De leukste scheurkalenders voor het nieuwe jaar 2023

Scheurkalender 2023

Het nieuwe jaar goed ingaan? Dat doe je met een scheurkalender voor het nieuwe jaar. Er zijn ontzettend veel scheurkalenders te vinden, maar een paar zijn hier favoriet. In deze blog deel ik met jullie de leukste scheurkalenders voor het nieuwe jaar 2023. Kijk je mee?

Scheurkalenders

Een leuk cadeau voor het nieuwe jaar is een scheurkalender die helemaal bij degene waarvoor je hem koopt past. Zo koop je voor een foodie een scheurkalender met recepten, voor iemand die houdt van nieuwe dingen leren de Quest, iemand die houdt van strips, bijvoorbeeld de donald duck, of fokke en sukke.

De leukste Scheurkalender voor het nieuwe jaar

Hieronder zal ik per thema de leukste scheurkalenders voor het nieuwe jaar laten zien.

Make that the cat wise scheurkalender

Deze scheurkalender is enorm grappig. Elke dag een leuke tekst van “make that the cat wise”. Je houdt van deze droge vertalingen en vind het helemaal humor. Of je hebt er helemaal niks mee. Ik moet zeggen dat ik hem zelf wel kan waarderen.

Omdenken scheurkalender

Eén van de leukste scheurkalenders voor het nieuwe jaar is deze omdenken scheurkalender. Hij staat vol met 365 quote van Omdenken. Het zijn inspirerende, soms ook grappige quotes. Niet denken in problemen, maar in mogelijkheden. Daar begint toch iedereen de dag positief mee?

Loesje scheurkalender

Deze Loesje-scheurkalender is gevuld met kritische, grappige en positieve teksten. Ook de familieleden van Loesje voegen hun grappige commentaren toe. Loesje is dagelijks bezig de wereld beter en mooier te maken. Voor haar is dat geen luchtkasteel. Al heel wat jaren maakt ze kritische en positieve posters. Door deze op straat en online te verspreiden, hoopt ze de wereld een zetje in de goede richting te geven

Darum scheurkalender

Ook deze scheurkalender van Darum is een veel verkocht exemplaar. De humoristische quotes zie je ook regelmatig op social media voorbij komen.

Mwah scheurkalender Bij twijfel niet aarzelen

Al jaren bedenkt het team van Mwah spreuken voor een glimlach en een momentje van relativering. Zijn het oneliners, zijn het quotes, zijn het aforismen? Volgens Mwah zelf zijn het gewoon mwahderismen. In deze scheurkalender zitten 365 mwahderismen!

Strip scheurkalenders

Elke dag de dag beginnen met een leuke strip van je favoriete karikaturen? Dan is één van deze scheurkalenders écht iets voor jou!

Donald Duck

Begin elke dag met een knotsgek stripje over Donald, de neefjes, oom Dagobert, Katrien en nog veel meer inwoners van Duckstad. Maar dat is nog niet alles…je vindt in deze kalender ook prijsvragen! 

Focke & Sukke

Begin elke dag de dag met een klein feestje. Kijkend naar een nieuwe strip van Fokke & Sukke. Deze scheurkalender bevat 365 strips.

Toos & Henk scheurkalender

Deze scheurkalender van Toos en Henk staat al jarenlang garant voor vertrouwd verrassende humor. Iedere dag vind je op basis van actualiteit een humoristische cartoon, die een glimlach op je gezicht tovert.

Kook scheurkalender

Hou je zelf erg van recepten koken? Of ben je een echte foodie? Dan vind je hieronder een aantal kook scheurkalenders boordevol heerlijke recepten. Dit kan ook een stille hint zijn voor mensen die juist niet graag van koken houden.

Dagelijkse Kost Scheurkalender

Met deze Dagelijkse Kost Scheurkalender kom je zeker een jaar lang goed voor de dag. Hartige recepten voor in de week en zoets voor het weekend. Dankzij Jeroen Meus hoeft niemand zich nog het hoofd te breken over de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ Het serveren van dagelijkse kost wordt een fluitje van een cent.

Brenda kookt, de makkelijke maaltijden scheurkalender

Heb jij inspiratie nodig om iedere dag een makkelijke en snelle verse maaltijd op tafel te zetten? Dan is deze scheurkalender van Brenda kookt er eentje voor jou.

In de scheurkalender vind je 100 bekende toppers van BrendaKookt.nl plus 150 nieuwe recepten. In totaal 250 recepten. De toegankelijke recepten staan binnen 30 minuten op tafel; vlees- en visrecepten worden afgewisseld met vegetarische recepten en de ingrediënten koop je gewoon bij de supermarkt om de hoek.

Kook scheurkalender

Deze scheurkalender staat boordevol met recepten, dus genoeg kookinspiratie waardoor je jezelf nooit meer de vraag hoeft te stellen ‘wat eten we vandaag?’

Bier scheurkalender

In deze kalender vind je alles over bier! Geschreven door de enige bier-sommelier van de lage landen. Bier is Booming met honderden soorten bier, speciaal bieren, IPA’s , import bieren, kleine brouwerijen, zelf brouwen en vooral…zelf drinken, onderscheiden en ontdekken. De Bier scheurkalender neemt de liefhebber mee in de internationale wereld van Bier met al zijn verhalen, zijn geschiedenis en zijn honderden merken!

Wijn scheurkalender

Ben jij een échte wijnliefhebber, dan is deze scheurkalender écht iets voor jou. Het lijkt zo simpel en overzichtelijk: wit, rood en rosé, maar de werkelijkheid is gelukkig weerbarstiger. Duizenden en nog eens duizenden wijngaarden en -huizen zorgen jaarlijks voor de mooiste wijnen. Met deze nieuwe scheurkalender verrassen we de ware wijnliefhebber met vele weetjes, feiten en fabels over wijnen en geven we tips over de lekkerste wijnen, wijnjaren en mooiste wijnhuizen. 

Scheurkalenders voor moeders

Wie een moeder is een gezin heeft of zwanger is, zal weer behoefte hebben aan een totaal andere scheurkalender. Van baby tot puber, het zijn allemaal bijzondere fases waar je doorheen gaat en de onderstaande scheurkalenders sluiten aan bij elke fase. Van zwangerschap tot puberdrama’s.

De zwangerschap scheurkalender

Ouders van nu aftellen tot je een ton weeg scheurkalender

Wie zwanger is kan pagina’s scheuren tot ie een ton weegt, aldus de makers Ouders van Nu. Maar geloof me aan deze kalender komt er echt geen einde. De kalender begint niet traditioneel op 1 januari, maar wanneer jouw zwangerschap start. Heel erg leuk om cadeau te doen als iemand net zwanger is natuurlijk. Dan komt deze scheurkalender het beste van pas.

Nijntje 9 maanden scheurkalender

In deze leuke Nijntje kalender vind je 280 dagen vol met weetjes, tips en feiten over zwanger te zijn.

365 x mama zijn scheurkalender

In deze scheurkalender vind je 365 herkenbare uitspraken van mama’s, papa’s én kinderen! Er is voor elke dag een grappige of een ontroerende quote.

Kinder scheurkalender

Onderstaande scheurkalenders vallen niet per se onder een bepaald thema, maar zijn wel heel leuk om te hebben.

National Geographic Junior scheurkalender

Heb jij kids die gek zijn op de natuur? Ontdek dan in deze scheurkalender van National Geographic Junior hoelang een giraf zonder water kan. SCHEUR! Of hoe zwaar een orkaan is. RATS! En welk dier in twee verschillende richtingen kan kijken. KRRSJ! De National Geographic Junior scheurkalender 2023 staat bomvol weetjes over wilde dieren en woeste natuur. Tussendoor maak je uitdagende puzzels en kun je lachen om hilarische moppen. Scheuren maar!

Quest Junior scheurkalender

Met deze scheurkalender van Quest Junior verveelt geen kind zich: 365 pagina’s vol beesten, puzzels, grappen, proefjes en Vragen & Antwoorden. Elke maandag heb je iets mafs, elke donderdag een Vraag & Antwoord en elke zondag knutsels, quizvragen en doedingen. De vaste dierendagen zijn dinsdag (een dierenweetje) en vrijdag (dierengrap). En op woensdag en zaterdag vind je een puzzel. Speciaal voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar!

Andere leuke scheurkalenders

Er zijn nog tal van andere leuke en populaire scheurkalenders. Ik zet er nog een aantal voor je op een rijtje.

Oma weet raad scheurkalender

Zo doet deze scheurkalender van oma weet raad het ook altijd erg goed. Hij staat boordevol met handige huishoudtips. Onder andere de tip over het garen van stoofvlees; een scheutje citroensap, wijn of azijn bij het kookvocht zorgt er voor dat het stoofvlees sneller gaar is. Of een tip waardoor tulpen mooier in de vaas staan; Je kan het zo gek niet bedenken, of oma heeft de tip.

Happinez scheurkalender

Ben je wat spiritueler aangelegd? Dan is deze scheurkalender wellicht iets voor jou. Hij staat boordevol met mooie spirituele spreuken, waar je wat langer over na kunt denken elke dag.

Flow scheurkalender

365 Dagen inspiratie voor hoe het leven anders kan! In deze kalender inzichten, quotes, tips, levenslessen en andere inspirerende woorden die je een beetje op weg helpen minder gehaast te zijn.

Moonsisters scheurkalender

In deze scheurkalender krijg je wederom iedere dag een omschrijving hoe je de energie van de Maan vóór je kunt laten werken. De zussen Lieke en Jetteke kregen hulp van kenners, waardoor deze kalender een leidraad is vol (geestige) tips over gunstige momenten, heerlijke quotes, recepten en kennis over de kruiden in de natuur.

Ik hoop dat ik jou heb kunnen inspireren met deze lijst vol met leukste scheurkalender voor 2023. Om aankomend jaar met een scheurkalender aan de slag te gaan. Of je nu gaat voor een scheurkalender met recepten, de maanstand, of gewoon een leuke strip. Het is een goede manier om elke nieuwe dag te beginnen.

Maak jij al gebruik van een scheurkalender?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: