Foodspot ontbijt & lunch | Amada Coffee Rotterdam

Ik deel vandaag met jullie een geweldige coffeebar in Rotterdam! Namelijk, Amada Coffee. Je kunt hier o.a. terecht om een selfieccino te laten maken. Maar dat is trouwens niet het enige waarvoor je hier terecht kan! Amada heeft nog veel meer op de kaart staan. Dus ben jij opzoek naar een chille hotspot om even je hoofd leeg te maken en tot rust te komen? Bij Amada vind je naast het lekkere eten, zeker het home sweet home-gevoel! Heb je ik nieuwsgierig gemaakt naar deze hotspot? Lees dan snel verder…

schommels amada coffee
selfie op de schommel @amada coffee

Amada coffee

Wat is een selfieccino nou precies? Een Selfieccino is een dood normale cappuccino, maar dan met je eigen selfie erop! Say what?!

De foto printen ze op het schuim van de capuccino met eetbare/drinkbare inkt. Amada Coffee is de eerste koffiebar in Nederland waar ze de selfieccino serveren. Ik was erg enthousiast toen ik hierover hoorde, want ik had het nog niet eerder gezien. Hoog tijd dus om een bezoekje te brengen aan Amada Coffee! En die Selfieccino uit te proberen!

fruit in kisten

De inrichting van de koffiebar is modern en industrieel. Men maakt gebruik van verschillende soorten stijlen, maar toch voelt alles als één geheel. I like it!

interieur amada coffee

Je kunt plaatsnemen aan de lange grote tafel in het midden, op de bank of op één van de houten schommels.

groepsfoto vriendinnen @amada coffee

Eenmaal plaatsgenomen bestelde ik natuurlijk een selfieccino en American pancakes met fruit-mix en karamelstroop.

selfiecinno

Voor de selfieccino kun je (als het niet druk is) zelf een foto doorsturen, naar een 06 nummer dat zij doorgeven. Daarna bereiden ze de cappuccino en vervolgens drukt de 3D-printer, die in de hoek staat de foto af. Ik moet zeggen dat de selfieccino goed gelukt was. Helaas was Abdullah er niet bij, omdat ik met vriendinnen deze hotspot bezocht, dus vond ik het wel zo aardig om ook zijn hoofd op de selfiecinno te laten afdrukken.

Best grappig om je eigen gezicht en die van je hubbie te zien op de koffie haha. Ik vond hem zo leuk dat ik er bijna niet van durfde te drinken. Eenmaal geproefd kan ik zeggen dat de selfieccino zag er niet alleen ontzettend leuk uit zag, maar ook erg goed smaakte.

kaart amada coffee

Voor een normale cappuccino betaal je € 3,50 en voor een selfieccino € 4,50. Wat mij betreft een prima prijs, voor zo’n geweldige cappucino! Je kunt bij Amada Coffee niet alleen terecht voor de selfieccino.

turks ontbijt amada coffee

De koffiebar serveert ook ontbijt, sandwiches, salades, muffins, cake, taart en diverse Turkse lekkernijen. Zo bestelde een van mijn vriendinnen een Turks ontbijt (zie bovenstaande foto). Kijk eens hoe lekker dat eruit ziet!

En zelfs als je gaat afrekenen, krijg je de nijging om één van deze lekkernijen nog te bestellen. Niet goed voor je lijn, maar wel erg lekker!

Ben jij al eens bij Amada Coffee geweest?
En zou jij graag zo’n selfieccino laten maken?


ADRES GEGEVENS
Amada Coffee
Hoogstraat 36,
3011 PR
Rotterdam
Tel. 06-18890296
E. amadacoffee@gmail.com
W.  http://www.amadacoffee.nl


Op zoek naar andere fijne hotspots? Lees meer…

Hotspot | Frenchie Café
Hotspot | Harbour Club
Hotspot | The Streetfood Club in Utrecht
Hotspot | Mexicaans eten bij Popocatepetl
Hotspot | High tea bij de Bakkerswinkels in Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: