Alcohol vrije koningsdag mocktail | Lyre’s Amalfi Spritz

Alcohol vrije koningsdag mocktail | Lyre's Amalfi Spritz

Genieten op Koningsdag kan met een ouderwets kratje pils, om Willem Alexander zijn verjaardag te vieren. Maar het kan ook anders! Wat dacht je van heerlijke alcohol vrije cocktails? Lyre’s ontwikkelde premixed Alcohol vrije koningsdag mocktails. Kijk je mee?

Lyre's Amalfi Spritz

Over Lyre’s

Lyre’s werd in 2019 opgericht om ’s werelds populairste gedistilleerde dranken te repliceren in een alcoholvrij formaat. Elk zo dicht mogelijk bij de originele premium spirit.

Lyre’s biedt premium alcoholvrije gedistilleerde dranken, waaronder Lyre’s American Malt, Lyre’s Dry London Spirit en Lyre’s Amaretti. En daarnaast is er ook een ready-to-drink reeks. 

Door het originele alcoholische ingrediënt te verwisselen met een Lyre’s alcoholvrije drank, krijgt men alle voordelen van een premium alcoholvrije drank zonder enig compromis. 

Alcohol vrije koningsdag mocktail | Lyre’s Amalfi Spritz

Een van de toppers uit de read-to-drink premixed drinks is deze Lyre’s Amalfi Spritz. Een lichte, sprankelende cocktail gemaakt van Aperol, prosecco, ananassap en limoensap. Bitterzoet, citrusachtig en heerlijk!

Alcohol vrije koningsdag cocktail

Deze alcohol vrije koningsdag mocktail is gemaakt met heldere fruitsmaken en een droge en heerlijk verfrissende afdronk. Het streelt je smaakpapillen met een rijke mix van aroma’s, gevolgd door een heerlijke smaaksensatie.

Alcohol vrij Lyre's Amalfi Spritz

Je kunt deze Lyre’s Amalfi Spritz als je met koningsdag op de vrijmarkt loopt gewoon uit het blikje drinken. Of in een wijnglas met veel ijs en een schijfje sinaasappel doen. 

Tip: Zelf vind ik hem heerlijk met een scheutje Coolbest Mango dream. Dan heb je weer een hele andere mocktail. En drinkt hij nog sneller weg… Whoops!

proost op de konings met deze koningsdag mocktail

Het is de perfecte Alcohol vrije koningsdag mocktail als je met vrienden op pad gaat of alleen wilt genieten van een fruitige, sprankelende Mocktail en nog een hoop te verkopen hebt op de vrijmarkt. Of als je gewoon niet zo van de alcohol bent.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Alcohol vrije koningsdag mocktail van Lyre’s Amalfi Spritz is verkrijgbaar in een 12-pack voor een prijs van €30,- op de website van Lyre’s. Of los verkrijgbaar bij de verschillende vestigingen van de Harbour Club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: