Update 1: 3D hairstrokes wenkbrauwen

8 maanden geleden ging ik me oriënteren op 3d hairstrokes voor vollere wenkbrauwen. Ik mis namelijk een aantal haartjes aan de voorkant van mijn wenkbrauwen, waardoor ik erg onzeker was over mijn wenkbrauwen en niet zonder make-up de straat op durfde.

Ik oriënteerde me op de 3D hairstroke techniek en was overtuigd van de behandeling. Met de hairstroke techniek worden er namelijk kleine imitatiehaartjes getekend met kleurpigment in je wenkbrauw. Hierdoor lijkt je wenkbrauw super natuurlijk en zal niemand zien dat je de behandeling hebt ondergaan.

Eerst week na de behandeling

Na mijn eerste behandeling bij RoLashes & Brows smeerde ik mijn wenkbrauwen goed in met de crème die ik had meegekregen. Natuurlijk trokken mijn wenkbrauwen wel een beetje, want het zijn wondjes die moeten genezen natuurlijk. Ook jeukte het, maar Ro adviseerde me niet te krabben. Het beste is om als er uberhaupt korstjes op komen deze er vanzelf af te laten vallen. Anders krab je het pigment uit je wenkbrauw.

8 weken na de behandeling

Na 6-8 weken had ik weer een touch-up behandeling om de hairstrokes nog even wat extra aan te zetten. Het pigment wordt namelijk alleen aangebracht in de bovenste huidlaag, waardoor het dus semi permanent is. De touch-up behandeling moet ervoor zorgen dat de wenkbrauwen beter en langer blijven zitten.

8 maanden na de behandeling

Semi permanente make-up op mijn wenkbrauwen-2

Inmiddels ga ik al een tijdje met mijn semi permanente wenkbrauwen door het leven. En of dat het hairstrokes zijn? Nou, dat ziet niemand hoor. Men denkt echt dat het mijn eigen wenkbrauwen zijn. Om eerlijk te zijn heb ik de afgelopen 8 maanden ook geen wenkbrauw producten gebruikt. Waarom niet? Ik was gewoon super tevreden met mijn wenkbrauwen zoals ze er na de behandeling uitzagen.

blijven de semi permanente wenkbrauwen echt een jaar zitten?

Wat ik wel merk is dat het pigment bij mij nu begint af te nemen. Dus het antwoord op de vraag: “Blijven de semi permanente wenkbrauwen echt een jaar zitten?” is voor mij is nee. Natuurlijk zullen er ook wel dames zijn die geluk hebben en het wel een jaar volhouden.

hieronder zie je een foto toen de 3D-hairstrokes net waren gezet en een foto hoe ze er nu uitzien na 8 maanden.

Semi permanente make-up voor mijn wenkbrauwen

Mijn wenkbrauwen hebben minder pigment wat nu?

Nu is het tijd om een nieuwe touch-up behandeling in te plannen bij de salon waar ik de semi permanente wenkbrauwen heb laten aanbrengen. Gelukkig kan dit en ziet het er daarna net weer zo goed uit als toen ik ze voor het eerst liet zetten.

Wat ben ik in totaal kwijt aan mijn wenkbrauwen?

Shapen en opzetten: € 285,- (inmiddels is de prijs verhoogd)
Touch-up behandeling: € 130,- (indien je dit binnen een jaar laat doen)
Totaal: € 415,-

In totaal dus zo’n € 415 euro. Ik schrik er best even van als ik dit bedrag zo opschrijf, want we hebben het over wenkbrauwen… Maar voor mij is dit bedrag het tot nog toe echt meer dan waard geweest! Geen onzekerheid bij het sporten of de voorkant van mijn wenkbrauw er nog zit. En elke ochtend zo de deur uit kunnen lopen zonder me onzeker te voelen. Ik zou het zo weer doen!

Ben jij bekend met semi permanente make-up voor je wenkbrauwen? Zou jij het willen laten zetten?

3 Reacties

 1. januari 18, 2018 / 7:09 pm

  Echt heel erg mooi! ik zit hier ook aan te denken maar eerst moet er iets anders gebeuren

  • Mariëlle
   Auteur
   maart 12, 2018 / 7:25 am

   nou ben ik benieuwd wat er verder nog moet gebeuren rachel ;)

 2. maart 22, 2018 / 11:33 am

  Het lijkt me een beetje eng, maar ook wel heel handig. Nu laat ik ze soms verven bij de kapper, maar dat effect is maar zo’n tien dagen of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: