Vagabond Shoemakers Summer/Spring collection 2022

Het Zweedse schoenenmerk Vagabond Shoemakers presenteert voor het lente-/zomerseizoen de Vagabond Shoemakers Summer/Spring collection 2022. Vagabond heeft zich laten inspireren door de de kleurrijke invloeden van de jaren 90. Kijk je mee naar de nieuwe collectie?

Over Vagabond shoemakers

Vagabond werd in 1973 in zweden opgericht en is een van de leidende schoenenmerken in Europa. Het designteam en een eigen atelier voor he tmaken van portotypen zitten beiden op het hoofdkantoor in Varberg in Zweden. Vagabond wordt inmiddels in meer da 2500 winkels verkocht in meer dan 40 landen.

Vagabond Shoemakers Summer/Spring collection 2022

Vagabond Shoemakers lanceert een SS22 collectie met energie en positiviteit. De nieuwe collectie word geleid door kleur en zet de plateauzolen en brede teen vormen voort.  

De geklede, verfijnde richting focust op slanke buitenzolen en tijdloos design, met ballerina’s en eigentijdse sandalen als de nieuwe essentials voor de zomer. De campagne draait om de sleutelstijl Hennie; een op de jaren 90 geïnspireerde kleurrijke sandaal met blokhakken en een brede teen vorm, geïnspireerd op de archieven van het merk. 

–> Lees ook: 10x de perfecte zomerschoenen

Het edgy thema presenteert solide stukken in lijn met het DNA van het merk. Nieuwe stijl Stacy is de platform-sneaker met een strak bovenwerk en subtiele uitlopende zolen. 

Verkrijgbaarheid

De nieuwe Vagabond Shoemakers Summer/Spring collection 2022 is verkrijgbaar op de website van Vagabond en bij verschillende schoenen winkels zoals de Bijenkorf, Amigo en Idenza.

Wat vind jij van de nieuwe Vagabond collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: