Vlog: Serap’s babyshower 03-07-2017

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal!

Vandaag heb ik een leuke Vlog online voor jullie: Serap’s babyshower. We hielden een babyshower voor onze beste vriendin, lieve nicht en tante Serap. Er werd naar hartelust gegeten, gekletst en gedanst. Ook waren er hele lekkere cupcakes, bonbons en een prachtige taart van @sweetpetitenl

Met dank aan alle ladies dit hebben mogelijk gemaakt!

Stel jij zou zwanger zijn, hoe zou jij dan je babyshower willen vieren?

9 Reacties

 1. juli 4, 2017 / 7:29 am

  Ziet er gezellig uit! Persoonlijk heb ik er zelf geen behoefte aan. Ik zie er de meerwaarde niet echt van in. Toen ik 10 jaar geleden zwanger was werd dit nog niet zo gedaan. Ik vond de kraamvisite al heel wat.

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 4, 2017 / 7:36 am

   Haha that’s treu! Het is ook geen must? maar wel altijd leuk om elke gelegenheid aan te grijpen voor een feestje ?

 2. juli 4, 2017 / 8:33 am

  Ik zou het leuk vinden om met mijn beste vriendinnen een kop koffie te gaan drinken. Verder hoeft er dan eigenlijk niet veel meer bij.

 3. juli 4, 2017 / 8:47 am

  Wat een gezellige babyshower! Die van mij was in een kroeg, dat vond ik een beetje raar

 4. juli 4, 2017 / 8:53 am

  Het ziet er erg gezellig uit! Ik had geen babyshowers, maar ik denk wel dat het erg leuk is om zo nog even zonder baby in het zonnetje gezet te worden!

 5. juli 4, 2017 / 9:02 am

  Wat ziet het er gezellig uit! Die taart is geweldig! Ik vind het altijd fantastisch als er zulke feestjes worden georganiseerd voor me, helaas liep de organisatie van mijn babyshower in de soep waardoor het niet doorging. Misschien een recap bij de volgende zwangerschap!

 6. juli 4, 2017 / 9:03 am

  Wat een leuke video, en super gezellig! Toen ik 10 jaar geleden (jeetje wat klinkt dit lang geleden) zwanger was dit nog niet zo “in”, maar het lijkt mij zeker leuk om eens mee te maken x

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 4, 2017 / 6:11 pm

   Het is zeker super om eens mee te maken maar mocht je het ooit willen organiseren vraag dan een hoop hulp ??

 7. juli 5, 2017 / 1:03 pm

  Wat een leuke verrassing en die taart die is echt prachtig! Lijkt mij geweldig om ook nog eens zulke taarten te kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: