Vijf Blijmakers van Hema

Vijf-blijmakers
Soms ben je lekker aan het winkelen en heb je eigenlijk niet echt iets nodig… Tot je dan van die leuke blijmakers tegen komt!

Bij Hema hebben ze hier een hele lijn van. Het zijn ongeveer 620 cadeautjes vanaf € 0,50 ct. Kleinigheidjes, hebbedingetjes en natuurlijk favorieten. Gewoon voor normaal of als er iemand jarig is.

Heb jij dat ook dat je te vaak niet weet wat je aan iemand moet geven? Zo hebben ze leuk keukengerei of speelgoed en aparte usb sticks…

Ik kwam afgelopen zaterdag vijf blijmakers tegen van hema die ik mee naar huis wilde nemen:

Blijmaker 1: Fotoblikje

Hoe vaak gebeurd het wel niet dat je foto’s maakt maar dat het er te weinig zijn om een fotoboek mee op te vullen of zoals ik je er simpelweg nooit tijd voor hebt… Het zijn van die dingen die in de vergetelheid raken. En wat doe je dan? Je bergt ze op in een hip foto blikje met een leuke tekst er op! Voor maar € 1,- Dat is toch geen geld.

  2015-05-13 15_10_29-foto blik – HEMA
Blijmaker 2: Ananas ijsblokjeshouder

En als je visite krijgt is het altijd handig om wat leuke ijsklontjes in je diepvries te leggen. Die rechthoekige vind ik zo saai! Nu kan ik iedereen verassen met deze ananas ijsklontjes dankzij deze Hema ijsklontjes houder. Ook deze kost maar € 1,-

hema ijsblokjeshouder

Blijmaker 3: Prikbord hartjes

Deze leuke prikbord hartjes komen zeker wel van pas. Het gebeurd vaak genoeg dat ik papieren kwijt ben. Lijstjes heb gemaakt om boodschappen te doen bijvoorbeeld. Vanaf nu dan maar toch ophangen aan een prikbord? Deze prikbord hartjes kosten € 4,- per 2 stuks.

hema prikbord hartjes

Blijmaker 4: Make & Bake Chocolate Cookie Jar

Vooral Chocolade liefhebbers waaronder ikzelf, en alle thuis- en koekenbakkers. De Make & Bake pot bevat (bijna) alles wat je nodig hebt, voeg alleen boter en een beetje liefde toe. Dan nog 15 minuten afbakken en voor je het weet staan er heerlijke zelfgemaakte koekjes op tafel. Leuk en makkelijk om te maken en nog leuker om op te eten! Ze kosten €4,- en er zijn meerdere varianten verkrijgbaar.

make & bake chocolade koekjes – HEMA

Blijmaker 5: Waxstempel

Ik doe het niet meer zo vaak post versturen.. Vroeger deed men dit met een waxstempel zodat je kon zien of de brief geopend was.. Tegenwoordig selecteren we een vink in outlook en krijg je een bericht terug als de ontvanger je e-mail gelezen heeft. Met deze waxstempel ga ik wat originele ouderwetse berichten versturen. Gewoon omdat het kan en omdat het anders is dan anders. Hij kost €4,- en de wax die je nodig hebt voor op de brieven zit al bij de stempel.

Wax stempel – HEMA
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden? De collectie is vanaf nu in alle HEMA filialen en online verkrijgbaar en wisselt zo nu en dan van assortiment.

1 Reactie

  1. mei 18, 2018 / 11:03 am

    Die soort dingen zijn inderdaad erg leuk! Ik loop er ook altijd graag even langs als ik bij de Hema ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: