Wondr Experience review – Speeltuin voor volwassenen

Dat dit een dagje uitje zou worden zoals we die nog niet eerder mee hadden gemaakt, stond vast, maar is dit uitje echt de moeite waard? Wondr Experience zou de grootste indoor speeltuin zijn voor jong en oud. Wat ik ervan vond? Je leest het in deze Wondr Experience review.

Wat is Wondr Experience?

Bijna alle influencers en bloggers kennen het inmiddels wel: Wondr Experience. Wondr Experience is eigenlijk een heel grote (1200 m2) speeltuin voor jong en oud. Een heel kleurrijke speeltuin. Het is vrolijk, excentriek en je weet af en toe niet waar je moet kijken. Je loopt van ruimte naar ruimte met elk een eigen thema. In totaal zijn er 15 ruimtes. Waar je genoeg leuke kiekjes kunt maken.

Voor alle ruimtes is samengewerkt met kunstenaars en dat is te zien. Tijdens ons bezoek maakte echt iedereen foto’s in verschillende poses. En ook op het instagram account van Wondr is daar genoeg van terug te zien. Natuurlijk maakte ik zelf ook een hoop foto’s, dus ik neem jullie mee.

De Wondr Experience is gelegen op een industrieterrein in Amsterdam (zie adres onder aan deze post). Je kunt het bijna niet missen en door het knalroze pand. En grote logo van buiten.

Bij binnenkomst kom je gelijk terecht bij de lockers. Deze zijn gratis en het is wel verstandig om je jas, tas en andere spullen hierin op te bergen. Je zult voor het grootste gedeelte van de tijd namelijk alleen je telefoon in je handen hebben.

Nadat je je waardevolle spullen hebt opgeborgen stap je de eerste ruimte in. Je komt terecht in een zee van cadeautjes. Veelal roze en paars. OMG, love it!

Je zou er bijna in willen duiken. Ik heb in ieder geval nog nooit zoveel cadeautjes voor mijn verjaardag gehad!

Na wat gespeeld te hebben met cadeautjes loop je door naar de volgende ruimte. Waar een bak staat met allemaal knuffelberen van groot tot klein. Dus lekker knuffelen!

wat is wondr experience liefsmarielle

Dan loop je door een regenboog tunnel van licht. Heel simpel, maar super leuk bedacht!

Vervolgens kom je uit in een ruimte met allemaal telefoons. Aan het plafond aan de muur. Je creatieve juices gaan echt stromen hier!

En als dat in de vorige kamer nog niet gebeurd was, dan komt dat zeker wel goed in deze kamer waar je mag tekenen op de muren.

Wnder-Experience

Hoe de hemel eruit ziet? Ik denk toch wel een beetje zoals hier na gebouwd. Geen garanties hierop :P wat een rust gevende kamer.

Foto’s maken!

Bij binnenkomst kun je een QR code scannen. Deze kun je in bepaalde ruimtes gebruiken om met de door WONDR geïnstalleerde camera’s een boomerang of foto te maken. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld alleen bent. Of wanneer je juist samen op de foto wilt zonder andere lastig te vallen. Super fijn is dat als er personeel loopt, ze super behulpzaam zijn. Alles voor die extra foto.

Deze ruimte staat vol met geverfde spullen. Een piano, hobbelpaard en zo ook een schilderij. Wie wil nou niet de nieuwe picasso zijn?

Ik hobbelde nog even op het hobbelpaard met vrije handen. Ik krijg niet elke dag de kans om even kind te zijn.

Dit is de eerste ruimte waar je gebruik kunt maken van je QR code voor een foto. Het vergt wel even wat vaardigheid, en als je het dan eenmaal door hebt komen er super leuke foto’s uit. Zie onderstaand.

Speelde nog een bob marley song… En toen liepen we door naar de spiegelkamer. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier best van onder de indruk was. Het ziet er gewoon indrukwekkend en speels uit.

Eenmaal uit de spiegelkamer loop je tegen een wand aan met alleen maar ventilatoren. In deze ruimte staan er ook twee microfoons en kun je een gifje opnemen. Lekker samen playbacken.

En ben je net als ik zo gek op het vieren van feest. En het gooien van confetti? Dan moet je in de volgende ruimte zijn! Je kunt de confetti zo vaak gooien als je wilt, want je hoeft het toch niet op te ruimen ;) En ook hier kun je er een gifje van maken. Bekijk maar eens onderstaande filmpje.

https://youtu.be/hLNQJeyt9f4

De ruimte ernaar draait helemaal om een snoep. Er staat een wip gemaakt van snoep. En ook staan er reusachtige lollie’s.

Wat jammer dat ze niet echt zijn!

Op naar de tropen. Je hebt het gevoel dat je ergens op jaimca zit met een prachtige zonsondergang.

Er staat ook 3 schommels op rij, waar je ook weer gebruik kunt maken van de QR code. De schommels waren geen succes voor mij in ieder geval. Net iets te hoog :P

In de volgende ruimte kan je niet zwemmen in het geld, maar in de spekkies! Je glijd er zo in via de glijbaan.

Dit was de drukste, maar ook één van de leukste ruimtes. Ook hier kan je gebruik maken van de QR code. De camera hing hier aan het plafond, waardoor je een heel ander effect krijgt.

Wondr Experience Amsterdam review

Doelgroep

Nou is WONDR eigenlijk opgezet voor de doelgroep 16-35 jaar. Gelukkig hebben ze ook rekening gehouden met kinderen. Zo is er KIDS TIME in het leven geroepen. Tijdens deze tijdsblokken (die je ziezo moet reserveren) zijn kinderen tot 10 jaar welkom (met een leuke korting) en zijn kindjes tot en met 2 jaar gratis. De speciale kids time is iedere zaterdag en zondag van 10.00 tot 12.30. Maar tijdens schoolvakanties willen ze dit nog wel eens uitbreiden. Daarom kun je nu tot eind augustus iedere dag terecht bij WONDR.

Je kunt er zelfs verkleden. En als laatste een duik nemen in een huis ballen bad. Maar pas op, je kan best moeite hebben met eruit komen. Haha ik heb me krom gelachen. Ik sprong er heel enthousiast in en kwam ergens midden in het bad uit. Het duurde zeker wel 20 minuten eer ik het trappetje weer gevonden had.

Tijd om wat op te frissen en in bad te gaan. Ook hier kun je gebruik maken van de QR code.

En last but not least kun je even nakletsen en wat drinken of genieten van een taartje in het cafe. In totaal zijn we er zo’n 1,5 uur geweest.

Ook vind je bij Wondr Experience een snoep roze strand: Pink Beach. Ik vertel je er in een volgende post wat meer over.

Wat is mijn mening over de Wondr Experience

Wij hebben een heerlijke middag gehad. We werden heel hartelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. In de diverse ruimtes is ook personeel aanwezig en ook zij waren ontzettend aardig. Er werd zelfs aangeboden om foto’s van ons tweën te maken met mijn telefoon. Ik vond het een super leuke ervaring en voelde me echt weer even kind. Dus ik zou iedereen van jong tot oud aanbevelen om hier naartoe te gaan! Hieronder vind je nog wat praktische informatie.


MEER INFORMATIE

Tickets wondr experience:
Volwassenen  € 24,50 p.p.
Kinderen t/m 10 jaar € 16,50 p.p.

wondr experience adres:
Meeuwenlaan 88,
1021 JK – Amsterdam-Noord

parkeren wondr experience amsterdam:
Er is voldoende parkeerplaats voor de deur.
Het tarief is € 1,40 per uur.

Tel.  085-540 0205

wondr experience openingstijden:
Maandag- Donderdag 11:00 tot 19:00
Vrijdag 11:00 tot 20:00
Zaturdag 09:00 tot 20:00
Zondag 09:00 tot 19:00

Website: www.wondrexperience.com
Instagram: @wondr.experience


–>Meer Hotspot artikelen lezen? Kijk dan eens in het Hotspot archief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: