Home » Uitjes » Rijntje Club – Speelparadijs voor kids in Utrecht Leidsche Rijn

Rijntje Club – Speelparadijs voor kids in Utrecht Leidsche Rijn

Rijntje club is de place to be voor jouw kleintje. Een lekker speelparadijs waar je als kind je zintuigen de kost kunt geven. En de ouders worden ook niet vergeten. Er zijn heerlijke bankjes met kussen om als ouder na het boodschappen doen even neer te ploffen.

Rijntje Club

De Rijntje Club is gevestigd in Leidsche Rijn centrum. Ik liep er per toeval met Zayn tegenaan. Zodoende dat het me handig leek om hier een post aan te wijden.

Je vind hier allemaal leuke doe-dingen voor thuis én in Leidsche Rijn Centrum terug. Terwijl papa en mama eventjes bijkomen van al het shoppen kun jij lekker spelen in dit Speelparadijs! Ook is er een toiletvoorziening aanwezig.

Je kunt er lekker kleurplaten kleuren, krijten en spelen met allerlei soorten speelgoed.

Er zijn fijne zitplekken ingericht in de vensterbank in de vorm van een houtenbankjes. Hier kan je als papa en mama rustig zitten en naar je kind(eren) kijken. Of met ze spelen natuurlijk!

Of je kindje nog een baby is en net kan lopen, of al een kleuter is. Bij Rijntje Club kan je kleintje zich prima vermaken! Ook worden er verschillende thema dagen gehouden waarop er speciale activiteiten worden georganiseerd. Je vind meer informatie hierover op de website van Rijntje (hieronder).

-> Lees meer: Over andere hotspots in Utrecht.


Informatie

Rijntje Club

Adres

Wenenpromenade 140,
Utrecht Leidsche Rijn.
naast de H&M

Website

https://leidscherijn.nl/rijntje-club

Openingstijden

• Woensdag: 13.00-17.00 uur
• Zaterdag: 11.00-16.00 uur
• Zondag: 13.00-16.00 uur


Ben jij wel eens bij Rijntje Club geweest?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: