Review | Biore Diep Reinigende Poriestrip Cheetah

biore cheetah neusstrips

Neusstrips zijn net als maskers belangrijk om regelmatig te gebruiken voor je huid. Ik gebruik elke twee weken neusstrips om de poriën op mijn neus schoon te houden. En ik heb nu weer nieuwe neusstrips gevonden: de Biore Diep Reinigende Poriestrip Cheetah variant! Lees je mee hoe ik ze gebruik en wat ik ervan vind?

Bioré Diep Reinigende Poriestrip Cheetah

Free your Pores!’ De poriestrip moet poriën direct bevrijden van vuil, vet en mee-eters. Hij is geschikt voor de normale tot vette huid. Ik ben super benieuwd!

Belofte van Bioré
Bioré Diep Reinigende Poriestrips in Cheetah variant verwijderen effectief overtollig vet van je neus. In slechts 10 minuten verwijder je met deze reinigingsstrips het wekelijks opgebouwde vuil van je huid.

Verpakking

Allereerst even over de verpakking. Ik vind het geweldig die cheetah print erop. Tenminste niet zo’n saaie verpakking zoals bij al die andere neusstrip merken.

Op de achterkant staat wat extra productinformatie en een stap-voor-stap uitgelegd hoe je de Biore Diep Reinigende Poriestrips Cheetah moet gebruiken. Handig! Wat het is soms wel even vogelen, hoe je het product het beste kunt gebruiken.

Op de verpakking staat ook een ware grote van de neusstrip en ook dit vind ik erg handig, want soms vallen ze veel kleiner uit. Niet handig als je bijvoorbeeld een wat bredere grote neus hebt.

Ook vind je en waarschuwing op de verpakking: Heb je een gevoelige huid? Gebruik de strips dan niet. En gebruik ze sowieso alleen maar op je neus! En niet op de rest van je gezicht!

biore cheetah neusstrips achterkant verpakking

Ingrediënten

Hieronder zie je de ingrediënten die in de Biore Diep Reinigende Poriestrips Cheetah zitten. Ze wijken ietsjes af van de normale Biore neusstrips die ik al eens eerder heb gebruikt.

biore cheetah neusstrips ingrediënten

Werking

Als je de kartonnen verpakking opent tref je een witte, plastic verpakking. Als je deze openmaakt komt de echte neusstrip pas tevoorschijn.

biore cheetah neusstrips


1. Haal de strip uit de verpakking. Buig de strip om deze bij de spleten los te maken.

biore cheetah neusstrips aanbrengen 1

2. Was het gezicht en maak je neus nat. De strip plakt namelijk niet op een droge huid!

biore cheetah neusstrips aanbrengen 2

3. Droog je handen goed af en verwijder het plastic van de neusstrip. Plak de strip met de gladde zijde op je neus en druk deze goed aan.

biore cheetah neusstrips aanbrengen 3

4. Laat de strip voor ongeveer 10 à 15 minuten zitten en opdrogen totdat hij als papier-maché (lees harder) aanvoelt.

biore cheetah neusstrip op mijn neus

5. Verwijder de strip door hem langzaam en voorzichtig van je neus los te trekken, vanaf de randen naar het midden. Achtergebleven restjes op je huid kun je gewoon afspoelen.

Tip: Is de strip lastig te verwijderen is, kun je de strip wat nat maken en zachtjes van je neus aftrekken.

Mijn mening en conclusie

Toen ik de Reinigende Poriestrip eraf haalde, zag je wel degelijk veel gele mee-eters zitten! En mijn neus? Die voelt heerlijk schoon en zacht aan!

Wat ik fijn vind is dat ze doen wat ze beloven. En nee natuurlijk niet al je poriën zijn volledig leeg. Dit kan ook niet met een Poriestrip en zeker niet na één keer gebruiken. Als je de behandeling wekelijks herhaalt zul je zien dat je mee-eters beetje bij beetje steeds meer weg gaan..

Ik gebruik na de Poriestrip wel een hydraterende creme om mijn neus nog wat te verzachten en te voeden.

En zeg nou zelf, ten opzichte van de normale poriestrips is met deze leuke cheetah print helemaal leuk! En super geschikt voor een meiden avond met je vriendinnen.

biore cheetah neusstrips verpakking + inhoud

Prijs en verkrijgbaarheid

De Biore Diep Reinigende Poriestrip Cheetah is verkrijgbaar bij Kruidvat voor een prijs van € 7,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: