Hoe kies je de juiste zonbescherming + stappenplan

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal!

Het is dan wel iets minder mooi weer dan de weken ervoor, maar de zon is en blijft heerlijk!
De zon heeft veel positieve effecten op ons, denk aan een vrolijk humeur of de aanmaak van vitamine D. Ook het verkleuren van de huid is het effect van de zon, worden allemaal graag bruin toch?

Naast deze positieve effecten heeft de zon ook vrij veel negatieve gevolgen voor de huid. Zonbescherming is daarom erg belangrijk voor de beschermingsfunctie van de huid in de zon. Zo hou je je huid gezond en mooi te ook tijdens die extra zonnige dagen. Hoe kies je de juiste zonbescherming ? + stappenplan.

7 Reacties

 1. juli 12, 2017 / 10:33 am

  Ik ben er inmiddels ook goed van doordrongen dat bescherming tegen de zon belangrijk is. Ik kies mijn zonnebrandmiddel meestal op basis van de prijs en wat er in de schappen staat.

 2. juli 12, 2017 / 11:56 am

  Eerlijk gezegd kies ik voor mezelf vaak een bronzer en voor mijn dochtertje een goede bescherming met een hogere factor. Ik ben er verder nooit echt bewust mee bezig welke de juiste is voor mij.

 3. juli 12, 2017 / 1:04 pm

  Ik moet mij altijd heel goed insmeren, soms vermijd ik de zon ook want heb last van zonnenallergie en dan zelfs moet je insmeren. Ik denk eigenlijk niet na over de juiste, pak altijd van kruidvat hoogste factor ahhaah

 4. juli 12, 2017 / 1:23 pm

  Ik ben altijd heel braaf met insmeren omdat ik zo snel verbrand. Dus ik koop standaard factor 30.

 5. juli 12, 2017 / 8:54 pm

  Best wel handig dit. Ik verbrand/bruin niet snel behalve… op m’n neus. En geloof me ik heb al vanallrs geprobeerd, factor 50 om het half uur. Echt verschrikkelijk. En ook best wel idioot om met zo’n rode neus rond te lopen in de zomer ;)

 6. juli 13, 2017 / 10:28 am

  Gelukkig verbrand ik niet zo snel, maar wel als ik voor langere tijd in de hete zon zit. Ik draag dan graag factor 30, net even wat langer beschermd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: