Ultiem relaxen bij Reset Spa – Wellness, floaten en sauna

Ultiem relaxen bij Reset Spa - Wellness, floaten en sauna

In een wellnesscenter wil je tot rust komen. Je lijf de verzorging geven die het verdient. Even helemaal van de wereld. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Een wellnesscenter voor jouw gezelschap alleen. Bij Reset Spa vind je alles om er even helemaal uit te zijn. Een echte Finse sauna, een infraroodcabine, een stoombad en een whirlpool. Bij Reset spa relax je to the-next-level.

Ultiem relaxen bij Reset Spa - Wellness, floaten en sauna

Reset Spa

Je hebt de mogelijkheid om met twee tot vier personen gebruik te maken van de uitgebreide wellnessfaciliteiten. Of om alleen de sensatie te ondergaan van een floatcabine.

Reset Spa vind je in hartje Naaldwijk in de gemeente Westland. Het wellnesscenter ligt vlakbij winkelcentrum De Tuinen, met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. In november 2019 is Reset Spa geopend. In amper een half jaar tijd is het pand compleet verbouwd tot een luxe spa met verrukkelijke wellnessfaciliteiten: een Finse sauna, een infraroodsauna, een stoomcabine en een whirlpool. Er zijn twee wellnessruimtes met exact dezelfde voorzieningen, maar met een andere inrichting.

Ultiem relaxen bij Reset Spa - Wellness, floaten en sauna

Twee verschillende wellnnessruimtes

Intiem genoeg voor twee personen, groot genoeg voor vier. Er zijn twee wellnessruimtes met elk een eigen karakter en sfeer: de chique Temptation (chique en een tikkeltje romantische) of de landelijke Wildlife (natuurlijker en landelijk). Wij maakte gebruik van de landelijke Wildlife wellness ruimte.

Persoonlijke behandeling

Door die kleinschaligheid ben je bij Reset Spa verzekerd van een persoonlijke behandeling. Tijdens je bezoek is niets ons te veel. Er is altijd een gastvrouw die je graag helpt als je iets wilt vragen wat wilt bestellen. Vooraf krijg je een goede instructie, zodat je alles uit je bezoek haalt wat er in zit. 10-15 minuten voor je tijd om is gaat er een zoemer, zodat je nog ruim de tijd hebt om je aan te kleden en klaar te maken.

Arrangement

Je kunt Reset Spa boek voor één sessie duurt minimaal twee en een half en maximaal zes uur. Al die tijd heb je de ruimte exclusief voor jouw gezelschap. En je kunt relaxen ten top, door gebruik te maken van een arrangement. Combineer je welness uitje met een high tea, sushi, of overnachting.

relaxen whirpool

Whirpool

De warmte van het water in de whirpool zorgt ervoor dat je helemaal kan ontspannen. De intensiteit van de spuitkoppen is in te stellen en als het water wat te koud is kun je dit aangeven. De warme waterstralen die je spieren na een dag hard werken of een flinke workout masseren? Whirlpoolen is relaxen ten op.

relaxen whirpool

Je hebt genoeg ruimte voor twee personen. En ben je wat langer? Ook dan pas je prima in deze Gi-gan-ti-sche whirpool.

sauna

Sauna & Finse Sauna

Oh! Wat een gezondheidsboost is die sauna toch. Alles wat er in ons lichaam gebeurt, gaat beter na een bezoek aan de sauna. Je kunt in de normale sauna zelf water op de stenen gooien, om zo het stoomgehalte te bepalen.

finse sauna met eucalyptus

Er gaat niets boven een Finse sauna. De temperatuur ligt op 75 tot 80 graden. Door die warmte krijgt je lichaam een boost. Bloedvaten gaan zich verwijden, de hartslag gaat omhoog. Doordat je transpiratie op gang komt, worden afvalstoffen effectief uit je lichaam afgevoerd. Je kunt het effect een beetje vergelijken met een stevige workout. Een saunabezoek duurt minimaal 15 minuten.

De Finse sauna is voorzien van een eucalyptus geur. Dit maakt heerlijk je luchtwegen open en geeft je echt een gevoel van rust. Die tijd is nodig om op te warmen, omdat de warmte wordt overgedragen door de verhitting van de lucht.

infraroodcabine

Infraroodcabine

De infraroodcabines bij Reset Spa lijken op de Finse sauna. Met één belangrijk verschil: het is de directe infraroodstraling die zorgt voor de warmteoverdracht. Het is een heel andere ervaring dan een Finse sauna. De lucht in de infraroodcabine warmt namelijk niet op. Die warmte voel je wél op je spieren, daar waar de lampen hun werk doen. In de Finse sauna ben je letterlijk omringd door een aangename warmte waar je tot rust komt.
De temperatuur in de infraroodcabine ligt tussen de 30 tot 40 graden. Doordat deze direct op het lichaam wordt overgebracht, is de straling heel geschikt om spier- en gewrichtspijn tegen te gaan. Ook mensen die last hebben van reuma en artrose maken graag gebruik van een infraroodcabine.

geniet van een hapje en drankje van de kaart @reset.spa

Geniet van een hapje en een drankje

Er is een kleinschalige kaart waar je eten, drinken en hapjes vanaf kun bestellen. Bij vragen of bestellingen, werkt dit allemaal gemakkelijk via een appje aan de hostes. Het eten dat je kunt bestellen is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens erg voedzaam voor je lichaam. Zo vindje sappen op de kaart, fruit en ook bijvoorbeeld bananenbrood.

Fruit en drinken @reset.spa

Mijn mening

Wat een heerlijke ervaring was deze wellness sessie bij Reset spa zeg. Wij kozen voor 2,5 uur en konden uitgebreid gebruik maken van alle faciliteiten. Mijn persoonlijke voorkeur ging uit naar de Finse sauna. Hier zat de geur eucalyptus in. Met mijn rug problemen bracht de infrarood ook ontzettend veel verlichting. Alhoewel ik van tevoren dacht dat dit niks voor mij zou zijn. Hiervan ontspande ik helemaal. En ook de whirpool deed wonderen, want daarin viel ik bijna in slaap…

Toen we klaar waren met chillen en het tijds was om ons klaar te maken. Konden wekosteloos gebruikmaken van verzorgingsproducten zoals shampoo, conditioner, bodywash, bodylotion en scrubzout, en voor de dames is er ook een föhn. De ruimte is super hygiënisch. Wat voor mij een grote pré is. We hebben het heerlijk naar onze zin gehad en als je het mij vraagt doen we dit snel nog eens een keer!

–> bekijk ook: Tips voor dagjes weg

P.s. wil je wat live video’s zien van de ruimte en faciliteiten? Bekijk dan de Highlight Reset Spa op mijn instagram pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: