Vijf healthy instagram accounts om te volgen

Snackguide Instagram

De afgelopen tijd heb ik weer een aantal leuke Instagram accounts ontdekt die ik graag met jullie wil delen! Het zijn op dit moment mijn favoriete Instagrammers . Ze zijn helemaal into the healty lifestyle en delen veel gezonde recepten op hun Instagram/website. Er komen regelmatige mooi gefotografeerde gerechte voorbij die je zeker zullen inspireren om de gezonde toer op te gaan…

Snackguide

Snackguide Instagram

Erg inspirerend voor gezonde snacks. Ze worden telkens op een leuke en amusante manier gepresenteerd, zodat je eigenlijk blijft door kijken. Deze Instagram account heeft ervoor gezorgd dat ik gezondere tussendoortjes ben gaan eten en hier ook de lol van in zie. Nu jullie nog?

Powerfoodies

Powerfoodies instagram

Ze is al lang niet meer de zus van… Renske Kroes. Je wordt bedolven onder de groene sapjes, groenten en gezonde baksels. Hier en daar komen er ook nog goede quotes voorbij…

Nutritionstripped

nutritionstripped instagram

McKel is een diëtiste en voedingsdeskundige. Ze weet erg veel van voedsel en is ook nog eens een fitness fanaat! Volgens haar moet eten je je laten stralen, sexy en energiek laten voelen en je cellen voeden… Ze deelt niet alleen recepten met je maar neemt je neem naar een gezonde lifestyle!

Deliciouslyella

Deliciouslyella Instagram

Ella Woodward begon deze blog toen ze gediagnosticeerd werd met posturale orthostatische tachycardie syndroom. Ze slikte veel medicijnen, maar zocht naar een natuurlijke manier om het syndroom onder controle te krijgen. Na 18 maanden gezond eten was ze in staat om af te komen van al haar medicijnen en besloot ze haar lifestyle te delen met de wereld..

Healtyfitnessmeals

HealtyFitnessMeals Instagram

Inspirerende Instagram account waar veel informatie wordt gegeven over eten in combinatie met fitness. Zo nu en dan wordt er ook fitness advies gegeven of verwezen naar Instagram accounts waar je meer informatie over fitnessen kan vinden. I should say just check it out!

Ben jij al bekend met één van deze Instagrammers?
Welke Instagrammer onder de categorie ”Healthy & Food” raad jij aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: