Rituals sweet sunrise geurstokjes

Een lekkere geur in je huis die je verwelkomt je bij het moment van binnenkomst. Zo ben ik lang op zoek geweest naar een huis parfum die niet stinkt en lang zijn aroma vasthoudt. Tot ik ik de verfrissende Rituals sweet sunrise geurstokjes probeerde. Een heerlijk wat zoetige geur met een aroma van sinaasappel en een ceder accent.

De Rituals geurstokjes zijn verpakt in een papieren koker. De geurstokjes heb een luxe uitstraling. Het oog wil ook wat…Rituals sweet sunrise geurstokjes

Ik zette de geurstokjes in de woonkamer neer en in een mum van tijd verspreidde zich de lekkere geur… Toen moesten er natuurlijk ook geurstokjes komen voor de badkamer en het toilet, want het rook zo lekker!

De geurstokjes werken ongeveer drie maanden lang en zijn dan aan vervanging toe. Indien je de geurstokjes samen met een geurkaars gebruikt versterkt dit de geur nog eens.

Rituals sweet sunrise geurstokjes

Na 3 maanden kun je een navulling kopen en hiermee het flesje bijvullen. Wel wordt het aangeraden hier ook nieuwe stokjes bij te kopen. Wat de reden hiervan is, is mijn nog niet geheel duidelijk… De navulling en losse stokjes zorgen ervoor dat je € 1,50 goedkoper uit bent dan wanneer je een nieuwe set koopt. Zelf zou ik dus gewoon een nieuwe set kopen, vind ik namelijk veel handiger..

Wel vind ik de Rituals sweet sunrise geurstokjes aan de prijzige kant. Natuurlijk is Rituals een luxe merk en zodoende ook aan de wat prijzigere kant. Echter ben ik nog geen andere huis parfums tegen gekomen die niet stinken en het 3 maanden volhouden!

De rituals sweet sunrise geurstokjes zijn verkrijgbaar bij alle Rituals winkels & Online in de Rituals webshops voor € 24,95 per stuk. Vind je dit teveel geld? Er is ook een kleinere verpakking leverbaar € 12,50 per stuk.

De navulling van de geurstokjes kost € 22,00 en de stokjes zelf zijn € 0,50 cent per stuk.

Gebruik jij wel eens geurstokjes? Heb je ook wel eens de Rituals sweet sunrise geurstokjes geprobeerd?

2 Reacties

  1. juni 8, 2016 / 11:24 am

    Hier ben ik erg benieuwd naar! Ik zag ze gisteren van de huidige Limited collectie en bij mijn volgende bezoekje aan Rituals wil ik het meenemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: