school essentials voor jouw kindje

Bron Bol.com

Het is binnenkort weer tijd om naar school te gaan. En of je kind nu voor het eerst naar school gaat of al wat jaartjes op school zit, deze School essentials voor jouw kindje mogen zeker niet ontbreken! Middels de aanbevelingen in deze blog zorgen wij ervoor dat jou mini’s helemaal voorbereid kunnen vertrekken, op weg naar een onvergetelijk én zorgeloze schooldag!

Back 2 school – School essentials voor jouw kindje

Om te beginnen: een rugzak

Wanneer je kindje naar school gaat, heeft het natuurlijk een rugzak nodig. Het is fijn als ze hun eigen spulletjes kunnen dragen. En daarnaast zorgt een leuk exemplaar er ook nog eens voor dat het met heel veel plezier gebeurd. Heb je een peuter? Let op het formaat rugzak dat je aanschaft. Een te grote rugzak is niet handig voor kleine kinderruggetjes. Kies voor een peuter rugzak met een formaat van +/- 35 cm. En let er daarnaast op of het een stevig exemplaar is. Zo gaat hij lekker lang mee en kan je mini er nog jaren van genieten. En naast school kun je rugzak natuurlijk ook inzetten voor een dagje uit, logeerpartijtje, als zwemtas, als boekentas (bibliotheek) of sporttas.

Rugzak jongens

Hieronder vind je een aantal populaire jongens rugzakken die wij speciaal voor jou geselecteerd hebben.

Rugzak meisjes

Hieronder vind je een aantal populaire meisjes rugzakken die wij speciaal voor jou geselecteerd hebben.

Lekker Lunchen: Broodtrommel

Weer naar school betekend een lunchpakket meenemen. Zorg voor een lunchbox die goed afsluit, maar die je kleintje wel gemakkelijk zelfstandig kan openen. Kies bijvoorbeeld voor een peuter broodtrommel.  Zowel de lunch als de tussendoortjes kun je beter in een herbruikbaar doosje stoppen, dan in folie of een zakje. Veel milieubewuster. Is het erg warm? Tip: leg een koelelement in de lunchbox of in het rugzakje, zo blijft alles lekker koel.

Broodtrommels en drinkflessen

Hieronder vind je een aantal populaire broodtrommel en drinkbekersets die we speciaal voor jou hebben geselecteerd.

school essentials

Blijf gehydrateerd: een drinkfles

Wanneer je kindje op school zit is het belangrijk gedurende de dag voldoende te blijven drinken. En dat kan vooral bij peuters nog wel eens een uitdaging zijn. Laat ze daarom hun eigen leuke fles uitkiezen, zo zullen ze des te gemotiveerder zijn om hun favoriete drinkfles te gaan gebruiken. En ook hierin heb je natuurlijk weer verschillende variaties. De drinkbeker met draaidop, de drinkfles met een pop-up of draaituit. En de moderne drinkflessen met een geurtje zoals de Air up.

Snackdoosjes

Het hebben van snackdoosjes die zich gemakkelijk laten openen en weer afsluiten is écht een must-have. Zeker wanneer je je kids meerdere tussendoortjes op een dag wilt meegeven. Zo wordt het eten van groenten en/of fruit een leuke bezigheid.

Twijfel je nog als ouder welke spullen je kindje exact nodig heeft? Maak je geen zorgen. Vaak stuurt de basisschool je een overzicht op met spullen die je moet aanschaffen voor het nieuwe avontuur. Zo hoef jij niets over het hoofd te zien.