The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine – Eau de Toilette

The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine Eau de Toilette

Ik heb inmiddels veel verschillende parfums van hele dure tot de wat goedkopere. Ja, ik ben gek op geuren! En weet je? Een goed ruikende Eau de Toilette hoeft echt niet persé duur te zijn. Dat bewijst The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine van Kruidvat. Meer lezen? Vandaag review ik deze voor je.

N°21 Happy Tangerine verpakking

Kruidvat The Master Perfumer

The Master Perfumer is een budgetvriendelijke parfum-lijn van Kruidvat, geïnspireerd op de haute parfumerie. Je zou deze parfum-lijn al kunnen kennen, want hij bestaat als sinds 2012. De luxe parfums zijn zowel voor dames als heren met een prettige geuren en met een typische Kruidvat-prijs.

N°21 Happy Tangerine voorkant verpakking

Kruidvat The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine

‘Tangerine’ heeft een dubbele boodschap. Het is een citrusvrucht die dicht bij de mandarijn staat (de topnoot in deze geur), maar is ook een kleurnaam die verwerkt is in de verpakkingskleur, een oranjetint.”

N°21 Happy Tangerine achterkant verpakking

Verpakking

N°21 Happy Tangerine zit verpakt in een crèmekleurig papieren verpakking met roze opdruk en twee gouden randjes. Op de achterkant vind je een beschrijving van de geur en een uitleg over The Master Perfumer collectie.

The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine in mijn hand

De flacon is erg simpel, doorzichtig met een roze opdruk met de naam en twee gouden randjes. Ook de dop is simpel, maar prachtig en geeft het parfum gelijk een luxe uitstraling. Hij is wel van plastic, terwijl de flacon zelf van glas is. Als je het mij vraagt geen probleem, ik ben erg onhandig, dus daar lijkt voor mij over te zijn nagedacht.

The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine flacon

Geurnoten

Topnoot: mandarijn.
Hartnoten: rozen & jasmijn.
Basisnoten: cedarhout, patchouli & musk.

ik ruik aan de The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine

Mijn mening

Wanneer ik de eerste keer de N°21 Happy Tangerine spray, merk ik gelijk de geur van mandarijn op. Het is een lichte, maar ook vrouwelijke parfum. Ik vind hem heerlijk ruiken, maar niet echt geschikt voor de winter. Gelukkig komt het voorjaar er alweer bijna aan! Ik word er zelf ook helemaal happy van! Omdat het een Eau de Parfum is, vervliegt de geur wel wat sneller, hou hier dus rekening mee. Aan de andere kant is de prijs hier ook naar en kan een keertje extra sprayen dus helemaal geen kwaad!

Prijs en verkrijgbaarheid

De The Master Perfumer N°21 Happy Tangerine is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 8,49.

Ken jij de The Master Perfumer lijn van Kruidvat al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: