Treaclemoon shower whip frosted candy angel

Treaclemoon shower whip frosted candy angel

Als je me al langer volgt weet je dat ik enorme fan ben van Treaclemoon. Zo heb ik altijd een Treaclemoon handcrème in mijn tas. Als is het alleen al voor de geur. Toen deze Treaclemoon shower whip frosted candy angel uitkwam stond ik te poppelen om hem uit te proberen. Want ook tijdens een douchebezoek kun je er met deze shower whip een fijn me-time momentje van maken. Lees je mee naar mijn ervaring?

Treaclemoon

Treaclemoon is in 2007 voor het eerste geïntroduceerd in Engeland. Een bevlogen en creatief team dat gelooft in een nieuw avontuur. Treaclemoon maakt voor het eerst kennis met Nederland in 2013.

Alles is beter met een glimlach op je gezicht. Bij het open maken van de Treaclemoon producten komen fabelachtige geuren je direct tegemoet. De producten schitteren van avontuur, hebben een zonnig karakter en maken gelukkige herinneringen.

Treaclemoon shower whip frosted candy angel

Treaclemoon shower whip frosted candy angel

Als ik denk aan fijne douche producten met een heerlijke geur, dan komt de deze Treaclemoon shower whip frosted candy angel zeker in aanmerking voor mijn ideale doucheproduct tijdens de winterdagen.

Wat zegt Treaclemoon zelf over de Shower whip frosted candy angel:

“Her kisses where sweet and here soul sprakled like the shimmery crystal snowflakes falling silently from the sky”.
close-up Treaclemoon shower whip

Verpakking

De verpakking is doorzichtig met een zwarte deksel en bevat 150 gram aan product. En doet heel erg aan als alle treaclemoon producten. Non nonsens met een mooie roze wikkel, voorzien van informatie. Op de voorkant vind je de productnaam en een aantal product claims. Op de achterkant vind je alle ingrediënten die in het product zitten.

close-up Treaclemoon shower whip

Swatch

De geur van zoete peer, suikerspin en aardbeien komt je tegemoet zodra je de deksel opent. Een hele aparte, maar ook verslavende combinatie om te ruiken vind ik.

swatch Treaclemoon shower whip

De showerwhip is een dikke consistentie die romig aanvoelt. Best gek eigenlijk vind ik zelf, voor een doucheproduct. Eenmaal in aanraking met water smelt het weg en blijven er glitters over.

ingrediënten Treaclemoon shower whip

Ingrediënten

Glycerine, Aqua, Sorbitol, Natriumcocoylisethionaat, dinatriumlaurylsulfosuccinaat, natriumchloride, fenoxyethanol, tetranatrium EDTA, Vitis Vinifera (druiven)zaadolie, Theobromo Cacao (cacao) Zaadboter, parfum, Kaliumaluminiumsilicaat E555, Titaandioxide E 171, CI 45100,42090, 77891. ALPHA-IOMETHYL IONON.

Wat ik fijn vind is dat alle producten van treaclemoon 100% PETA goedgekeurd zijn. Daarnaast veganistisch én dierproefvrij.

Mijn mening

Als je het mij vraagt een erg speciale limited edition van Treaclemoon deze Treaclemoon shower whip frosted candy angel. Van deze geurlijn is er ook een douchegel uitgebracht. Zelf vind ik de shower whip een fijn product. Het smelt tussen je handen of op je huid, wanneer het in aanraking komt met water. De glitters die in het product zitten geven een feestelijk gevoel. En de geur och, die vind ik écht hemels! Hier ga ik lekker van genieten de komende tijd! En dat zou jij ook moeten doen met de feestdagen ;)

Prijs en verkrijgbaarheid

De Treaclemoon shower whip frosted candy angel is verkrijgbaar voor een prijs van € 7,95 bij Kruidvat, Etos, Trekpleister, Jumbo en op Bol.com

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Treaclemoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: