te brengen heb ik een stappenplan:

1. Breng op je eigen wimpers mascara aan. Dit zorgt ervoor dat de lashes straks meer houvast hebben en er wat voller uitzien. Overigens heb ik mijn lippen gestift met de Marimekko X Clinique Pop Lip Colour + Primer.

Queen Tarzi Lashes

2. Verwijder de wimpers voorzicht uit het doosje. Ik doe dit met mijn vingers, maar het kan ook gewoon met een pincet.

Queen Tarzi Lashes

3. Leg de wimpers op je wimperrand en kijk of ze op maat zijn. Zijn ze te lang? Knip ze dan wat korter aan het uiteinde met een schaar tot ze goed passen. Knip nooit aan de voorkant van de lashes, want zo komen ze niet meer natuurlijk over. Tip: Weet je niet wat de juiste lengte is? Ga er dan vanuit dat de wimpers net iet kleiner moeten zijn de de breedte van je ogen. nip ook altijd aan het uiteinde en niet aan het begin

Queen Tarzi Lashes

4. Breng een laagje lijm aan op de plakstrip en wacht 30 seconden, tot de lijm wat dikker is geworden. Ik breng de Queen Tarzi Vroeger bracht ik altijd een dun laagje lijm aan, maar dikker is toch echt makkelijker! Zeker met het verwijderen van de lijm na gebruik (zodat je ze kunt hergebruiken). En breng ook iets meer lijm aan bij het begin en uiteinde, want daar laten ze vaak los en dat wil je juist voorkomen.

Queen Tarzi Lashes

5. Breng de wimpers met een pincet zo dicht mogelijk naar je wimperrand. Ik druk hem meestal eerst vast in het midden van mijn oog, zodat hij niet meer kan schuiven. Hierna plak ik het uiteinde en het begin goed vast. Het uiteinde en begin hou ik beide een minuutje vast, zodat de lijm goed kan drogen. Eigenlijk is dit niet nodig met de super snel drogende wimperlijm van Queen Tarzi. Maar ik doe het toch maar voor de zekerheid. Knijp nu met een pincet of je vingers je echte wimpers en de nepwimpers samen. Zo de wimpers mooi in elkaar over en krijg je een natuurlijker effect.

Queen Tarzi Lashes

5. Indien je de lijm ziet zitten, kun je een eyeliner aanbrengen. Ik kies ervoor om toch nog een eyeliner aan te brengen om de look met de Queen Tarzi Lashes helemaal af te maken. Hierdoor krijg ik een nog wat vollere oogopslag en weet ik zeker dat je geen lijmresten ziet.

En zo zag ik eruit toen ik de Queen Tarzi Lashes op had gedaan.

Queen Tarzi Lashes

I love it! Toen ik ging trouwen had ik wimper extensions en het effect is echt wel vergelijkbaar! De Queen Tarzi lashes geven meer volume en lengte, maar dan op een vrij natuurlijke wijze. Mijn ogen vallen nu echt op. De wimpers zijn best lang waardoor je helaas makkelijk ziet dat het nepwimpers zijn. But who cares? De Ivy Lashes geven wel een super glamoureus oogopslag!

Lashes zijn helemaal in opkomst in Nederland. Ik merk dat steeds meer meiden om mij heen de nepwimpers dagelijks gebruiken. Zelf vind ik dat natuurlijk uitziende Lashes je oogopslag net wat verleidelijker en sexy kunnen maken. Ik voel me echt mooier als ik ze draag. En het verschil is ook zeker wel te zien op beide voor en na foto’s. Ik vind dat nepwimpers niet meer alleen gedragen hoeven te worden op een feestje of wanneer je uitgaat. Draag ze gewoon lekker wanneer je er zin in hebt!

De Queen Tarzi lashes kosten tussen de € 19,99 en € 22,50. Best een prima bedrag voor Lashes die tot wel 20 keer herbruikbaar zijn. Dat komt op zo’n € 2,00 per draagbeurt. En de Queen Tarzi wimperlijn kost € 6,99. Beide producten zijn verkrijgbaar op de website van Queen Tarzi, maar ook bij Ici Paris.

Zijn de Queen Tarzi Lashes iets voor jou?
En voel jij je ook extra sexy en verleidelijk wanneer je lashes draagt?

14 Reacties

 1. maart 28, 2018 / 9:09 am

  O wauw je ziet het echt goed zeg! Heel mooi en nooit geweten dat je ze wel 20 keer kan gebruiken zeg! Ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht maar met een feestje is dit natuurlijk wel heel mooi!

  • Mariëlle
   Auteur
   maart 28, 2018 / 6:08 pm

   Zeker weten en het is super handig als je ze hebt liggen voor een onverwacht feestje. Als je niet zo van de make-up bent zijn nepwimpers lekker makkelijk en ze geven ner dat beetje extra!

 2. maart 28, 2018 / 9:12 am

  Allemachtig, wat een verschil zeg! Die wimpers doen echt heel veel. Ik heb dit zelf nog nooit geprobeerd.

 3. maart 28, 2018 / 9:17 am

  Ooit was ik fervent voorstander van natural beauty tot ik nepwimpers droeg (voor carnaval) haha. Zo snel kan je switchen blijkbaar want ik vond het echt prachtig! En bij jou staat het ook supermooi. De prijs valt reuze mee. Zeker omdat je ze kan hergebruiken.

 4. maart 28, 2018 / 10:12 am

  Ze staan je heel mooi! Ik twijfel al een tijdje of ik de Nila lashes ga bestellen, niet omdat ik twijfel over de kwaliteit maar meer omdat ik twijfel of ik ze wel genoeg ga dragen :)

  • Mariëlle
   Auteur
   maart 28, 2018 / 6:09 pm

   Denk dat als je ze hebt liggen je ze ook sneller gaat dragen.. klinkt een beetje als het kip en ei verhaal hahah 🤪

 5. maart 28, 2018 / 10:34 am

  Wow wat een wimpers! Ik heb het nog nooit geprobeerd, dus dank je voor de uitgebreide uitleg

 6. maart 28, 2018 / 11:16 am

  Wat schuilt er een mooi verhaal achter de wimpers! En wat zijn ze mooi vol. Voor een dagelijkse look vind ik ze echt een beetje over de top, maar voor een feestje zijn ze echt prachtig!

 7. maart 28, 2018 / 2:00 pm

  Wauw wat een heftige lashes. Zelf ben ik iets meer van de natuurlijkere wimpers.

 8. maart 28, 2018 / 6:13 pm

  Je origineel wimpers al zo mooi krullen. De neppe is erg leuk. Het staat leuk bij jou. Jammer dat mijn ogen niet kan tegen.

 9. maart 29, 2018 / 11:44 am

  wow, dat is wel een groot verschil met je gewone wimpers, al vind ik die zeker ook al mooi vol en krullend. ;) Dat laatste meen ik echt!

 10. april 1, 2018 / 5:30 pm

  Wat staan ze prachtig zeg! Ik vind het nog lastig om ze mooi op te krijgen. Ook zou ik ze minder opvallend willen en een nog iets meer natuurlijke uitstraling. Hoop dat ik die ook kan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: