Voor mijn verjaardag werd ik verwend met deze heerlijke parfum Signorina Misteriosa. Om eerlijk te zijn ken ik het merk van deze Salvatore Ferragamo helemaal niet. Maar wat ruikt deze geur lekker!

De flacon ziet er klein en schattig uit en heeft een soort van strik. De dop is rond, maar houd wel wat lastig vast.De flacon is zwart met goud accenten en doet hierdoor erg chique aan. De verpakking heeft een vrouwelijke, maar ook krachtige uitstraling.Signorina Misteriosa
Salvatore Ferragamo was een Italiaanse schoen ontwerper. Hij werkte met vele Hollywood-sterren in de jaren rond 1920. Zijn wetenschappelijke en creatieve aanpak met schoenen was aanleiding tot vele innovaties en zorgde ervoor dat hij niet alleen schoenen maar ook tassen en nu zelfs parfums ontwerpt.Signorina MisteriosaSalvatore Ferragamo zegt zelf het volgende over de parfum: “Met deze parfum onderstrepen wij de provocerende, charismatische kant van de vrouw met een gewaagde, geheimzinnige geur.”

In de topnoten van Signorina Mysteriosa creëert het aroma van wilde bramen in een samenspel met de sprankelende noten van neroli een boeiende en karakteristieke opening. Het hart betoverd met een verleiding van witte bloemen: zijdeachtige nuances van oranjebloesem verbonden met de sensualiteit van tuberoos. Zwarte vanille-mousse in de basis omhult de huid met warme noten, terwijl patchouli het parfum een elegante en stijlvolle touch verleent.

Topnoten: Zwarte braam & neroli
Hart: Oranjebloesem & tuberoos
Basis: Patchouli & zwarte vanillemousse

Signorina MisteriosaEen oosters floraal parfum speciaal voor vrouwen die onvoorspelbaar, mysterieuze en gewaagd zijn, maar ook charismatisch en krachtig willen overkomen. Zeker een parfum die bij mij past, maar misschien niet geschikt voor elke gelegenheid? Ik zou zeggen ga hem eens ruiken en oordeel zelf! Doordat het een Eau de parfum is blijf je de geur gedurende de dag goed ruiken.Signorina Misteriosa

Signorina Misteriosa Eau de Parfum 30 ml € 39,75
Signorina Misteriosa de Parfum 50 ml € 57,75
Signorina Misteriosa de Parfum 75 ml € 97,50

Signorina Misteriosa is o.a. verkrijgbaar bij Douglas, maar ook bij andere parfumeries.

Hou jij ook van deze Signorina Misteriosa parfum?
Of ruikt deze iets te mysterieus voor jou?