5 favoriete parfums – Deze zou elke dame moeten dragen!

5 favoriete parfums

Als er één ding is waar ik dol op ben, ja dan is dat wel parfum. Er gaat niks boven een heerlijk geurende dame. En eigenlijk heb ik voor elke gelegenheid wel een favoriet! Kijk je mee naar Mijn 5 favoriete parfums?

#1 Beyonce Heat

5 favoriete parfums

Beyonce Heat draag ik eigenlijk wanneer ik in een killer mood ben en me super sexy voel. Een zwoele sensuele geur. Zwaar, maar toch ook zoet. Ik kocht de allereerst ooit in Duitsland samen met mijn moeder. Maar inmiddels zijn wel alweer 3 flessen verder van 50ml per stuk! Alleen de flacon vind ik al een beauty. Ja, hij lijkt ook wel een beetje op Beyoncé, de flacon heeft iets weg van een lichaam. Sexy curves!

#2 Hugo Boss-Orange

5 favoriete parfums

Hugo Boss Orange heb ik nog niet zolang in mijn collectie. Ik denk een halfjaar zoiets? Eigenlijk ben ik eerst gevallen voor de verpakking, omdat de flacon er lekker zomers uit ziet. Nou zomers is deze geur zeker hij ruikt fris, licht en bloemig. Heerlijk voor op een warme zomerse dag. Of naar een chique gelegenheid!

#3 Hugo Boss-Deep Red
5 favoriete parfums

We blijven nog even bij Hugo Boss, want dit is al de tweede favoriet die ik in mijn favorieten parfum collectie heb zitten! Dit vind ik wel een aparte geur, aan de ene kant verfrissend en energiek aan de andere kant sensueel en vrouwelijk. Maar toch ruikt hij ook lekker fruitig en lijkt hij pit te hebben. Dit is meer het soort parfum dat ik draag als er een drukke dag voor de boeg staat. Maar ook draag ik hem graag in de wintermaanden, omdat het een wat zwaardere geur is.

#4 Annayake-Tsukimi5 favoriete parfums

Onbekende parfums? Daar begin ik meestal niet aan hoor. Maar toen ik deze rook bij de Douglas was ik opslag verkocht. Dit is al een wat oudere geur uit 2013. De flacon sprak me totaal niet aan, te simpel. Maar de geur! Ik weet eigenlijk niet hoe ik het omschrijven moet. Deze draag ik het liefst wanneer ik opzoek ben naar een gevoel van rust, zen weet je wel? Deze geur van Annayake geeft me een ontspannen gevoel. Het doet me denken aan balans en dat is ook de reden waarom ik deze geur graag draag en er zuinig mee ben.

#5 DKNY-Be Delicious
5 favoriete parfums

Last but not least Be Delicious van DKNY. Normaal hou ik wel van de wat zwaardere geuren, daarom zie je deze ook in mijn favorieten voorbij komen. Echter is dit een wat lichtere geur. Deze heb ik ooit eens cadeau gekregen van iemand. Een geur die echt bedoeld is voor de zomer. Hij ruik een soort van naar appels en dit was ook het idee achter de parfum. Zelfs de flacon ziet eruit als een appel en de kleur van de parfum is ook groenig. Wanneer ik in een ondeugende bui ben dan draag ik deze, maar ook wanneer ik me hip, vlot en trendy wil voelen. De verboden appel? haha that’s me!

5 favoriete parfums

Ik vond het super leuk om Mijn 5 favoriete parfums met jullie te delen. Dit zijn echt mijn all-time favorites, maar natuurlijk wisselen de parfums die ik dagelijks draag per seizoen. Ik vind het namelijk heerlijk om nieuwe parfums te ontdekken, ze maken tenslotte onderdeel uit van je identiteit en karakter. Eigenlijk ben ik wel heel erg benieuwd!

Inmiddels heb ik mijn 5 favorieten toch wel wat uitgebreid. Zo kwam de Signorina Misteriosa erbij als één van mijn favorieten en kan ik ook niet meer zonder mijn Gucci Bamboo.

Shopr: No products to show.

Goedkoop lekkere parfums scoren?

Ik hou ervan om mijn parfums online te kopen, omdat dit aanzienlijk scheelt in de prijs. Tot nog toe heb ik mijn geurtjes voor de beste prijs kunnen kopen bij Damesparfum“>ICI Paris XL hebben ze regelmatig aanbiedingen.

Wat is jullie top 5 favoriete parfums?

 

5 Reacties

 1. augustus 22, 2016 / 4:39 pm

  Ik ken alleen Beyoncé Heat, die heb ik sinds kort namelijk ook. Het is een heerlijke zwoele avondgeur!

 2. augustus 22, 2016 / 5:53 pm

  Een paar ken ik nog niet! Ik hou van j’adore, la vie est belle, chance van Chanel oa. En een aantal geuren van de Body Shop.

 3. augustus 23, 2016 / 6:02 pm

  Hey Mariëlle,

  Ik heb deze geuren zelf nog niet uitgeprobeerd, maar Beyoncé Heat lijkt me echt heerlijk!
  Ik ben zelf erg dol op Guess Seductive :) .

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: