Victoria’s Secret opent winkel in Amsterdam

Finally het is zover, er opent een mega grote Victoria’s Secret-winkel in Amsterdam! Vanaf 7 oktober kan jij je shopping hart ophalen, want dan opent hij dan echt! De Victoria’s Secret winkel in Amsterdam waar je ook écht lingerie kan shoppen.

Voor de echte fans is natuurlijk wel bekend dat je in Nederland al langere tijd kunt shoppen bij Victoria’s Secret. Er bestaan al twee winkels in Nederland, namelijk die bij de IJpassage op Amsterdam Centraal en op Schiphol. Helaas kan je hier voornamelijk accessoires kopen en is er maar erg weinig lingerie te vinden. Laten we het zo zeggen ze zijn niet zoals we de stores in Amerika kennen.

Victoria’s Secret in Nederland

De megastore van Victoria Secret komt te zitten in een pand op het Koningsplein in Amsterdam. De winkel verkoopt alle lingerie, maar ook accessoires en telefoonhoesjes.

Bra fit experts

En wat nog fijner is, is dat deze nieuwe locatie ook speciale Bra Fit Experts krijgt, die jou kunnen helpen met het zoeken naar de juiste bh-maat en model. De opening is morgen al (7 oktober) dat betekent dat je niet lang meer hoeft te wachten.

Meer info? Kijk dan even op de website van Victoria’s Secret.

Met wie ga jij de nieuwe Victoria Secret winkel bekijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: