Spam je blog

Ik ben elke maand op zoek naar nieuwe blogs om te ontdekken en te lezen. Zoals beloofd keert spam je blog weer terug en is het weer tijd voor jullie verkoopraatjes. Vandaag mogen jullie ongegeneerd spammen!

Dus spam je blog in de reacties, vertel wat over jezelf of waar je over schrijft en de link naar je blog of social media natuurlijk. Wie weet bekijken mijn lezers jou blog dan ook wel! Ik zal een aantal blogs een bezoekje brengen, afhankelijk van het aantal reacties natuurlijk! Waarom moeten wij jouw blog lezen? Vertel het hieronder in deze spam je blog!

Ik vind het ook leuk om te horen waarom je mijn blog bezoekt. Tips & Suggesties zijn altijd welkom.

P.S. Als jullie mogen spammen, ja dan mag ik dat natuurlijk ook. Jullie zouden me heel blij maken door me te volgen op Facebook ,Instagram en Youtube!

19 Reacties

 1. juli 1, 2016 / 8:30 am

  Leuk dat je ons hier de kans voor geeft! Ik blog op mijn eigen blog S-diary. Mijn blog is een verzameling van allemaal dingen die ik leuk vind en tegen kom in het leven. Van fashion tot mindstyle en van beauty tot hotspots in Nederland maar ook het buitenland.

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 1, 2016 / 11:24 am

   Klinkt als schrijven wat bij je past en waar je zin in hebt. Super diverse artikelen waar je lekker tussen kan rondsnuffelen. Leuke blog meid ?

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 1, 2016 / 11:23 am

   Super leuke blog sas en lekker divers ook! Ik blijf je zeker volgen. Goede gast artikelen ook?

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 1, 2016 / 11:27 am

   Diepgaande artikelen, vooral die over poep? je schrijft leuk! Fijn om te lezen, jammer dat je op de mobiele versie (misschien ook wel op de desktop versie?) nergens een comment kunt achterlaten☹️

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 1, 2016 / 11:19 am

   Hmmm het ziet er net zo lekker uit als dat het klinkt je blog lianne! Ik laat even een commentje achter??

 2. juli 1, 2016 / 1:42 pm

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik blog op http:.//darinanyklcom over het schrijven van mijn boek, mijn grote liefde voor Parijs, vintage & fashion, reizen en andere leuke dingen die op mijn pad komen. Neem gerust een kijkje!

 3. juli 1, 2016 / 5:59 pm

  Leuk! Ik spam graag mijn blog. Een beauty blog met dagelijkse posts. Ook maak ik af en toe videos op YouTube. Ik probeer ook altijd elke blog te bezoeken van iedereen die een berichtje achter laat.

 4. juli 2, 2016 / 10:34 am

  Jouw blog is zo leuk, je schrijft zo vlot! En je bent origineel. Ik blog sinds mei over beauty, home, food, places to be in Gent… en ik heb een hart voor VZW Boven De Wolken, zij kregen van mij een categorie. Neem maar een kijkje op http://www.lifeandsandra.com

 5. juli 30, 2016 / 11:02 am

  Hi! Mijn naam is Bertina
  Op mijn blog neem ik je mee in mijn grote passie voor beauty & fahion.
  Allaboutbertina.nl is een beautyblog met afwisselend artikels die fashion & lifestyle gerelateerd zijn. Voornamelijk vind je product reviews van beautyproducten, van low-budget tot high-end producten.
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje nam op mijn blog en een reactie zou achter laten.

  Liefst Bertina

 6. september 7, 2016 / 2:02 pm

  Hey ik ben een 14 jarige blogger en ben nu ongeveer een 4 tal maanden de gebruiker van http://voetjesvandegrond.wordpress.com mijn blog gaat vooral over lifestyle en mode. Af en toe deel ik ook receptjes. Hopelijk bevalt mijn blog je! Liefs xx Leen

 7. september 11, 2016 / 12:02 pm

  hoihoi ik ben een week geleden mijn lifestyle blog begonnen. ik ben een lief, gezellig en blond meisje van 15 jaar uit Drenthe en hoop dat ik tussen al die fantastische bloggers ook wat lezers zal kunnen werven. op mijn blog komen recepten, foto’s, verhalen, diy’s, en recensies te staan die mij interesseren en hopelijk jou ook

  liefs B

  theladybblog.wordpress.com

 8. september 22, 2016 / 10:57 am

  Superleuk dat je dit doet! Ik ben Malou en blog sinds een maandje op https://blondeblossom.wordpress.com/ over mijn tussenjaar, de dingen die ik meemaak en de dingen die ik leuk vind. Zo lees je nu al over een aantal citytrips, mijn wishlist en twee outfits. Ik zou het superleuk vinden als je eens een kijkje komt nemen. X

 9. november 8, 2016 / 11:59 am

  Heey,

  Ik heb een blog over hoe een slecht gevoel je leven kan beïnvloeden jammer genoeg, het is een nogal persoonlijke blog. Ik heb deze blog ook gemaakt om van anderen mensen die slecht in hun vel zitten eens te horen hoe zij ermee om gaan en om op die manier elkaar ook wat te kunnen steunen. Kom gerust eens een kijkje nemen en vertel je verhaal. ?
  http://www.scarsofmemories.wordpress.com

 10. december 27, 2016 / 5:41 pm

  Hi! Mijn blog http://shansfavorites.blogspot.be is de plaats waar ik jullie reviews, reisverslagen en hotspots en nog veel meer voorschotel. Maak zeker eens een bezoekje en laat een comment achter!
  Liefs, Shannon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: