BK 3-in-1 Grill review

BK 3-in-1 Grill review

Deze BK 3-in-1 Grill is een must-have in de keuken onder de keukenapparaten. Hij is namelijk veelzijdig in gebruik. Je maakt er tosti’s mee, bakt wafels en tovert panini’s op tafel en wraps op tafel in een handomdraai. Ik vertel je er graag meer over… Lees je mee?

BK 3-in-1 Grill

De BK 3-in-1 grill met PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag is ideaal om krokante tosti’s te maken: traditioneel met kaas. Maar dat is niet alles! Dankzij de uitneembare platen bak je er ook zoete en hartige wafels mee. Of wat dacht van een lekkere panini? Probeer er eens eentje met mozzarella. Super lekker! Of wat dacht je van een wrap met kip erin?

1 Grill 3 toepassingen

Bij deze BK 3-in-1 Grill zitten 3 soorten uitneembare platen. Zo heb je platen voor tosti’s, panini’s en wafels. Wat fijn is aan de verwisselbare platen is dat deze gemakkelijk in de vaatwasser kunnen. Zo heb je in een handomdraai weer een schone grill.

BK 3-in-1 Grill met tosti platen

Hier boven zie je de BK 3-in-1 grill met tosti platen. Hiermee kun je heerlijke tosti’s bereiden.

BK 3-in-1 Grill tosti maken

Hierboven zie je hoe ik een heerlijke tosti bereid in deze grill.

BK 3-in-1 Grill tosti maken

Hmmm hier krijg je toch trek van in een heerlijke tosti?

BK 3-in-1 Grill review panini platen

Hierboven zie je de verwisselbare platen voor een panini. Zelf eet ik niet zo vaak panini’s. Wel maak ik vaak wraps. Dus die probeerde ik uit met deze platen.

BK 3-in-1 Grill review panini maken

Zoals je ziet past ook een wrap hier prima tussen.

BK 3-in-1 Grill review - klaar gemaakte wrap

De wrap wordt in no-time lekker warm en ook komen er heerlijke grill streepjes op.

klaar gemaakte wrap BK 3-in-1 Grill

En dan als laatste de wafel platen. Je kunt hier heerlijk zelf gemaakt wafelbeslag tussen doen (hiervoor gebruikte ik dit wafel recept) voor verse wafels. En de platen naderhand in de vaatwasser stoppen.

BK 3-in-1 Grill wafel platen

Controle lampjes

De BK 3-in-1 grill is voorzien van handige indicaties lampjes die aangeven of de grill opwarmt tot de gewenste temperatuur, of dat hij uitstaat. Handig, want zo kan je precies zien of de grill opwarmt of niet.

BK 3-in-1 Grill review uiterlijk

Daarnaast heeft de grill een prachtige zwarte behuizing. En aan de achterkant is hij voorzien van een snoer opbergmogelijkheid, zodat het snoer niet gaat rondslingeren in je kast.

Mijn mening

De BK 3-in-1 grill is handig in gebruik en heeft veel toepassingen. Zo kun je er tosti’s, panini’s, wraps en wafels mee maken. Hij heeft niet een super grote afmeting, waardoor hij niet veel ruimte in beslag neemt in je kast. Daarnaast is hij ligt in gewicht en voorzien van een snoer opbergmogelijkheid en keramische platen die in de vaatwasser kunnen. Waar dit met mijn vorige grill niet kon, vind ik dit toch wel een vooruitgang. Heerlijk verse wafels maken, zonder hierna de afwas te hoeven doen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De BK 3-in-1 gril is verkrijgbaar op de website van BK voor een prijs van € 49,90. Of op de website van Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: