Babor paasei 2023

Babor paasei 2023

Het Babor paasei 2023 is een onwijs leuk paasei met 14 vakjes! Het geeft een beetje adventskalender gevoel, maar dat is het absoluut niet. Je kunt gewoon 14 vakjes open maken en jezelf lekker verwennen met de ampullen. Wil je meer weten over de inhoud? Lees dan snel even verder…

Babor paasei 2023

Dit Babor paasei 2023, bevat bevat ampullen voor een 2-weekse kuur voor je huid. De kuur laat je huid stralen en alle ampullen zijn perfect op elkaar gestemd. De ampullen zorgen voor een  combinatie van hydratatie, bescherming, strakke huid en opgebouwde huid. Open simpel weg elke dag een vakje en breng deze ampul aan op de huid. Start hierna met deze rest van je huidverzorgingsroutine.

baborpaasei2023-2

Verpakking

Het Babor Paasei van dit jaar ziet er geweldig uit! En heeft een prachtig bloemen patroon waar onder anderen tulpen en narcissen in verwerkt zijn. Daarnaast zorgen de roze accent helemaal voor een lente gevoel. Daarnaast staat het logo van Babor in goud bovenaan op de verpakking. Ik vind de verpakking super luxe en chique aanvoelen. Bijna te mooie om open te maken!

babor paasei 2023 inhoud

Inhoud Babor Easter Egg

Het Babor ei bevat 14 vakjes met 10 verschillende ampullen. Vier vakjes zijn dubbel. In vakje één zit direct een opener voor de ampullen. Dit is fijn, want deze heb je nog 13 dagen nodig. Hier is over nagedacht! De ampullen bevatten een super geconcentreerd serum dat bomvol met werkstoffen voor jouw huid zit. Het goedje zit in allemaal losse kleine ampullen, omdat je zo de houdbaarheid kunt garanderen. De werking van de stofjes gaat namelijk snel achteruit wanneer je een ampul opent.

babor paasei 2023 ampullen opener

Maak de ampul altijd alleen open met de ampullen opener en nooit met je hand. De ampullen zijn namelijk gemaakt van glas. Mocht je de opener toch kwijt zijn gebruik dan een tissue of handdoek om de ampul bovenkant open te maken. Alvorens je dit doet dien je de ampul goed te schudden, zo activeer je alle werkzame stoffen. Vervolgens doe je het serum op je handpalm en verdeel je het over een schoon gezicht, hals en decolleté. Klop zachtjes in de huid en laat goed intrekken. Mijn advies is om je de ampullen in de avond te gebruiken, omdat je huid dan de tijd heeft om de ampullen in te laten trekken. En omdat je huid ’s nachts regenereert.

Hieronder opgesomd welke ampullen er allemaal in zitten:

 1. Doctor Babor Power Serum Ampoule Hyaluronic Acid. Dat is een revolutionaire booster voor directe hydratatie en opvulling dankzij de acht verschillende hyaluronzuren en aanvullende peptiden.
 2. Doctor Babor Power Serum Ampoule Hyaluronic Acid
 3. Hydra Plus. Die biedt een onmiddellijke, multidimensionele vochtigheidsboost voor maximale hydratatie op alle vlakken. Voor een intensief opgevulde huid en minder rimpels.
 4. Algae Vitalizer. Die biedt dankzij de extracten van groene algen en plankton maximale hydratatie en vitaliteit voor een sterker microbioom en de versterking van de natuurlijke huidbeschermingsbarrière. Voor een vitale en jeugdige huid.
 5. Perfect Glow. Die geeft je huid een directe glow en een gladde, vlekkeloze huid de hele dag door. Het is dan ook een echte beautyfilter dankzij de glowpigmenten, polysachariden en perfection-peptiden.
 6. Doctor Babor Power Serum Ampoule Beta Glucan. Dat is een concentraat met meta-glucaan en microzilver voor een intensieve verzorging en een direct gekalmeerde en verstevigende huid. Ook kan het bestaande irritaties verminderen. 
 7. Doctor Babor Power Serum Ampoule Beta Glucan
 8. Active Night is als een schoonheidsslaap voor de huid die behoefte heeft aan vernieuwing en verzorging. Voor een onmiddellijk gekalmeerde huid, minder roodheid en geen gespannen gevoel.
 9. Doctor Babor Power Serum Ampoule Vitamin C. Dat geeft een gelijkmatig stralende, gladder uitziende huid met een mooie glow en anti-aging effecten.babor paasei 2023- ampul
 10. Doctor Babor Power Serum Ampoule Vitamin C
 11. Multi Vitamin geeft de verzwakte huid weer nieuwe energie voor een sterkere huid. Het is dan ook voornamelijk geschikt voor een gestresste, lipidearme huid. Voor een gezonde, frisse en stralende huid.
 12. 3D Firming. Die biedt een voelbaar stevigere huid en minder rimpels, zodat de contouren beter gedefineerd zijn.
 13. Lift Express is bedoeld voor een snel lifting-effect. De werkstoffen ondersteunen de rijpere huid en geven ze meer spankracht en elasticiteit. 
 14. Lift Express

babor paasei 2023

Mijn mening

Allereerst ben ik erg fan van het merk Babor. De verpakking vind ik super luxe en is écht een cadeautje voor jezelf of voor een ander. Daarnaast vind ik dit het Babor paasei 2023 een super fijne manier om mijzelf en mijn huid net dat beetje extra te geven. 14 dagen lang je huid intensief verzorgen middels ampullen die van alles voor je huid doen. De ampullen zijn gemakkelijk toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine en je merkt ook echt dat ze wat voor je huid doen. Mijn huid voelt strakker en zachter aan en straalt meer. Dat kan bijna ook niet anders met zoveel werkzame stoffen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Je shopt het Babor paasei 2023 op nl.babor.com voor € 49,90 of bij de grotere parfumerie(s).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: