Het allereerste Bloggerlunch event was een succes!

Bloggerlunch event

Dit weekend was het dan eindelijk zover. We hielden het allereerste Bloggerlunch event in Utrecht. En hij was binnen 2 dagen uitverkocht!

Misschien hebben jullie er als lezer niet zoveel van meegekregen, maar Evelyne (van Buttercup Sisters), Anne (van Loves2love), en ik waren de afgelopen maanden hard aan het werk om een nieuw concept uit te denken. Een blogger event voor en door bloggers. En zo werd de dus de Bloggerlunch geboren.

We hielden de Bloggerlunch op een heerlijke locatie in een werfkelder aan de Utrechtse Gracht, bij de Bakkerswinkel. Het voordeel van in een werfkelder vertoeven is dat het een stuk minder warm is dan op de meeste andere plaatsen. Want zeg nou zelf, 30+ is eigenlijk geen weer om te vergaderen. En dedicated als iedereen was, gingen we er toch gewoon voor met z’n allen.

Bloggerlunch event

Helaas had het meeten voor het Bloggerlunch event in een werfkeldder ook een  keerzijde. De foto’s van het lekkere eten zijn erg donker. Maar het eten smaakte fantastisch! We begonnen met een verfrissende gazpacho soep.

Bloggerlunch event - gazpacho

Daarna een belegd broodje naar keuze met kaas of worst. Ook kregen we huisgemaakte quiche. Er kon gekozen worden tussen een vega variant of quiche met spekjes. En als toetje een Portugees gebakje: een Pastél de Nata. Oh my!

Bloggerlunch event

pastel de nata

Naast dat er lekker werd gesmuld van het heerlijke eten hebben we een hoop gekletst over bloggen. Het heette tenslotte niet voor niks de blogger lunch!  Evelyne kwam op het idee om vragen te beantwoorden uit een Kletspot, om zo elkaar beter te leren kennen.

Bloggerlunch event - quiche

Aan het einde van het Bloggerlunch event zijn we wat dieper ingegaan op blog onderwerpen, zoals cornerstone content, SEO en vindbaarheid in google, snelheid van je website en hoe je het beste bedrijven kunt benaderen voor een samenwerking.

Bloggerlunch event met alle bloggers

Al met al was het Bloggerlunch event een inspirerende middag. En wat mij betreft helemaal geslaagd!
Bedankt voor jullie komst ladies!
Untill next time ;)

3 Reacties

  1. augustus 6, 2018 / 4:33 pm

    Wat leuk dat die samenkomst zo’n succes was! je hebt weer leuke foto’s gedeeld

  2. augustus 7, 2018 / 8:55 am

    Wat leuk dat er veel interesse voor was, en dat het een succes was. Het ziet er goed uit!

  3. augustus 15, 2018 / 2:31 pm

    Wat een leuk event hadden jullie georganiseerd en leuk dat het zo’n succes was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: