unicorn magic – i love unicorns!

Unicorns zijn fascinerend, fantastisch, de mooiste wezens op aarde en belachelijk hot. Alles wat met unicorns te maken heeft is binnen no time verdwenen uit de schappen. I love unicorns! En daarom deel ik een aantal unicorn items met jullie die ik de laatste tijd heb aangekocht. Deze maken het leven net een stukje leuker.

Unicorn Mok

Zo kocht ik deze unicorn magic mok. Ik vond hem zo leuk. Wat handig is, is dat er ook nog een mooie lepel met een ster bij zit. Heb al meerdere keren op AlieExpress gekeken, maar helaas geen mooie mok te vinden voor een goed bedrag. Op veel andere website zijn ze wel te koop, maar voor belachelijke bedragen! Ook vroeg ik me af of glaswerk wel goed blijft als je het besteld bij Alie? Ik kocht deze unicorn mok bij Coolgift voor € 17,95. Vond dit in vergelijking met de andere webshops een goede prijs en de mok is van goede kwaliteit. Let er wel even op dat hij niet in de vaatwasser kan…

I love unicorns - unicorn mok

Unicorn Pantoffels

Tijdens het surfen kwam ik ook deze unicorn pantoffels tegen. Deze zijn pas echt cute. Ik weet dat de meeste deze pantoffels voor hun dochters zouden kopen. Maar hé ik ben ook nog steeds een kind van mijn moeder hoor! Ik moest en zou ze hebben!

Ze zitten super lekker, maar zijn wel wat aan de grote kant. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel alle maten tot maat 44. Super zacht en knuffel-achtig. Lekker voor op de bank met een dekentje. Deze Unicorn pantoffels zijn verkrijgbaar voor € 24,95.

 

 

I love Unicorns - unicorn pantoffels

Letterboard voor Unicorn Quotes

Als trendy design item zijn de letterboards de laatste tijd echt wel weer met een opmars bezig. Leuk als decoratie voor in de woon- of werkkamer of als geheugensteuntje in de keuken. Het letterboad bevat 286 witte letters, cijfers en tekens. Je kunt er todo-lijstjes mee maken, maar ook zoals in mijn geval inspirerende unicorn quotes op vermelden. Het leuke is dat je de letters eindeloos kan herschikken tot dat je tevreden ben met je quote, bericht of todo- lijstje.

Mocht je hem aan de muur willen hangen, dan is ook dat mogelijk want er zitten speciale muurhaakjes aan. Bij mij blijft hij binnen handbereik. Leuk voor op de blogfoto’s!

Hij is verkrijgbaar in het zwart vilt en wit vilt in de afmetingen 25 x 25cm en 45 x 30 cm. Zelf heb ik het letterboard in de afmeting 25 x 25 cm aangeschaft. Deze is verkrijgbaar voor € 29,95. Om eerlijk te zijn vond ik dit niet erg goedkoop, maar je hebt er wel iets voor terug waar je jaren mee vooruit kunt. Een letterboard is altijd cool!

I love Unicorns - letterboard

Unicorn kwasten

Zeg maar doei tegen al die saaie standaard kwasten. Om mijn unicorn collectie af te maken schafte ik deze unicorn kwasten aan op AlieExpress. De link is inmiddels niet meer beschikbaar, maar als je zoekt op “unicorn kwast” dan vind je zeker weten een vergelijkbare versie!

I love Unicorns

De kwasten hebben de bekende unicorn kleuren en het handvat is zo gemaakt dat het net lijkt op de hoorn van de unicorn. Ik ging voor een 10- delige set. Maar vergat de waaierkwast neer te leggen toen ik foto’s maakte. Ik was er zo enthousiast over, dat ik hem gelijk heb gebruikt voor het aanbrengen van mijn highlighter.

I love Unicorns

Eigenlijk had ik verwacht dat de kwaliteit van de kwasten niet goed zou zijn. Maar over de prijs-kwaliteit verhouding ben ik zeer tevreden. Van mij hadden de brush haren iets harder gemogen, maar voor het aanbrengen van bijvoorbeeld oogschaduw vind ik de zachte brushes erg fijn.

I love Unicorns

Ik kocht de unicorn brushes voor € 6,85 op AlieExpress.

[carousel_slide id=’8832′]

Dit zijn een paar van mijn favorieten unicorn magic items. Met deze leuke producten kan ook jij een vleugje magie aan elke dag toevoegen.  Gelukkig zijn er nog veel meer leuke unicorn items te koop! ‘Always be yourself. Unless you can be a unicorn, then always be a unicorn!’

Ben jij net als ik super gek van unicorns?
Zou jij deze unicorn producten willen hebben?

15 Reacties

 1. september 27, 2017 / 5:22 pm

  Die kwasten! ik vind ze echt geweldig. Heel erg leuk dat ze die bij ome Alie verkopen. Leuk om te gebruiken ook 🙂

  • Mariëlle
   Auteur
   september 28, 2017 / 11:32 pm

   Zeker weten. Als we ome Alie niet hadden hé!

 2. september 27, 2017 / 5:35 pm

  High five voor Unicornlove! Ik heb onlangs voor mijn zus haar verjaardag een Unicorn-hoodie gegeven, met een hoorn bovenop de kap én een tekst op de voorkant: I’m a unicon – was ze superblij mee! Die pantoffels had ze zeker ook echt top gevonden!

  • Mariëlle
   Auteur
   september 28, 2017 / 11:32 pm

   ach wie weet als je er een volgende keer verwend 😉 als je alles in één keer geeft is het ook niet meer leuk toch? Zo’n hoodie met een eenhoorn erop lijkt me ook wel wat!

 3. september 27, 2017 / 6:11 pm

  Heey, ja ik ben 25 met net zo’n zwak voor unicorns. Zelf heb ik toevallig een T-shirt waar op staat:
  “Always be yourself, unless you can be a unicorn, then always be a unicorn.”

  Waar heb je dat bord eigenlijk gekocht? Idd erg leuk idee!

  • Mariëlle
   Auteur
   september 28, 2017 / 11:31 pm

   Ook bij coolgift 😉 super handig en werkt makkelijker dan de lightbox van de action

 4. september 27, 2017 / 9:35 pm

  Ik heb eigenlijk niks met unicorns. Misschien komt het omdat ik 3 jongen in huis heb rondlopen. Het letterbord vind ik helemaal geweldig!

  • Mariëlle
   Auteur
   september 28, 2017 / 11:30 pm

   Niet iedereen houd van het zelfde en dat is maar goed ook 😉

 5. september 27, 2017 / 10:09 pm

  Super leuk zeg! Ik ben echt dol op eenhoorn stuffs!

 6. september 28, 2017 / 3:39 am

  Ik ben niet direct een eenhoornfan maar die mok is wel geweldig. Drinkt ie ook lekker?

  • Mariëlle
   Auteur
   september 28, 2017 / 11:29 pm

   ja, alleen het lepeltje kun je beter er uit halen. Die is wat lang…

 7. september 28, 2017 / 7:31 am

  Ik vind die kwasten geweldig zeg! Wat bijzonder dat ze zelfs daar een unicorn variant van hebben weten te maken : )

  • Mariëlle
   Auteur
   september 28, 2017 / 11:33 pm

   grappig hé je kan het zo gek niet bedenken, of ze hebben het in een unicorn variant. Ik ga er ook maar niet op googlen van want dan is het hek van de dam!

 8. september 29, 2017 / 1:58 pm

  Omg, zo leuk allemaal! Ik zal nog heel graag een keer die kwasten willen gebruiken!
  Liefs,
  Elles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: