6 redenen waarom jij een powerbank moet gebruiken

6 redenen waarom jij een powerbank moet gebruiken

Als er een ding waar ik en de rest van mijn vriendengroep niet zonder kan, dan is het wel onze telefoon… Ken je dat? Zit je lekker in de bus, wil je even snapchatten, facebooken of youtube kijken…Arghh! batterij leeg. Paniekerig kijk je om je heen, waar is dat stopcontact? Heb ik überhaupt wel een oplader bij me? Shit.. Gelukkig kun je tegenwoordig gemakkelijk je telefoon opladen via een Powerbank. Ben jij net zo verknocht aan je smartphone als ik? Ik geef je 6 redenen waarom jij een powerbank moet gebruiken.

6 redenen waarom jij een powerbank moet gebruiken

Hieronder deel 6 redenen waarom jij een powerbank moet gebruiken. Of althans waarom je hem sowieso in je tas moet hebben zitten. Je wilt toch niet dat Instawaardige moment missen…

Geen stopcontact

De accu van je telefoon begeeft het vaak op een moment dat je niks beters te doen hebt. Met andere woorden vaak een plaats of bestemming waar geen stopcontact voor handen is. Denk aan de trein, bus, het vliegtuig, de fiets of je vakantiebestemming. Met een powerbank in je tas is je telefoon zo weer opgeladen en het stopcontact overbodig geworden. Je verbindt je telefoon met de Powerbank en hij laad op. Waarom nog zoeken naar dat stopcontact?

Nooit meer zonder batterij

Een goede powerbank draag je overal gemakkelijk met je mee en dient als externe batterij. Hij past in je tas, in je broekzak je blazer of zoals degene die te winnen is in je make-up tas.

Geschikt voor verschillende apparatuur

Heb jij naast je telefoon vaak andere apparatuur nodig die ook opgeladen moet worden? Geen probleem, met de juiste aansluiting kan je ook al je andere apparatuur van batterij voorzien. Denk bijvoorbeeld aan je tablet of je laptop.

Je beste vriend in noodsituaties

Je hebt nog maar een batterij lading van 5% je trein of bus komt niet opdagen en je staat te wachten op het perron. Hoe ga je nu doorgeven aan je date dat je later bent? Oeps… Je beste vriend in zo’n noodsituatie is de powerbank. Niet alleen bij de bushalte, op het perron bij de trein, maar ook in de file, het vliegveld, tijdens stroomuitval of wanneer je verdwaalt bent. Als je het mij vraagt is dit wel een van de beste 6 redenen waarom jij een powerbank moet gebruiken.

6 redenen waarom jij een powerbank moet gebruike

draadloos opladen

Zelf heb ik een iPhone 6S en helaas ondersteund deze iPhone het draadloos opladen nog niet. Maar daar heb ik wat op gevonden! Ik kreeg deze draadloze powerbank van Powerbankcenter.nl opgestuurd en deze laad mijn iPhone draadloos op. Geen gedoe met kabels die ik kan vergeten, want jeetje ik ben soms vergeet achtig. En met al die verschillende tassen die ik gebruik, wordt het er ook niet handiger op!

6 redenen waarom jij een powerbank moet gebruike

Zo klein als een lipstick!

Tegenwoordig kun je powerbank kopen die lekker klein, maar ook licht zijn. Wat dacht je van deze powerbank lipstick? Klein, maar fijn voor in je broekzak. Maar hij past ook prima in je make-up tas.

6 redenen waarom jij een powerbank moet gebruiken

Na deze 6 redenen waarom jij een powerbank moet gebruiken, is het natuurlijk een beetje lame om jullie zelf een powerbank aan te laten schaffen. Vandaar dat ik in samenwerking met Powerbankcenter een leuke winactie voor jullie heb!

6 redenen waarom jij een powerbank moet gebruiken

Wat kun je winnen?

Een lipstick powerbank, die er niet alleen super fancy uitziet, maar waar je ook met een gerust hart lekker mee kunt snapchatten, youtuben en facebooken. Als ik een dag van huis ben ZWEER ik echt bij mijn powerbank. Ik doe zoveel dingen op mijn iPhone dat ‘ie halverwege de dag al bijna leeg is.

Ik mag deze lipstick powerbank maar liefst 5 keer verloten onder mijn bezoekers! Des te meer kans om te winnen…

Wat moet je doen om te winnen?

Deze winactie loopt t/m vrijdag 27 april 2018 en is alleen geldig voor bezoekers uit Nederland. Na het sluiten van de winactie krijgen de winnaars een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Ik neem ik z.s.m. contact op met de 5 winnaars voor adresgegevens. De pakketjes komen daarna spoedig jullie kant uit!

Op deze winactie zijn actievoorwaarden en spelregels van toepassing.

Zou jij graag een lipstick powerbank willen winnen?
Welke redenen waarom jij een powerbank moet gebruiken kun jij verzinnen?

33 Reacties

 1. april 4, 2018 / 10:46 am

  Ik heb altijd een powerbank bij me als ik op pad ga naar een blog event. Dan kan ik echt niet zonder.

 2. april 4, 2018 / 11:11 am

  Ze zijn inderdaad erg handig. Ik zal de mijne ook weer eens uit de la halen, want ik gebruik ze eigenlijk alleen op reis.

 3. Sofy Cheb
  april 4, 2018 / 11:48 am

  Ik doe mee!! Ik zou hem heel graag willen winnen omdat ik de grootte van deze powerbank ideaal vind, want mijn powerbank is erg groot en past niet in mijn broekzak en dat kan deze wel! 💄

 4. Nathalie Mellema
  april 4, 2018 / 1:07 pm

  Oeh super handig en handig mee te nemen! Ideaal!
  Ik heb de pr op mij genomen van een upcoming app (instagrammen, facebooken), mijn telefoon is dus snel leeg tegenwoordig! Dit zou enorm helpen! Fingers crossed 🍀

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 2, 2018 / 1:03 pm

   Hey Nathalie, nu ben ik benieuwd naar die app. Heb je voor mij wat meer info?

 5. april 4, 2018 / 1:44 pm

  Het lijkt me zeker handig om een powerbank te hebben als je veel onderweg bent. Dan is het ideaal om je smartphone goed opgeladen te houden.

 6. Mirthe
  april 4, 2018 / 5:20 pm

  Aaah!😍 (oergil) Supergaaf!💘 Ik doe graaaag mee! Wil al heel lang een Powerbank kopen maar VERGEET het telkens.😐 Lekker slimm😏 Maaarr deze winactie kont precies op t goeie momentt💥 Dusss fingers crosseeedd💕

 7. april 4, 2018 / 7:35 pm

  Toevallig was ik van plan om er een te kopen. Deze is wel heel erg leuk en het formaat is ook perfect!

 8. Abbygaïl
  april 5, 2018 / 1:30 am

  Deze winactie komt als geroepen. Mijn powerbank heeft het twee weken geleden begeven en ben dringend op zoek naar een stijlvolle en functionele powerbank. De lipstick powerbank is mijn favoriet! Fingers crossed! :)

 9. Elif Sazak
  april 5, 2018 / 2:44 am

  Ik doe ook zeker mee😂.. Die batterij van de tegenwoordig stelt niks meer voor met gebruik van social media.. Gaat zo snel leeg dat als je het nodig hebt er niks meer mee kan doen..

 10. april 5, 2018 / 7:08 am

  Ik heb ze liggen. Maar echt hoor. Ik vergeet ze altijd mee te nemen.

 11. april 5, 2018 / 9:20 am

  Vorige week begon ik echt te zweten toen ik in de auto zat. Google Maps vreet namelijk batterij en dan wil ik niet op de plek aankomen en weer terug moeten met nog maar een aantal procent in mn scherm, haha. Je zou mij dus ONTZETTEND blij maken met deze powerbank, want hoe tof ziet ie er ook nog eens uit joh!

 12. Marian B
  april 6, 2018 / 5:29 pm

  Die is wel heel erg leuk! Een powerbank is sowieso iets wat nog op mijn wensenlijstje staat, dus ik loot graag mee.

 13. Anita H.
  april 7, 2018 / 9:12 pm

  Handig en vooral heel leuk. Ik doe mee.

 14. Agnes
  april 8, 2018 / 7:50 pm

  Ik doe graag mee aan de winactie. Ik heb je geliked op facebook. En ik wil winnen omdat ik niet met mijn kinderen kan whatsappen als mijn telefoon leeg is en ik op pad ben.

 15. april 8, 2018 / 7:57 pm

  Ik heb ook nog geen powerbank inderdaad. Toch maar eens over nadenken. Ik heb ooit mijn vriendin in Londen een usb-stick in de vorm van een lippenstift gegeven. Hilarisch. Mooie winactie. Daar ga je vast iemand heel blij mee maken!

 16. april 8, 2018 / 8:10 pm

  Ik doe niet mee, want heb er al een hele hoop, kan daar echt niet zonder!!

 17. sarah
  april 10, 2018 / 7:57 am

  ik heb zelf al een powerbank toch wil mijn nicht hiermee verassen omdat ze er zelf geen heeft. Ik vind powerbank handig en weet wat zonder die uitvinding moest doen #handig. Als naar school ga en mijn telefoon is leeg kan makkelijk mijn telefoon in mijn tas laten opladen. Altijd bereikbaar zijn gelooft toch een extra veilig gevoel ;)

  • sarah
   april 10, 2018 / 7:58 am

   ik doe graag mee en volg jullie beiden op Facebook uiteraard

 18. Daniëlle
  april 10, 2018 / 9:37 am

  Aah wat een leuke powerbank! Weer eens wat anders dan gewoon zo’n saaie zwarte! Ik doe graag mee!

 19. Claudia Diependaal
  april 13, 2018 / 11:05 am

  Ik doe heel erg graag mee. Wat een leukerd! Dasr kun je mee gezien worden en is ook nog eens niet zo groot. Dus makkelijk mee te nemen.

 20. cobi
  april 13, 2018 / 5:50 pm

  Ik die graag mee handig voor. Tijdens het wandelen

 21. Marmara
  april 15, 2018 / 1:19 am

  Ik doe mee. (Y) Mijn telefoon is al wAt ouder en de accu wat slechter .
  Een powerbank is dus ideaal!
  Zeker zo’n leuke lipstick powerbank.
  Want bijna altijd aks ik
  Op pad ben, kom ik in de problemen en valt op het verkeerde moment mijn telefoon uit. :(

 22. Sliha
  april 16, 2018 / 4:36 pm

  Hi.
  Ik zit vaak op me telefoon dat weet je en mijn batterij is zo snel leeg ongeloofelijk super irritant.

  Ik doe mee

 23. Elise Biezeveld
  april 16, 2018 / 4:40 pm

  Super leuk dat je dit mag weggeven ! Eigenlijk zoek ik al best lang naar een leuke powerbank het enige jammere is dat ze of heel saai en groot zijn of gewoon heel erg duur 😛 Dus dit komt eigenlijk perfect uit! Zal echt ontzettend fijn zijn! Groetjes Elise

 24. Debbie
  april 17, 2018 / 9:16 am

  Deze gave powerbank wil ik wel winnen. Loop ik er ook nog modieus uit als ik me telefoon oplaadt in Barcelona😊 maar natuurlijk ook hier in Nederland😉

 25. m chen
  april 19, 2018 / 3:14 pm

  Wat leuk, kan ik echt goed gebruiken, ik doe mee! Geliked maar onder ander mailadres.

 26. april 19, 2018 / 9:05 pm

  Ik “moet” deze powerbank, omdat ik nog vaak naar Limburg moet reizen voor dagjes in het ziekenhuis. Dat is op zich best tof, want het zorgt dat ik weer veel meer kan doen. Maar op de heenweg gaat mijn telefoon al bijna leeg. Heel vervelend, want tegenwoordig staan mijn treinkaartjes altijd in de NS app.
  Hier maak je mij dus heel happy mee!

 27. Anita te Gussinklo
  april 23, 2018 / 9:15 pm

  Superleuk, een echte powerbank voor mij in die lipstickvorm.
  ik heb de actie op facebook gedeeld en likte al Powerbankcenter

 28. Marian zw
  april 24, 2018 / 8:32 am

  Ik doe heel graag mee, we hebben wel een powerbank maar doe is veel te groot, lomp en zwaar om mee te nemen in mijn handtas. Een formaatje lipstick zou echt super zijn. Ik loot heel graag mee

 29. Annabel de Ruiter
  april 25, 2018 / 8:40 pm

  Wat een toffe powerbank! Ik doe heel graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: