Must-have lippenbalsem: De Tonymoly Mini Lip Balm Cherry

Tonymoly Mini Lip Balm Cherry

Ik ben gek op lippenbalsems en heb er dan ook meerdere in mijn beauty stash zitten. Deze Tonymoly Mini Lip Balm Cherry is verpakt in een verrassend leuke verpakking en is onderdeel van de Magic Food Serie die onlangs gelanceerd werd. Je zou hem bijna op willen eten! Zo lekker ziet deze kers verpakking eruit. Waarom jij deze must-have lip balm zou moeten uitproberen? Ik vertel het je in deze post.

Tonymoly

Tonymoly is een Zuid-Koreaanse merk dat kwalitatieve beauty producten ontwikkelt. Het merk is geboren in 2006 in Seoul. En als snel werd Tonymoly een van de bekendste beauty merken in Korea.

Dit komt doordat de producten van Tonymoly alleen maar  natuurlijke ingrediënten bevatten en een hoogwaardige uitstraling hebben. Daarnaast zijn de beauty producten gemakkelijk in gebruik en zul je vast de verpakkingen van Tonymoly herkennen, omdat ze opvallend anders zijn qua uitstraling dan de meeste beauty producten.

Tonymoly-Magic Food

Magic Food Serie

In de Magic Food Serie draait het allemaal om ‘Food’ oftewel, eten. Voor deze serie heeft Tonymoly de beste fruitextracten verzameld waarvan de ‘key’ bestanddelen worden ingezet om de huid te hydrateren, reinigen en te voorzien van een natuurlijke glans. In deze serie vind je ook de Tonymoly Mini Lip Balm Cherry, Peach en Green Apple. Waarover ik je graag wat meer vertel.

Tonymoly over de Mini Lip Balm Cherry

De Tonymoly Mini Lip Balm Cherry maakt zelfs verlegen lippen aan het blozen! De vochtinbrengende lipverzorging met SPF15 en voedende shea butter laten de heerlijke smaak van rijpe kersen in de zomer achter op de lippen. Het Real Berry Complex, bestaande uit bosbessen, frambozen, aardbeien, cranberry en blackberry extract, is rijk aan oxidanten en geeft gestresstte lippen de broodnodige vitaminebom. Omdat de Tonymoly  Mini Lip Balm Cherry zo klein is, past deze in iedere broekzak. Je zult nooit meer zonder zitten!

Tonymoly Mini Lip Balm Cherry

Zoals je kunt lezen, zijn de verwachtingen over deze Lipbalm hoog. Ik stond dan ook te popelen om deze lipbalm grondig te testen, dus dat heb ik de afgelopen week gedaan. Wat ik ervan vind, lees je hieronder.

Tonymoly Mini Lip Balm Cherry

Deze Tonymoly Mini Lip Balm Cherry zit in een super leuke kersenverpakking. Het bovenste gedeelte van de kers kun je eraf schroeven en zo open je de kers. Er is ook nagedacht over het milieu, want deze verpakking is herbruikbaar. Wel zo handig!

Tonymoly Mini Lipbalm Cherry

Geur

Bij het openen van de dop van de Tonymoly Mini Lip Balm Cherry komt de kersengeur je tegemoet. Ik vind de geur heerlijk en wat mij betreft is dit echt een pluspunt. De kersen doen mij denken aan een warme zwoele zomerdag, waarop ik lekker aan het fruit zit.

Andere lipbalms zijn als je het mij vraagt maar saai. Ze hebben geen geurtje en als je een beetje pech hebt stinken ze ook nog eens!

Tonymoly Magic Food - Mini Lipbalm Cherry

Ingrediënten

Eén van de hoofdbestanddelen van deze lipbalm is Shea Butter. Samen met het rood fruit zorgt dit ervoor dat er vocht in de lippen wordt vast gehouden. Hierdoor blijven je lippen goed gehydrateerd en voelen ze zacht aan.

Het rood fruit zorgt ook voor de subtiele rode kleur die deze lippenbalsem afgeeft, waardoor je lippen er net even wat beter, maar niet al te opvallend uitzien.

Hieronder zie je een swatch op mijn vinger van de Tonymoly Mini Lip Balm Cherry.

Tonymoly Mini Lip Balm Cherry swatch

Door de toegevoegde SPF 15, beschermd de lipbalm je lippen tegen uv-straling en dus tegen de zon. Daarnaast zorgen perzikextracten voor een verfrissend gevoel en hebben de appelbloesemextracten een verzorgend effect op je lippen.

Tonymoly Mini Lip Balm Cherry close-up lips

Mijn mening

Ik moet zeggen, dat de lipbalm meer kleur geeft dan ik van tevoren had verwacht. In de beschrijving staat dat je lippen er van gaan glanzen. Nou zie ik wel een subtiel glansje (zie foto hierboven), maar het had van mij wel wat meer gemogen. De subtiele roze tint, draagt er wel aan bij dat mijn lippen er lekker verzorgd uitzien.

De lipbalm voelt door de shea butter wat dikker en wasachtiger aan dan andere lipproducten. En deze zou je dus hierdoor kunnen gebruiken als lip conditioner.

Hou je niet van een dikke textuur? Dan is deze lipbalm sowieso niets voor jou! Maar wat mij betreft is dit geen enkel probleem. De wat dikkere textuur zorgt er juist voor dat de lipbalm beter en langer op mijn lippen blijft zitten dan de normale vaseline die ik s’nachts als lip therapy gebruik.

Dat de lipbalm een vochtinbrengende formule bevat vind ik een grote plus. Mijn lippen zijn door het warme weer de afgelopen weken erg droog geworden en sinds het gebruik heb ik minder last van trekkerige en droge lippen.

En dan de verpakking, alleen hierom zou ik deze Tonymoly Mini Lip Balm Cherry al kopen! Ik vind hem geweldig! Hij is klein, maar oh zo fijn. Je kunt hem makkelijk opbergen in je tas en door de looks zul je hem zeker niet snel kwijt zijn.

Ik ben om en ga zeker ook de mini Green Apple en Peach variant aanschaffen!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Tonymoly Mini Lip Balm Cherry, Green Apple en Peach zijn vanaf nu verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor € 9,99 en bij de De Bijenkorf zelfs in de aanbieding voor € 5,- dus wees er snel bij!

Wat vind jij van de Tonymoly Mini Lipbalm Cherry?

6 Reacties

 1. juli 25, 2018 / 4:20 pm

  Ohhh wat ziet deze er schattig uit. Ik vind het voor een lippenbalsem best een duur product, maar zo te horen is die dat waard.

 2. juli 25, 2018 / 6:37 pm

  Hoe leuk ziet die er uit! Fijn dat hij je lippen ook nog een subtiel kleurtje geeft en lekker ruikt! Ik heb momenteel eentje van Bee’s Burt in gebruik!

 3. juli 26, 2018 / 9:31 pm

  Wat ziet dit er tof uit! Mooie eerlijke review heb je geschreven!

 4. Verena
  juli 26, 2018 / 10:44 pm

  Oh dit ken ik nog niet. Wat ziet het er super leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: