summer make-up essentials die jij moet hebben!

summer make-up essentials

Summer is here! In de zomer draag ik vaak weinig tot geen make-up, wel heb ik een aantal summer make-up essentials voor als ik toch makeup wil dragen. In dit artikel deel ik mijn summer make-up essentials met je. Maar voor ik dat doe, wil ik me graag even aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Daphne Lippmann, 19 jaar en een make-up addict in hart en nieren. Ik blog al een tijdje over make-up en alles wat mijn blij maakt op mijn eigen blog: daphnelippmann.nl. Ik ben begonnen met bloggen, omdat ik het leuk vind nieuwe dingen te testen. Na verloop van tijd besloot ik deze te delen, net zoals als vele andere bloggers doen. Ik vind het altijd fijn om blogs van mede-bloggers te lezen en heb gewoon een passie voor make-up en alles wat daarmee te maken heeft. Goed nieuws voor jullie, want vanaf vandaag mag ik mijzelf een trots gastblogger noemen van liefsmarielle.nl. Ik zal jullie de komende zomer maanden iedere woensdag trakteren op een nieuw artikel, beauty gerelateerd. Ik heb er zin in, ik hoop jullie ook?

Felle lipkleur

summer make-up essentials

Bij de zomer hoort een felle kleur op de lippen voor dat extra zomerse gevoel. In de zomer draag ik sneller kleuren als rood of knalroze. In combinatie met een likje mascara en eventueel een winged eyeliner, is je zomerse look helemaal compleet!

summer make-up essentials

Een van mijn favorieten is deze Liquid Lipstick van BH Cosmetics in de kleur Jeannie, deze kost $9 bij de Amerikaanse webshop.

SPF

summer make-up essentials

Ook als je in de zomer liever geen make-up draagt, is het beschermen van je huid heel belangrijk. Daar is met al die zonnestralen SPF voor nodig, sommige mensen hebben dit al in hun dagcrème zitten. Zit dit niet in jouw favoriete dagcrème? Dan is deze spray echt een uitvinding! Dit is een SPF/zonnebrandachtige spray die je gewoon over je make-up (of je blotebillengezichtje) kunt sprayen en je gezicht is lekker beschermd tegen de zon. Ik vind dit echt summer make-up essential!

Deze SPF 50 Spray van Garnier Ambre Solaire kost €14,99 en is hier te koop bij bol.com, maar ook verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Fixing Spray

summer make-up essentials

We gaan er even vanuit dat je make-up draagt in de zomer, dan wil je dat het wel goed blijft zitten met al dat warme weer (lees: zweten). Een fixing spray is daarvoor dé uitkomst, ook kun je er dan nog voor kiezen een glowy fixing spray te gebruiken. Zomerse look gegarandeerd!

Mijn favoriete glowy fixing spray is de MAC Fix+ Pinklite, deze kost €17,50 en is o.a. te koop bij Douglas.

Waterproof Mascara

summer make-up essentials

Ook als ik besluit geen make-up te dragen, vind ik het soms fijn mijn wimpers te voorzien van een likje mascara. Dat geeft me een verzorgdere oogopslag. Met al dat zweten en eventueel zwemmen is een waterproof mascara zeker aan te raden. Voor mij dus echt een essential deze zomer. Deze van Catrice is echt een budget topper.

Deze waterproof mascara van Catrice kost €3,99 en is o.a. te koop bij Kruidvat.

Illuminating Primer

summer make-up essentials

Mocht je deze zomer wel gaan voor een full-face make-up look, dan vind ik het altijd heel erg mooi als je een glowy primer onder je foundation gebruikt. Daardoor heb je een mooie, gezonde gloed op je snoetje en zie je er helemaal fris uit deze zomer. Deze van Becca is echt een aanrader.

Deze glowy primer van Becca kost €34,68 en is te koop bij Douglas.

Dit zijn mijn summer make-up essentials die ik graag met je wilde delen. Voor mij zijn het echt dingen die onmisbaar zijn in mijn zomerse make-up routine. Vergeet je niet mee te doen aan de lopende beauty pakket winactie? Hopelijk heb je iets aan dit artikel gehad, bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Meer reviews van mij lezen? Kijk dan eens op Daphnelippmann.nl

Wat zijn jouw summer make-up essentials?

16 Reacties

 1. juli 11, 2018 / 9:56 am

  Die zonnebrandspray wil ik aanschaffen! Is hij ook geschikt voor een gevoelige huid? Zou ideaal zijn om deze over je make-up aan te brengen en het gewoon niet uitloopt, haha.

  • juli 11, 2018 / 4:14 pm

   Jaa, de zonnebrandspray is zelfs speciaal voor de gevoelige huid. Zeker de moeite waard eens naar te kijken!

 2. juli 12, 2018 / 11:24 am

  Ik heb er eigenlijk geen, omdat ik nooit make-up draag. Die paarse tint lippenstift vind ik mooi. Hoe staat dat op je gezicht?

 3. juli 13, 2018 / 9:53 am

  Ik heb momenteel altijd een face mist in mijn tas. Heerlijk om me even op te kunnen frissen. En ja, een felle lipstick natuurlijk.

 4. juli 13, 2018 / 10:31 am

  Wauw die paarse lippenstift is mooi van kleur! Draag zelf eigenlijk geen lippenstift maar ben wel fan van dat soort kleurtjes

  • juli 15, 2018 / 10:21 pm

   Ik draag zelf normaal meer nude tinten, maar dit is wel een topper tijdens de zomermaanden!

 5. juli 15, 2018 / 10:10 am

  Die primer lijkt mij ook erg fijn, bedankt voor het delen van deze producten!

 6. Verena
  juli 15, 2018 / 1:38 pm

  Leuk lipstift kleurtje! Ik heb ook die Garnier zonnebrand en die is echt heel fijn

 7. juli 16, 2018 / 9:12 am

  Leuk om te lezen wat jij gebruikt in de zomer. Voor mij is het nog steeds voornamelijk gel haha ;p

 8. juli 17, 2018 / 8:21 pm

  Ik draag make-up van Biocare online, troepvrij, beetje lippenbalsem of gloss en goede zonnebrand van P20 of Dr. Leenarts. Alles zo veel mogelijk zonder meuk, parfum, parabenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: