Sushi Festival JOY in Utrecht & Den haag

Een weekend lang tovert Festival JOY het Lucasbolwerk in Utrecht om tot Sushi Festival JOY. Een bruisende Asian food market boordevol verrassingen. Een te gek nieuw foodfestival, anders dan anders. Want dit keer gaat het om SUSHI! Jeej!

Asian Streetfood

Hou je niet van sushi? Er zijn veel minder bekende streetfood verrassingen zoals: dim sum, noodle bowls, yakitori, tempura, zeewier bites, bao buns en nog heel veel meer… wanne be sure? Kom het dan zelf even bekijken ;)
Button_sushi_workshopI_BIG

Workshop, Gameroom & massages

Naast al deze Aziatische hapjes zorgt Festival JOY ook voor vertier met een ‘Japanse’ twist. Boek een kamer in het karaoke hotel (oh nooo! vraag me niet om te zingen), daag vrienden in de gameroom uit voor een nostalgisch spel of leer tijdens een sushiworkshop de fijne kneepjes van het vak. Vergeet je niet in te schrijven, want vol=vol.
Sushi Festival JOY

DJ

Tijdens Joy is er ook ruimte voor een dansje want er staat elke avond een DJ. Ik kan al niet meer wachten en blok dus aankomende zaterdag in mijn agenda!

Kinderen

Ook aan de kinderen is er gedacht. Speciaal voor de mini’s is er een kinderprogramma opgesteld met kookworkshops, theater, knutselactiviteiten en spelletjes.

Gratis toegang

Het festival is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Bij je eerste bestelling betaal je eenmalig € 2,50 voor jouw Festival JOY glas. Door deze bijdrage worden tienduizenden plastic bekers bespaard en draag je bij aan een schoon terrein.
Kun je er dit weekend niet bij zijn? niet getreurd!
Op 9, 10 en 11 juni wordt Sushi Festival JOY nogmaals gehouden in het Westbroek park in Den haag.

Kom jij ook een kijkje nemen op Sushi Festival JOY?

Vrijdag 5 mei 2017 | 16.00 – 23.00 uur
   Zaterdag 6 mei 2017 | 14.00 – 23.00 uur
Zondag 7 mei 2017 | 14.00 – 22.00 uur
Meer info? Check hier de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: