Bioscoop | Trolls 3 in Harmonie

Bioscoop Trolls 3 in Harmonie

Eind dit jaar is het tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiereünie vol actie en grote sterren: Trolls 3. Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy en Branch nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft.  Lees snel verder om weer te weten te komen over deze Trolls animatiefilm.

Trolls 3

Branch maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers: Floyd (de voor een Golden Globe genomineerde electropopsensatie Troye Sivan), John Dory (Eric André; Sing 2), Spruce (Grammy-winnaar Daveed Diggs; Hamilton) en Clay (Grammy-winnaar Kid Cudi; Don’t Look Up). BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien.

Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken—Velvet (Emmy-winnaar Amy Schumer; Trainwreck) en Veneer (de Grammy-winnaar en voor een Tony genomineerde Andrew Rannells; The Book of Mormon)—gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid.

Bekijk de trailer van Trolls 3

Bekijk de nieuwe trailer van Trolls 3 in Harmonie met het nieuwe nummer “Better Place” van *NSYNC, die speciaal voor deze gelegenheid weer samen zijn gekomen.

Muziek

In de film is een mix van psychedelische, vrolijke nieuwe en klassieke hits te horen, waar Trolls bekend om staat. TROLLS 3 IN HARMONIE (TROLLS BAND TOGETHER) heeft een indrukwekkende cast van muzikale sterren en geweldige comedians als nieuwe personages in de franchise, onder wie de Latin Grammy-winnaar en vier keer voor een Grammy genomineerde Camila Cabello (Cinderella) als Viva, Zosia Mamet (The Flight Attendant) als Crimp en twaalfvoudig Emmy-winnaar en drag icon RuPaul Charles als Miss Maxine.

Cast

De terugkerende cast bestaat, onder andere, uit de voor een Grammy, Emmy en Golden Globe genomineerde Zooey Deschanel als Bridget, Christopher Mintz-Plasse als Gristle, het Icona Pop-duo Aino Jawo en Caroline Hjelt als Satin en Chenille, Grammy-winnaar Anderson .Paak als Prince D, comedian Ron Funches als Cooper, de voor een SAG genomineerde Kunal Nayyar als Guy Diamond en Emmy-winnaar en Saturday Night Live-legende Kenan Thompson als Tiny Diamond.

Regie

Aan het hoofd van TROLLS 3 IN HARMONIE (TROLLS BAND TOGETHER) staan terugkerend regisseur Walt Dohrn en producent Gina Shay, in co-regie met Tim Heitz (head of story Trolls World Tour). De Trolls-films van DreamWorks Animation—Trolls uit 2016 en Trolls World Tour uit 2020—zijn met hun zang en dans grote successen geworden, met zelfs een Oscar®-nominatie voor Best Original Song. Het is uitgegroeid tot een van de grootste en meest geliefde franchises in de entertainmentwereld.

Ga direct naar Trolls film op Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: