Nieuwste droogshampoo van Batiste – Sweetie

Batiste heeft een uitgebreid assortiment aan droogshampoo’s. Ik maakt al eerder een review over de Batiste Oriëntal. Op dit moment zijn er om precies te zijn 9 droogshampoo’s verkrijgbaar. Ik heb goed nieuws, want er is een 10de geur aan het assortiment toegevoegd en deze ruikt wel héél erg lekker. Ik review voor jullie de Batiste – Sweetie. En vertel je wat ik er van vind.
Naast shampoo om mijn haar te wassen en conditioner om mijn haar beter uit te kammen zijn er maar weinig haarproducten die ik vaak gebruik. Wat ik wel veel gebruik is droogshampoo. Er zijn twee redenen waarom ik droogshampoo zo’n super product vind. Nummer 1 is hetet volume wat ik hiermee kan creëeren. Zelf heb ik erg dun haar, dus veel volume, uh nee… en nummer 2 is het feit dat mijn haar er weer een dag tegenaan kan, terwijl ik het eigenlijk zou moeten wassen. Momenteel probeer ik mijn haar maar 2 tot 3 x per week te wassen, omdat ik anders last krijg van mijn hoofdhuid. Een andere reden is dat ik wil zorgen voor optimaal kleurbehoud van mijn blonde lokken. Hoe vaker je wast, hoe sneller je kleur terugloopt. En dat wil ik niet!

Ik heb diverse merken droogshampoo geprobeerd, van het huismerk van de kruidvat tot aan de vet dure merken. Maar toch kom ik steeds terug bij Batiste. Voor mijn gevoel ‘doet’ deze droogshampoo het beste zijn werk, en dat is natuurlijk waar het om gaat. Wat ik fijn vind is dat Batiste qua prijs een middenklasser is in de droogshampoo’s en ook dat er  geregeld leuke aanbiedingen zijn!

Over Batiste

Batiste is de #1 droogshampoo uit de U.K. En dat is niet voor niets! Het gebruik van de Batiste droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste is het heel eenvoudig om een frisse look te creëeren, waar en waannee je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!

Batiste - Sweetie

Verpakking

De verpakking van de Batiste – Sweetie is wel erg leuk en opvallend. Hij is roze en er staan allemaal Baboesjka poppetjes op in vrolijke kleuren. Deze is echt niet te missen in het schap van de drogist.

Batiste - Sweetie

Batiste – Sweetie Geur

De droogshampoo heeft een aangename zoete geur die ruikt naar frambozen, granaatappel en vanille. Hmmm. Als ik Sweetie ruik, dan moet ik denken aan de geur van snoepjes, maar de geur van vanille is ook duidelijk aanwezig. Een wel erg apart geur, waar je de hele dag van kunt genieten!

Gebruik droogshampoo

Ik ga er van uit dat jij weet hoe je droogshampoo kunt gebruiken, maar voor de zekerheid… Toch even een beknopte toelichting:

  1. Schud goed voor gebruik.
  2. Til je haar pluk voor pluk op, en spray de droogshampoo vanaf 30cm afstand op je haarwortels.
  3. Masseer de droogshampoo door je haar.

Tip : Soms als ik wat haast heb spijt ik de droogshampoo te dichtbij. Wat hier goed tegen helpt is het uitkammen of even met een washandje de overtollige droogshampoo verdelen. Door je haar met het washandje van de haaraanzet naar beneden toe te kneden. Zo verdeel je de droogshampoo en haal je ook meteen overtollig product weg. En weg is die witte waas!

Batiste - Sweetie

Mijn mening

Batiste – Sweetie is een goede aanvulling op het al bestaande droogshampoo assortiment. De zoete variant past beter bij mijn persoonlijke voorkeur, omdat ik deze gewoon net wat lekkerder vind ruiken dan de gewone variant. Sweetie is lekker zoet, maar gelukkig niet TE zoet. Een perfecte combi van vanille, granaatappel en frambozen die niet te kinderlijk zoet is, maar precies goed.

De werking vind ik vergelijkbaar met de andere varianten van de droogshampoo van Batiste. Als je vanaf de juiste afstand sprayt voorkom je een witte waas, maar heb je wel een lekker frisse coupe en een extra voluma boost waar je u tegen zegt!

Batiste Sweetie bevat 200 ml en is vanaf september te koop bij o.a.Kruidvat voor € 5,49.

Heb jij deze Batiste – Sweetie al uitgeprobeerd?
En welk droogshampoo merk is jouw favoriet?


* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: